- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.741
esencim zor oluyordur sırf sebze inşallah istediğiniz sonucu alırsınız,ben sorduğun soruyu anlamadım birde ben hesaplamaları falan hiç bilmem,çok daha iyiyim canım ....gece eşimle konuştum,herkes uyuduğu içi cepinde şarjı olmadığı için kaçak sevgili gibi mutfakta konuştuk şimdide ankara diyor baya bi uzun konuştuk,ben eşimi yanımda istiyorum aile olmak istiyorum dedim böyle devam ederse boşanalım dedim,yok sizi çok seviyorum ben siz olmadan yaşayamam falan biraz moralim düzelidi iyileşeyim bizi götürcek bende kocamı çok özledim....
Canım güncelledim.kızlar kiloma geri dönmüşümm yaa 82,9 esen cizelgemi nasıldüzenliycem şimdi benn...
canım boşanalım kelimesini mümkün olduğunca kullanmamaya çalış bence. sen daha tecrübelisin ama bence sık kullanmak erkekte ters tepiyor. seviyorsan asla deme öle. onun dışında ankara da güzel. istanbul kadar olmasa da. gel gel yaza burdayız sen ben anşa aslı. kızzlaaar ankaraya gelin size anşa çiköfte yapsın. bende incir tatlısı yapiim.
Gülçin canım patatesli menümü sen de yapsana püre güzel olur,içimizi yumuşacık eder.Bence rahat ol ben fazla fazla hesapladım yine de 700 kalori etmiyor yediklerimiz tuzu da saydığım halde.Hadi varsayalım ki 1000 olsun,yine de havada karada attırır kilo.Hem de canım binevi detoks olacak bize,toksin atıcaz tek yönlü yediğimiz için.Bu diyeti bir de 1 temmuz gibi yaparız,yani 2.5 ayda bir.Cumartesi günü sağlıkl diyetimize döneriz.Gülçin geçmişi okudum önce.Ciğerim ben sabah yarım porsiyon haşlanmış taze fasulye,2 domates ve 2 salatalık yedim.Öğle yemeğinde haşlanmış taze fasulye ve yemin verdirilerek ağzıma tıkılan 1 parça krep yedim.İkindide 2 domates 2 salatalık yedim,akşam kapuska yiycem.Hiç ekmek yemedim ama 3 nescafe içtim ne yazık ki,kahveye dayanamıyorum.Canım ben bi de sebzelere tuz serptim kötü olmayım diye.Ekmek hiç yemedim,bir parça krep ve serpilen tuzlar hariç sanırım diyetin dışına çıkmadım.Acıkmadım ama biraz halsizdim ve başım ağrıdı.Şimdi iyiyim,yarın için patates haşlıyorum.Sabah az light sütle püre,öğle patates salatası yağsız sebzesiz,akşam da baharatlayıp tüketicem.Tuzu ve kahveyi kesemedim;5 kilo gitmez ama 2-2.5 gider diye tahmin ediyorum canım.Senin nasıl geçti,halsizlik var mıydı?
Yok canım,Ayşe kilosunu almamış.Dün akşam tartıldığı için çok gösterdi.Şu anda verdiği gibi duruyor.Canım şok diyetten sonra ilk 2 gün çok dikkatli olunursa,sonra kişsel diyete devam edilirse alınmıyormuş kilo.Bide senle ben zaten 5 kilo filan vermiycez.Çok katı değiliz.1.5-2 olur bizimki.Canım diyetin orjinali bu,bizimki çok daha yumuşağı tabi.Böylesi daha iyi bence.Çünkü bizim normaldeki gidişatımız çok sağlıklı,biz yalnızca bu 5 gün bu diyeti hafifleştirerek metobolizmayı şaşırtıp hareketlendiricez.anşa verdiğin liloyu sence neden aldın. yediğin için mi?yoksa dikkat etmene rağmen mi öle oldu. yani şok diyet yapınca hemen geri mi geliyor yonsaamm?
