- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.701
Yemek yemek guzel cnm ama emın ol ıstedğın kıloda olmak daha guzel mutlu edıcııİşte o azim yok bende bir insan yemeyi bu kadar mı sever ya
Ozaman 58 olsun hedefin :)Ay burda bir iki mesajı aynı anda nasıl alıyoruz bi türlü öğrenemedim :)))) hedef kilom 58 ama tabiii sıkılaşırsam durum değişebilir çünkü aşırı bıngılbıngıl diye tabir ettiğimiz etlere sahibim hahahahaha :))) tamamdır kurallar güzel tam benlik :))
Valla mihrace menuler genelde kotuöğeln ne yemeli kızlarsabah yarım poça yedimm.
akşamada ekşili kabak kıymalı makarna varmış
biraz sertt olmak istiyorum artık
Yemek yemek guzel cnm ama emın ol ıstedğın kıloda olmak daha guzel mutlu edıcıı
Hay Allah razı olsun :))) leslie yapmayı planlıyorum bakalım neler olacak yemeden çok çok kısmayı düşünmüyorum sadece karbonhidrat şeker ve paketli gıdalara veda ediciiiim o kadar :)) ha bir de su tabi günde 3 lt suyuda ihmal etmemek lazım :))Ozaman 58 olsun hedefin :)
Bence sporda eklersen bu surede super olur
Insallah kalici olursun
Mesaj altinda coklu alinti kismi var ona tiklicaksin istedigin kadar mesaji. Sonra mesaj yaziniz bolumune alintilari ekle diceksin. Yapistircak :) aralara cevaplari yazacaksin.
Ay bnm tosbıktoda gece fenaydıDaha kahvalti yapamadım kizim sağolsun iki dakika ayrilmama izin yok
Geçmiş olsun cnmmya.ozledık senı gelemıyorsun fazla dur goz kırpım bıMerhaba kızlar
Bugunden ıtıbaren bende katıyım
Hastalıklar ayak burkmalar mahvettı bızı
Bugun ıyı gıdıyrm su ana kadar
Eve gıdıyrm sımdı oglen yemegı yıyecegım
Aksama menumu yazarım
Dun falan yemek yemedım oglum rahat bırakmadı sormayın
Ayy bence gıt uyu hemen ya bır saat kendıne gel vucudun kotu olurrIkı gundur toplam uc saat anca uyumusumdur
Kırp bebegım ozlemısımAyy bence gıt uyu hemen ya bır saat kendıne gel vucudun kotu olurr
Zor vallla yaa hala biseyler yiyemedim durmadi yeni hazirliyorum vallaAy bnm tosbıktoda gece fenaydı
Saat 4 ten bı uyandı
O bı yandan buyuk bı yandan mahvolduk
Senın kuzu ıle bnm tosbık arası 10 gun
Herkesin kilosuna gore su ihtiyaci varmisAynen öyle çok doğru söylüyosun aynada gördüğüm midemde hissettiğimden daha önemli
Hay Allah razı olsun :))) leslie yapmayı planlıyorum bakalım neler olacak yemeden çok çok kısmayı düşünmüyorum sadece karbonhidrat şeker ve paketli gıdalara veda ediciiiim o kadar :)) ha bir de su tabi günde 3 lt suyuda ihmal etmemek lazım :))
Herkesin kilosuna gore su ihtiyaci varmis
Kilon×0.032 ile carpip sonuca gore icebilirsin..
Beslenme secimin sana kalmis ama menulerin saglkli olmasi gerekiyo tabi arada kacamaklari saymazsak
Sporu araştırdım yapmamda cok sakinca yok sonuclara göre
Kahvaltidan 1 saat sonra diye dusunuyorum uygun mu sizcede 1 saat sonrasi
Sabah poğoça çok kalorılı yemesen ıyıydı.yoğurtla kabak yersın akşam.oğle ne seçenek var
Valla mihrace menuler genelde kotumotiveni dusurmym diyorn ama kotu gidiyosun
Oglen guzel bir yemek yiyebilirsin aksamda sadece kabagi yersin yogurtla.
yarım gün mü çalışıyorsun kuzumKırp bebegım ozlemısım
Cnm eve gıdıyrm
Bebısı emzırcem
Yemek yıcem
Byyuk tosbık uyutup
Yemek yapıcam
Allahım senangelıyrm :)
Bunu deneyecegim bugün gecti ama yarin yapayım teşekkür ederimm ben simdi jillianin 1. Leveline basliyorumm :)Ah o kaçamaklar sayılmayacak kadar olurlar umarım :))))
Bence kahvaltıdan önce bir fincan şekersiz Türk kahvesi iç ve yarım saat sonra sporu yap Harika bir sonuç alırsın ama her gün aynı saatte olmamasına dikkat et vücut alışmasın bir de kahvenin yanında hurma vs yemeyi unutma enerji vermesi için :)) sonra da kahvaltını yaparsın :)
nasılsın kuzumSlm kızlarablam bendeydi gelemedim hiccc
İyiyim canim biraz yorgunum dün evi temizledim ablam geldi yemek falan gece 2 de yattik 8 de kalktim başım agriyo bugun biraznasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?