- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.761
İnceledim,harika gerçekten.Buna kesinlikle ben de inanıyorum.Eğer bilinçli yapılırsa çok yiyerek zayıflamak,en lezzetli kalorisiz yemekleri yapmak mümkün.Biliyorsun ben de bu şok diyetten önce o şekilde besleniyordum.Hem hiç aç kalmıyor,hem de deli gibi yiyordum.Gerçekten diyet ince bir matematik aslında.Canım bu arada ben light sütle püre yaptım patateslerden yarın sabah ve öğle için.Tatmadım ama çok güzel olmuşa benziyor.Sen yarın için ne planlıyorsun?kızlar şu siteye bi baksanıza.http://www.hafiftarif.com/
yok yok bişii olmaz ben çok yedim ondan yaa yeşilçayy ve suu gerçek ilaçç vallaaa...anşa verdiğin liloyu sence neden aldın. yediğin için mi?yoksa dikkat etmene rağmen mi öle oldu. yani şok diyet yapınca hemen geri mi geliyor yonsaamm?
başta fenaydık biz kayıannecimle ama şimdi o beni takmıo ben onu iyiyiz böle kocacım saolssun orta yolu buluo alıştım ben...başta herşeyi takar problem yapardım ama zamanla canımı en ufak şeylere bile taktığımı anladımmm gerek yok kendini sıkmaya senin kocan onun oğlu diye düşünmeyi öğrendimm...kız daha gelir birkaç günden inşallah. bebek istemiyorum şu anda. en fazla 59 -58 i göreyim öle..
canım eşin konusuna gelince galiba sen alıştırmışsın. sorumluluğu sen alınca oda nasıl olsa güçlü diye güveniyor. bende ilk zamanlar güzel yemekelr dört başı mamur sofralar hazırlıyordum. arkadaşlarına. okuldan 3 te çıkıyordum 4 te arıyordu akşama arkadaşalrımı getirecem bekarlar ev yemeği istiyorlar vs. diye. baktım alışacak. bazı arkadaşlarımdan taktikler aldım. alışmaması için şimdi soruyor birini çağırmadan.. öğreneceğim çook şey var ya kızlar kaynananızla vs olan tecrübelerinizi anlatın bana.
İnceledim,harika gerçekten.Buna kesinlikle ben de inanıyorum.Eğer bilinçli yapılırsa çok yiyerek zayıflamak,en lezzetli kalorisiz yemekleri yapmak mümkün.Biliyorsun ben de bu şok diyetten önce o şekilde besleniyordum.Hem hiç aç kalmıyor,hem de deli gibi yiyordum.Gerçekten diyet ince bir matematik aslında.Canım bu arada ben light sütle püre yaptım patateslerden yarın sabah ve öğle için.Tatmadım ama çok güzel olmuşa benziyor.Sen yarın için ne planlıyorsun?
grupfoniden 24 seans kavitasyon 45 tl ve bakırköyde almak istiyorum kredi kartı problemi diyor bu sebepten netten a-v sevmem nasıl alcam ya...
selam kızlar
nolduuuu sanaaa allahım sivastan kurtar şu kızzııı...çürüycek oralardaaaa....
canım boşanalım kelimesini mümkün olduğunca kullanmamaya çalış bence. sen daha tecrübelisin ama bence sık kullanmak erkekte ters tepiyor. seviyorsan asla deme öle. onun dışında ankara da güzel. istanbul kadar olmasa da. gel gel yaza burdayız sen ben anşa aslı. kızzlaaar ankaraya gelin size anşa çiköfte yapsın. bende incir tatlısı yapiim.
selam kızlar
yuppppiiii 24 seans kavitasyonumu aldım 4 ay süresi var hem gezerim hem vücudum toplar biraz
aslıcım bence bu ara biraz streslisin ya ondan olmuş olabilir mi bende üzülünce veya kafama bişey takınca gece paso kaşınırım....
evet arkadaşlar oy çokluğu ile kaptan yardımcısı triptofan oldu. tebrik ederim canım seni :13:
ama benim açımdan bir sorun var. benim işim olduğu zaman mesela ankaraya gittiğim zaman cuma bildirim yaparken triptofan o saatte okulda oluyor ve bildirim yapamaz. bu sorunu nasıl çözecez :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?