Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yarın tam sıfır kacamakla devam edicem. İki günü atlatiyim hep sizinle Olcam kızlar yarın camlar ev komple temizlenip silinecek allahdan bir şey çıkmaz ise artık kendime vakit ayırmak istiyorum kızlar yürüyüşünü sporunu yapmak istiyorum.. (

Yinede menumu yazım
Sabah tereyağlı yumurtalı omaç (çavdar yufkayı parçalayıp tere yağda pişen 1 yumurtanın içene katılmasına omaç deriz) çay
Öğle sonu meyve
Nisanda bı dilim kıymalı yedim
Akşam közlenmiş domates közlenmiş biber izcik peynir yarım lavaş
Çay
Bugün menü karbonhidrat oldu kis geldi geleli su 2 lt 3 lt içmeyi çok izledinmi..

Eee artik bitir su ileri yahuuu kis geldiiiiii kendni yipratmaaaaaaaa yarin duzenli beslen basla artik bak listeye giriceksin

Eee artik bitir su ileri yahuuu kis geldiiiiii kendni yipratmaaaaaaaa yarin duzenli beslen basla artik bak listeye giriceksin
Gerçektende çok yiprandim kendime vakit ayıramadım en az iki güne isim biter hafta sonlarında bahçede calisirm zati kış geldi..olsun yilmiyacam hayatım elden gidecek. Yetti garii

Ekmek neden yemedin sabah bugday ekmegi mutlaka eklemelisin bence. Normalde yeme duzenin bu sekilde mi? Aralarda falan
Ya ben kahvaltida hic doymuyorum yedikce yiyesim geliyor. Bugun tam buğday ekmegi aldim bir dilim yiyecegim sabahlari artik cok zor oldu . oglen yemegi cok yemem zaten genelde de yogurt süt meyve ile geçer

Ya ben kahvaltida hic doymuyorum yedikce yiyesim geliyor. Bugun tam buğday ekmegi aldim bir dilim yiyecegim sabahlari artik cok zor oldu . oglen yemegi cok yemem zaten genelde de yogurt süt meyve ile geçer
Kahvaltinda zaten iki yumrta ekmegn yesillikler vs olunca doyarsin bence. Bebegin dahw kucukmus ya emzirirken acikirsin oglende biseyler yesen olmazmi aksam gozun donmez boylece

Kahvaltinda zaten iki yumrta ekmegn yesillikler vs olunca doyarsin bence. Bebegin dahw kucukmus ya emzirirken acikirsin oglende biseyler yesen olmazmi aksam gozun donmez boylece
Ya ben gece ve sabah cok istahliyim oglen hic canim istemiyor aslinda oglen yesem aksama dedigin gibi daha az yemis olurum

Canin cektikce buraya yaz listeye girmek istiyosan zaten duzenli beslenmelisin listeye girmek istemiyomusun
Gittim su içtim iradeli olacağım gercektn burasi bana cok iyo geldi . 30 days fit diye bi sey duydum jillian diye bir kadin ona bakiyodum cok ise yariyor diyen olmus 30 gunde cok sıkılaşan olmus :)

Gittim su içtim iradeli olacağım gercektn burasi bana cok iyo geldi . 30 days fit diye bi sey duydum jillian diye bir kadin ona bakiyodum cok ise yariyor diyen olmus 30 gunde cok sıkılaşan olmus :)
Evet kesinlikle ise yariyor burda yapanlarda olmustu bende yapmstm ama birakmstm duzenli yapamadm bahanemde kizim tepeme cikiyodu
Ama senin bebegn kucuk ya emzirirken bazi seyler etkiliyo diye biliyorum neye baslarsan biraz arastirmani tavsiye ederim bebik kucuk cunku

Ttamam bir arastirayimm ona gore bir egzersiz programi oluşturayimm.kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…