Yok canım,Ayşe kilosunu almamış.Dün akşam tartıldığı için çok gösterdi.Şu anda verdiği gibi duruyor.Canım şok diyetten sonra ilk 2 gün çok dikkatli olunursa,sonra kişsel diyete devam edilirse alınmıyormuş kilo.Bide senle ben zaten 5 kilo filan vermiycez.Çok katı değiliz.1.5-2 olur bizimki.Canım diyetin orjinali bu,bizimki çok daha yumuşağı tabi.Böylesi daha iyi bence.Çünkü bizim normaldeki gidişatımız çok sağlıklı,biz yalnızca bu 5 gün bu diyeti hafifleştirerek metobolizmayı şaşırtıp hareketlendiricez.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html
Vericez canım,hiç merak etme.Spor yapacak mıyız bu akşam,halsizlik var mı sende?Bu arada ziyaretçilerimiz var.Kızlarrrr,takımınız yoksa ama disiplininiz ve azminiz varsa katılsanıza bizeeeeeinşallah ya. 2 aydır ayda 2 kilo hedefimi tamamlyamamıştım. 1100 versem açığı kapatıyorum
ben şu ana kadar hiç bir hafta 1 kilo vermedim. verirsem bu benim için süper bir doping olacak.
Vericez canım,hiç merak etme.Spor yapacak mıyız bu akşam,halsizlik var mı sende?Bu arada ziyaretçilerimiz var.Kızlarrrr,takımınız yoksa ama disiplininiz ve azminiz varsa katılsanıza bizeeeee
Canım spordan sonra alınan karbonhidrat kilo aldırırmış.Ben her spordan sonra yeşil çay içiyor ve 1 domates 1 salatalık yiyorum 2 aydır.Bişey olmadı.Ama asla spordan sonra karbonhidrat almıyorum.evet gördüm. hoşgelmişiniiiz. ya canım bende hafif bi başağrısı vardı ama toplantıdan olabilir. ıspanak yeyince geçti. spor yapacam. ama spordan sonra marul ve salatalık yiyecem.spordan sonra yenenler kilo aldırıyor diyenler var doğru mu acaba?
Gülçin canım patatesli menümü sen de yapsana püre güzel olur,içimizi yumuşacık eder.Bence rahat ol ben fazla fazla hesapladım yine de 700 kalori etmiyor yediklerimiz tuzu da saydığım halde.Hadi varsayalım ki 1000 olsun,yine de havada karada attırır kilo.Hem de canım binevi detoks olacak bize,toksin atıcaz tek yönlü yediğimiz için.Bu diyeti bir de 1 temmuz gibi yaparız,yani 2.5 ayda bir.Cumartesi günü sağlıkl diyetimize döneriz.
canım boşanalım kelimesini mümkün olduğunca kullanmamaya çalış bence. sen daha tecrübelisin ama bence sık kullanmak erkekte ters tepiyor. seviyorsan asla deme öle. onun dışında ankara da güzel. istanbul kadar olmasa da. gel gel yaza burdayız sen ben anşa aslı. kızzlaaar ankaraya gelin size anşa çiköfte yapsın. bende incir tatlısı yapiim.
kızlar bu arada melemen mi menemen mi yazılıyor. çocuklara yanlış öğretmiyim bende ya.bir öğretmen düzgün konuşmalı demi. ama ben hala evet yerine heeee,,kocam yerine herfiim diyom ya ne kaa kabayımbirkaç gündür ekstra keyfim yerinde Allah bozmasın inşallah. kocamın yokluğuna alıştım.ha bu arada eski pantolonuma da sığdım bugün. eskiydi ama sevincimden giydim. dar paça yasak okulda ama o kadar özlemişim ki. ve dar paça olunca zayıfladığım daha belli oldu iltifatlar vs. mutlu oldum. başardığım için inceldiğim için. 1 kilo bile veremeyeceğimi düşünmüştüm çünkü ilk 2 ay ben kilo verememiştim.inşallah da durmaz.az da olsa vereyim az olsun sağlam olsun inşalllaaahh.
Canım spordan sonra alınan karbonhidrat kilo aldırırmış.Ben her spordan sonra yeşil çay içiyor ve 1 domates 1 salatalık yiyorum 2 aydır.Bişey olmadı.Ama asla spordan sonra karbonhidrat almıyorum.
