- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.581
Bir deneyeyim bu sekilde ya ben de seker krizi oluyo bi de varya dun gece iki tane çikolata yedim ondan sonra karar verdim zaten diyete baslamaya . abur cuburu çıkardım hayatimdan tamamen gidecek bi kilolaaarValla bebise dokunmuyorsa olur ben hep 2 yumurta yemistim tok tutuyo. Senin bebegin kucukmus senin menulerin burdakilerden daha farkli olur ondan sordum cnm :)
Hoşgeldınn.emziriyorsun rahatça verırsın kılolarını bendr emzırıyorm ama benımkı büyüdü sayılır 15 aylık :))Merhaba yeni katildim araniza
Haziranda dogum yaptim emziriyorum kilo vermeye calisiyorum su an 68 im hedefim 55 e kadar düşmek sabah basliyorum diyete ve spora insallah
Başın sağolsun ... Umarım kısa sürede verırsın ve toplanırsın cnmMerhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
Ilk defa tam bi diyet yapacagim insallah gider bu kilolar yaza fit gireriz hepimizzHoşgeldınn.emziriyorsun rahatça verırsın kılolarını bendr emzırıyorm ama benımkı büyüdü sayılır 15 aylık :))
Gıdrr gıder ınan ınanamazsın ılk haftalar 1 kılo gıdıyor hatta bol yeşillk yogurt sut tuket tabı çok acıkmazsın hemIlk defa tam bi diyet yapacagim insallah gider bu kilolar yaza fit gireriz hepimizz
Bende 9 hazıranda dgm yaptımMerhaba yeni katildim araniza
Haziranda dogum yaptim emziriyorum kilo vermeye calisiyorum su an 68 im hedefim 55 e kadar düşmek sabah basliyorum diyete ve spora insallah
Hosgeldın cnmMerhaba kızlar. Bende yeni katıldım araniza. Agustosta dogum yaptım kaybettim bebeğimi malesef. Toparlanmam icin aldığım butun kilolari vermem gerektigini düşünüyorum. Insallah basarili olurum. Kilom 74 hedef 65 .
iki yumurta,1 dilim tan bugday ekmegi , yesillikler,peynir,zeytn falan şoyle guzel bi kahvalti yaptinmi ohhhhh doyarsin zaten :)Bir deneyeyim bu sekilde ya ben de seker krizi oluyo bi de varya dun gece iki tane çikolata yedim ondan sonra karar verdim zaten diyete baslamaya . abur cuburu çıkardım hayatimdan tamamen gidecek bi kilolaaar
Nerdesn kiz senBende 9 hazıranda dgm yaptım
Merhaba hosgeldın
Gecmis olsun canimm pis hastaliklar yakamizi birakmiyo malesfMerhaba kızlar
Oglum hasts gıremıyrm
Kusura bakmayın lütfen
Atesler ıcındeyız
Bı cıkamadı hastalık evden
Oglum hasta teyzesı yanıyod atesler ıcındeNerdesn kiz sen
Sen nasıl oldun kuzuGecmis olsun canimm pis hastaliklar yakamizi birakmiyo malesf
2 yumurta biraz peynir yarim domates ve yesol biberle doymadim ama alismamis bunye tabi ama alisacak yeterli yaniGıdrr gıder ınan ınanamazsın ılk haftalar 1 kılo gıdıyor hatta bol yeşillk yogurt sut tuket tabı çok acıkmazsın hem
Ayy kiyamamm yaaaOglum hasta teyzesı yanıyod atesler ıcınde
Perısan olduk
Hbr vermek ıcım geldım
Yarın daha rahat gırerım
Uykusuzluktan gözlerim altı morardı
Kotuuu sabah zor kalktm esim evde allahtan sagolsun o ilgileniyoSen nasıl oldun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?