- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.621
Calistimya canım öğünler gecikti birazcık :/Aksam niye ayran
Geldimmm bugun menum iyi degil is yapmaktan kendime eve yemek pisiremedim ..nisana git gel annemgike git misafirlerle otur ye yemek ye meyveeee anlican bugun hic bisey anlamadım kollarim cok ağrıyor yun cirpmaktann b daha towbeee
Eee artik bitir su ileri yahuuu kis geldiiiiii kendni yipratmaaaaaaaa yarin duzenli beslen basla artik bak listeye giriceksinYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yarın tam sıfır kacamakla devam edicem. İki günü atlatiyim hep sizinle Olcam kızlar yarın camlar ev komple temizlenip silinecek allahdan bir şey çıkmaz ise artık kendime vakit ayırmak istiyorum kızlar yürüyüşünü sporunu yapmak istiyorum..(
Gerçektende çok yiprandim kendime vakit ayıramadım en az iki güne isim biter hafta sonlarında bahçede calisirm zati kış geldi..olsun yilmiyacam hayatım elden gidecek. Yetti gariiEee artik bitir su ileri yahuuu kis geldiiiiii kendni yipratmaaaaaaaa yarin duzenli beslen basla artik bak listeye giriceksin
Ya ben kahvaltida hic doymuyorum yedikce yiyesim geliyor. Bugun tam buğday ekmegi aldim bir dilim yiyecegim sabahlari artik cok zor oldu . oglen yemegi cok yemem zaten genelde de yogurt süt meyve ile geçerEkmek neden yemedin sabah bugday ekmegi mutlaka eklemelisin bence. Normalde yeme duzenin bu sekilde mi? Aralarda falan
Kahvaltinda zaten iki yumrta ekmegn yesillikler vs olunca doyarsin bence. Bebegin dahw kucukmus ya emzirirken acikirsin oglende biseyler yesen olmazmi aksam gozun donmez boyleceYa ben kahvaltida hic doymuyorum yedikce yiyesim geliyor. Bugun tam buğday ekmegi aldim bir dilim yiyecegim sabahlari artik cok zor oldu . oglen yemegi cok yemem zaten genelde de yogurt süt meyve ile geçer
Sabah
Domates salatalk
Bır dılım peynır
Bır dılım kumpir
Bır dılım borek
Ara
Kahve
Akşam
Balık buğlama
Bır dılım kumpir
Eveeet hayat geciyooo bosver kendine zaman ayir birazda canimGerçektende çok yiprandim kendime vakit ayıramadım en az iki güne isim biter hafta sonlarında bahçede calisirm zati kış geldi..olsun yilmiyacam hayatım elden gidecek. Yetti garii
Ya ben gece ve sabah cok istahliyim oglen hic canim istemiyor aslinda oglen yesem aksama dedigin gibi daha az yemis olurumKahvaltinda zaten iki yumrta ekmegn yesillikler vs olunca doyarsin bence. Bebegin dahw kucukmus ya emzirirken acikirsin oglende biseyler yesen olmazmi aksam gozun donmez boylece
Gece yemeye cok alismisim su an kendimle savasiyorum resmen yememek icinKahvaltinda zaten iki yumrta ekmegn yesillikler vs olunca doyarsin bence. Bebegin dahw kucukmus ya emzirirken acikirsin oglende biseyler yesen olmazmi aksam gozun donmez boylece
Canin cektikce buraya yaz listeye girmek istiyosan zaten duzenli beslenmelisin listeye girmek istemiyomusunGece yemeye cok alismisim su an kendimle savasiyorum resmen yememek icin
Gittim su içtim iradeli olacağım gercektn burasi bana cok iyo geldi . 30 days fit diye bi sey duydum jillian diye bir kadin ona bakiyodum cok ise yariyor diyen olmus 30 gunde cok sıkılaşan olmus :)Canin cektikce buraya yaz listeye girmek istiyosan zaten duzenli beslenmelisin listeye girmek istemiyomusun
Evet kesinlikle ise yariyor burda yapanlarda olmustu bende yapmstm ama birakmstm duzenli yapamadm bahanemde kizim tepeme cikiyoduGittim su içtim iradeli olacağım gercektn burasi bana cok iyo geldi . 30 days fit diye bi sey duydum jillian diye bir kadin ona bakiyodum cok ise yariyor diyen olmus 30 gunde cok sıkılaşan olmus :)
Ttamam bir arastirayimm ona gore bir egzersiz programi oluşturayimm.kendimeEvet kesinlikle ise yariyor burda yapanlarda olmustu bende yapmstm ama birakmstm duzenli yapamadm bahanemde kizim tepeme cikiyodu
Ama senin bebegn kucuk ya emzirirken bazi seyler etkiliyo diye biliyorum neye baslarsan biraz arastirmani tavsiye ederim bebik kucuk cunku
Cunku bende bakiyodum emzirirken bude ufakken bazi seyler etkiliyo biliyosun bakmanda fayda var:)Ttamam bir arastirayimm ona gore bir egzersiz programi oluşturayimm.kendime
Ya ben bu yarismayi tam bilmiyorum once deneme suresi mi oluyor ona gore mi ekip kuruluyorCunku bende bakiyodum emzirirken bude ufakken bazi seyler etkiliyo biliyosun bakmanda fayda var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?