Evlenen ama BEN den BİZ e geçemeyen özgür adamları,ancak senin gibi akıllı ve güçlü kadınlar ehlileştirebilir.Erkek yani anlattığın stil erkekler,arap atı gibidir teşbihte hata olmazmış.Güçlü bir seyis dizginleri eline alana kadardır özgürlüğünün saltanatı.Sen bu yeterliliktesin canım izlediğim kadarıyla ve hislerimce.Herşey çok güzel olacak...gülçin geçmiştede yazmıştım yazsam roman olur diye benim eşim yer değiştirmeyi çok sever iş yerinde sorun olunca konuşup halletmek yerine işten çıkar,bizde istanbulda ev aldık uğraştım didindim çok şükür saray gibi bir ev yaptım yaptım diyorum çünkü eşim hiç anlamaz neyse iş ararken doğal olan istanbuldan iş aramaktır değil mi eşim mecburi olmamasına rağmen urfaya iş görüşmesine gider herşey çok iyi der çeker gider 10 gün sonra başlar dıngırdamaya hem bana huzur vermez sanki ben git demişim gibi hem kendine huzur vermez maaşını bırakıp prdan orduya geçer ordada yok hastalar şöyle yok başhekim böyle dıngırdarda dıngırdar şimdiye kadar 5-6 il gezdi yusuf ufacıktı bıraktı gitti çok yalnız kaldım iki arada bir derede kaldım hep giderken gittiği yere yerleşiriz diye hayal kurarken adam işten çıkıyor ailemde adam gibi adam gider işini halleder ne yapılacaksa yapar alır eşini gider diyor benimkide ben gidiyom sen evi derle topla gel burdanda ev bak taşı eşyayı gel yanıma diyor allah aşkına böyle şey olur mu ?annemde ben seni nasıl ona emanet ediyim diyor canı çok kıymetlidir başı ağrısa 3 gün yatar ama bana gelince sen yaparsın ben yorulmayayım sen öl diyo anlıycan,bende böyle nereye kadar dayanacağım bilmiyorum seven adam tutar bir ev erkeğin yapması gerekenleri yapar alır bizi,sorumluluk almayı sevmez evlendiğimizden beri bir fatura ne bilyim ev vergisi,aidat hiiiiiiiiç ödememiştir çünkü esra halleder benim çocuğum var artık zor geliyor bazı şeyler sorumluklarımızı beraber paylaşmak istiyorum bilmiyorum çok mu şey istiyorum .....
Elma da olur canım,karbonhidrat olmasın yeter.peki elma. ayy ben elma yerdim 1 tane.tüh.
gülçin geçmiştede yazmıştım yazsam roman olur diye benim eşim yer değiştirmeyi çok sever iş yerinde sorun olunca konuşup halletmek yerine işten çıkar,bizde istanbulda ev aldık uğraştım didindim çok şükür saray gibi bir ev yaptım yaptım diyorum çünkü eşim hiç anlamaz neyse iş ararken doğal olan istanbuldan iş aramaktır değil mi eşim mecburi olmamasına rağmen urfaya iş görüşmesine gider herşey çok iyi der çeker gider 10 gün sonra başlar dıngırdamaya hem bana huzur vermez sanki ben git demişim gibi hem kendine huzur vermez maaşını bırakıp prdan orduya geçer ordada yok hastalar şöyle yok başhekim böyle dıngırdarda dıngırdar şimdiye kadar 5-6 il gezdi yusuf ufacıktı bıraktı gitti çok yalnız kaldım iki arada bir derede kaldım hep giderken gittiği yere yerleşiriz diye hayal kurarken adam işten çıkıyor ailemde adam gibi adam gider işini halleder ne yapılacaksa yapar alır eşini gider diyor benimkide ben gidiyom sen evi derle topla gel burdanda ev bak taşı eşyayı gel yanıma diyor allah aşkına böyle şey olur mu ?annemde ben seni nasıl ona emanet ediyim diyor canı çok kıymetlidir başı ağrısa 3 gün yatar ama bana gelince sen yaparsın ben yorulmayayım sen öl diyo anlıycan,bende böyle nereye kadar dayanacağım bilmiyorum seven adam tutar bir ev erkeğin yapması gerekenleri yapar alır bizi,sorumluluk almayı sevmez evlendiğimizden beri bir fatura ne bilyim ev vergisi,aidat hiiiiiiiiç ödememiştir çünkü esra halleder benim çocuğum var artık zor geliyor bazı şeyler sorumluklarımızı beraber paylaşmak istiyorum bilmiyorum çok mu şey istiyorum .....
mutlu olduğun için çok sevindim rabbim mutluluğunu daim etsin,kız adet oldun mu ?yoksa bebek mi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?