Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neyse bi kalkiyimda su temizlik bitsin yeter ya oyyy boyum kadar kizim olaydi yada tatil olaydi kizim yardim ederdi..bugun tartilacagiz dimi oyy kim soyunacak donuyommmm :))

Burasi kayseri size kayseriden sesleniyorum hava durumunu sunayim hic gunes yok sanki yağmur yağacak yataktan elimi disari cikardim ve isaret parmagimi hafif dilime degdirdim yukari kaldirmamla geri yorganin içini koydum ve havanin soguklugunu tespit ettim :))) şu sovukta kim is yapcak tabiki benn ve her yanim ağrıyor...

deli ya

Yattim canım uyurum birazdan sabahın korunde ise gittim :/
Hayırdır nasil bir diziydi niye uykun kacti. Ben fazileti izlicektim unutmusum
Hiç baslamiyim uyuyakalicam
Bizim doktorlar dizisi vardı onun orjinali canım Grey's anatomoy diye bir dizi ama çok iyi

sil sil not almaaa

Günaydın kızlar

günaydın kızlar
@ParteMoralll SchonerDuft Nilar @Blacksee55 VE hepinizeeeeee
GÜNYADINNN

sağol kuzum sende mi hastasın geçmiş olsun
tam hasta sayılmam aslında ama çok halsizdim kırgınlık var yataktan zor kalkıp işe geldim
He kiz geçen hafta hastalandim hem regl hic iyu olmadi habire vucud direnc gösteriyor iyilesiyimmi iyilesmeyimm varya vucudum sizliyor dizlerim yeni dogmus bugza gibi titriyor he nolacak iyilesimm diye onu bunu yiyon yedigin gibi hic bi lezzet alamim yedigim şeylerde yarim kg fazla dondu off ya ( bir an once dipcik gibi olmak isteremm :)
Bu ara he seyden sikayet eder oldum :)

kız ağzının tadı yoksa yeme benim vala var agzımın tadı zaten haftasonu cok fena cozuttumm bugün gidip spora yazılıyorum spor salonunun diyetisyenide varmıs yaa cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…