- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.381
Ona besamlde katiyolarda bize uymazBende zamanında karnabahar kıyma ve krema karıştırıp suuryordum fırına ama domates soslu oluyorsam tabikide yerim en sevdigim üçlüsen bana hatırlat partem çeşit çeşit yapıp yiyim yada dur not alıyorum
Kiz bunu bende yapiyim diyetteyken hic bisey aklima gelmiyor kiz varya burayi birakinca beyin durmus :)))Ona besamlde katiyolarda bize uymazama kiymayi soganla kavurup domates rendesi kavuruyosun ,haslanan kbaharlari borcama diziyosun ustune kiymasosunu dokuyosun. Kenarda sicak suyla az salcali su yapiyosn dokuyosn veriyosn firinaaaa ohhh misssss yaparm yakinda bide karnabhr kisiri ypiyolardi ben hic denemedim oda cok uygunmus
Hahahahaha bunlar onceki tariflerim yaparken yerken nerdeydi senin aklinKiz bunu bende yapiyim diyetteyken hic bisey aklima gelmiyor kiz varya burayi birakinca beyin durmus :)))
Kuşum yazdimya@Blacksee55 bana msjjjj attttt didimmm
12.takıma transfer olmak istiyorum***14. TAKİM 539. ETAP***
lilipit (76.4/ / /%)
Blacksee55 (67.3/ / /%)
Gulumse25( 90/ / /%)takimdan ayrildi
Nilar(64.1/ / / % )
14. Takim ortalamasi:%
Günaydın nasılsın hayırlı cumalarGunaydin kızlar hayirli cumalar boll eksiler
Eline sağlık kuzum***14. TAKİM 539. ETAP***
lilipit (76.4/ / /%)
Blacksee55 (67.3/ / /%)
Gulumse25( 90/ / /%)takimdan ayrildi
Nilar(64.1/ / / % )
14. Takim ortalamasi:%
Ekledim canimGünaydınnn kızlar hayırlı cumalarsizlere yataktan yazıyorum hava buz gibi burnumu bile çıkaramadım daha soğuktan bu arada ben izinden dönecektim bu hafta kilo bildirimimi 20 dakikaya kadar yapacağım inşallah kaptanlarım @ParteMoralll SekerPancarii
Hava soguk kizz uzun kollulari giydim oturuyomGünaydın nasılsın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?