- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.661
tatlı bir soğuk var burda öğlen de sıcak oluyor 2 mevsim yaşıyoruz 1 gündeGünaydın bayanlar :)) sicak yataktan hic cikasim yok donuyom daha doğalgaz yanmadi... sizin orda havalar nasıl hatunlar
Burasi kayseri size kayseriden sesleniyorum hava durumunu sunayim hic gunes yok sanki yağmur yağacak yataktan elimi disari cikardim ve isaret parmagimi hafif dilime degdirdim yukari kaldirmamla geri yorganin içini koydum ve havanin soguklugunu tespit ettim :))) şu sovukta kim is yapcak tabiki benn ve her yanim ağrıyor...
Evetya haftasonu çok kotu oluyorr telafı edecgmhafta ici guzel besleniyosun bugun kayis kopmus neyse bugun gormeyelim
Gunaydınn bende ıst dayım dun yaktım doğalgazı 3 saat çok soğuktu ev bende uşuyorummGünaydın bayanlar :)) sicak yataktan hic cikasim yok donuyom daha doğalgaz yanmadi... sizin orda havalar nasıl hatunlar
Hahhh sendemi hastalandin kizz bu kis hastalik bize kg aldircak varyagünaydın kızlar
Hahhh sendemi hastalandin kizz bu kis hastalik bize kg aldircak varya
Geçmiş olsun canim
Grupca virusluyuzsağol kuzum sende mi hastasın geçmiş olsun
tam hasta sayılmam aslında ama çok halsizdim kırgınlık var yataktan zor kalkıp işe geldim
Bizim doktorlar dizisi vardı onun orjinali canım Grey's anatomoy diye bir dizi ama çok iyiYattim canım uyurum birazdan sabahın korunde ise gittim :/
Hayırdır nasil bir diziydi niye uykun kacti. Ben fazileti izlicektim unutmusum
Hiç baslamiyim uyuyakalicam
sil sil not almaaahimm himmm hinm
Günaydın kızlar
Gunaydınnn
@ParteMoralllgünaydın kızlar
He kiz geçen hafta hastalandim hem regl hic iyu olmadi habire vucud direnc gösteriyor iyilesiyimmi iyilesmeyimm varya vucudum sizliyor dizlerim yeni dogmus bugza gibi titriyor he nolacak iyilesimm diye onu bunu yiyon yedigin gibi hic bi lezzet alamim yedigim şeylerde yarim kg fazla dondu off yasağol kuzum sende mi hastasın geçmiş olsun
tam hasta sayılmam aslında ama çok halsizdim kırgınlık var yataktan zor kalkıp işe geldim
He kiz geçen hafta hastalandim hem regl hic iyu olmadi habire vucud direnc gösteriyor iyilesiyimmi iyilesmeyimm varya vucudum sizliyor dizlerim yeni dogmus bugza gibi titriyor he nolacak iyilesimm diye onu bunu yiyon yedigin gibi hic bi lezzet alamim yedigim şeylerde yarim kg fazla dondu off ya( bir an once dipcik gibi olmak isteremm :)
Bu ara he seyden sikayet eder oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?