Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabiiiiii 23 yaşındayım yarışmaya Konya’dan katılıyorum 1.68 boyum ve 72 kg ma sahibim aslında geçen seneye kadar 62 sen üstünü görmemiştim sonra ne oldu anlamadım işte kendimi burda buldum
Hoşgeldınn hedef kılon nedır?boylarımız aynı çok kılon yok zayıflarsın çabucakk

Tabiiiiii 23 yaşındayım yarışmaya Konya’dan katılıyorum 1.68 boyum ve 72 kg ma sahibim aslında geçen seneye kadar 62 sen üstünü görmemiştim sonra ne oldu anlamadım işte kendimi burda buldum
Tabi kilon 72 hedefin 62mi ? :) iyi yapmissin hedefini belirlersen bilgilerine eklicem :)
Iki hafta deneme suren var sonra cuma eger uygunsan listeye giriyosun. Bunun icin gunde en az 5 mesaj yazman ,tabi ki aktif sekilde menulere yorum yapman, menu paylasman,kaptanlarin uyarilarini ciddiye alman ve uyumlu motive olman gerekliozaman listeye aliyoruz ve sende takimlar arasi yarisiyosun

Ay burda bir iki mesajı aynı anda nasıl alıyoruz bi türlü öğrenemedim :)))) hedef kilom 58 ama tabiii sıkılaşırsam durum değişebilir çünkü aşırı bıngılbıngıl diye tabir ettiğimiz etlere sahibim hahahahaha :))) tamamdır kurallar güzel tam benlik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…