Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla bebise dokunmuyorsa olur ben hep 2 yumurta yemistim tok tutuyo. Senin bebegin kucukmus senin menulerin burdakilerden daha farkli olur ondan sordum cnm :)
Bir deneyeyim bu sekilde ya ben de seker krizi oluyo bi de varya dun gece iki tane çikolata yedim ondan sonra karar verdim zaten diyete baslamaya . abur cuburu çıkardım hayatimdan tamamen gidecek bi kilolaaar

Merhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
Başın sağolsun ... Umarım kısa sürede verırsın ve toplanırsın cnm

Merhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
Hosgeldın cnm
Başın sağ olsun

Bir deneyeyim bu sekilde ya ben de seker krizi oluyo bi de varya dun gece iki tane çikolata yedim ondan sonra karar verdim zaten diyete baslamaya . abur cuburu çıkardım hayatimdan tamamen gidecek bi kilolaaar
iki yumurta,1 dilim tan bugday ekmegi , yesillikler,peynir,zeytn falan şoyle guzel bi kahvalti yaptinmi ohhhhh doyarsin zaten :)
Cikolata da bitter en zararsiziii biliyosun. Zaten emziriyosun kokay verirsinnnn ama bak gitmek yok :)
Deneme surecindesiniz simdi sonra listey3 giriyosunuz. Bu surede kg vermen aktif olman menulere yorum yapman kaptanlarini dinlemen lazim

Gıdrr gıder ınan ınanamazsın ılk haftalar 1 kılo gıdıyor hatta bol yeşillk yogurt sut tuket tabı çok acıkmazsın hem
2 yumurta biraz peynir yarim domates ve yesol biberle doymadim ama alismamis bunye tabi ama alisacak yeterli yani

Oglum hasta teyzesı yanıyod atesler ıcınde
Perısan olduk
Hbr vermek ıcım geldım
Yarın daha rahat gırerım
Uykusuzluktan gözlerim altı morardı
Ayy kiyamamm yaaa hadi biz neysede cocuklar hasta olmasa inslallah hemen iyilesir kuzucuk..
Tamam canim sagol sen kuzusunla ilgilen

3 set bunlari yaptim simdi dogum sonrasi karin toparlama icin guzel çalıştırıyor. Suyunuza limon sıkıyor musunuz kizlar faydasini gordunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…