- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.681
Daha kahvalti yapamadım kizim sağolsun iki dakika ayrilmama izin yok
Biliorum onu canım ama o diziye sınır oluyorumBizim doktorlar dizisi vardı onun orjinali canım Grey's anatomoy diye bir dizi ama çok iyi
sil sil not almaaa
@ParteMoralll @denetimNilar @Blacksee55 VE hepinizeeeeee
GÜNYADINNN
Hosgeldin. Evet sanırım girebilirsinBen bu takıma girebilirmişim sanırım :))
Teşekkür ederimHosgeldin. Evet sanırım girebilirsin
Bizimkiler gelir şimdi seni bilgilendirecekler canimTeşekkür ederimkuralları okudum ama aktif olabilmek için küçük çaplı bi bilgilendirmeye ihtiyacım var sanırım
Tamamdır bekliyorum o zamaaanBizimkiler gelir şimdi seni bilgilendirecekler canim
Hosgeldnnnn kendini tanitirmisinTamamdır bekliyorum o zamaaan
Tabiiiiii 23 yaşındayım yarışmaya Konya’dan katılıyorumHosgeldnnnn kendini tanitirmisin
Hoşgeldınn hedef kılon nedır?boylarımız aynı çok kılon yok zayıflarsın çabucakkTabiiiiii 23 yaşındayım yarışmaya Konya’dan katılıyorum1.68 boyum ve 72 kg ma sahibim aslında geçen seneye kadar 62 sen üstünü görmemiştim sonra ne oldu anlamadım işte kendimi burda buldum
Tabi kilon 72 hedefin 62mi ? :) iyi yapmissin hedefini belirlersen bilgilerine eklicem :)Tabiiiiii 23 yaşındayım yarışmaya Konya’dan katılıyorum1.68 boyum ve 72 kg ma sahibim aslında geçen seneye kadar 62 sen üstünü görmemiştim sonra ne oldu anlamadım işte kendimi burda buldum
Aslında hedef kilom 58 hani 62 ikende biraz balık etli duruyodum artık fit bi kız olmak istiyorum :)))Hoşgeldınn hedef kılon nedır?boylarımız aynı çok kılon yok zayıflarsın çabucakk
Ay burda bir iki mesajı aynı anda nasıl alıyoruz bi türlü öğrenemedim :)))) hedef kilom 58 ama tabiii sıkılaşırsam durum değişebilir çünkü aşırı bıngılbıngıl diye tabir ettiğimiz etlere sahibim hahahahaha :))) tamamdır kurallar güzel tam benlik :))Tabi kilon 72 hedefin 62mi ? :) iyi yapmissin hedefini belirlersen bilgilerine eklicem :)
Iki hafta deneme suren var sonra cuma eger uygunsan listeye giriyosun. Bunun icin gunde en az 5 mesaj yazman ,tabi ki aktif sekilde menulere yorum yapman, menu paylasman,kaptanlarin uyarilarini ciddiye alman ve uyumlu motive olman gerekliozaman listeye aliyoruz ve sende takimlar arasi yarisiyosun
Olursunn azımlı ol yeterkııAslında hedef kilom 58 hani 62 ikende biraz balık etli duruyodum artık fit bi kız olmak istiyorum :)))
İşte o azim yok bende bir insan yemeyi bu kadar mı sever yaOlursunn azımlı ol yeterkıı
Sabah poğoça çok kalorılı yemesen ıyıydı.yoğurtla kabak yersın akşam.oğle ne seçenek varöğeln ne yemeli kızlarsabah yarım poça yedimm.
akşamada ekşili kabak kıymalı makarna varmış
biraz sertt olmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?