- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.721
Bence sen leslie yapBunu deneyecegim bugün gecti ama yarin yapayım teşekkür ederimm ben simdi jillianin 1. Leveline basliyorumm :)
Menu paylasiminda gorucezyemek saati benim gözüm dönüyorr(
yedim bişiler akşam yemesem de olacak
Bende 9 da uyudum 7,30 ta uyandım sersem gibiyimİyiyim canim biraz yorgunum dün evi temizledim ablam geldi yemek falan gece 2 de yattik 8 de kalktim başım agriyo bugun birazsen nasilsin
Ah o kaçamaklar sayılmayacak kadar olurlar umarım :))))
Bence kahvaltıdan önce bir fincan şekersiz Türk kahvesi iç ve yarım saat sonra sporu yap Harika bir sonuç alırsın ama her gün aynı saatte olmamasına dikkat et vücut alışmasın bir de kahvenin yanında hurma vs yemeyi unutma enerji vermesi için :)) sonra da kahvaltını yaparsın :)
Yaptim simdi yarim saat ama her yerin calisiyo dusta aldim o kadar iyo geldi ki . bunu yapanlarin topigine baktim benim gibi emziren anne var o da cok fayda görmüş 4 aylikken baslamis o daBence sen leslie yap
Bunu deneyecegim bugün gecti ama yarin yapayım teşekkür ederimm ben simdi jillianin 1. Leveline basliyorumm :)
Hoşbulduk canııım :))hoşgeldin canım
Yaptim simdi yarim saat ama her yerin calisiyo dusta aldim o kadar iyo geldi ki . bunu yapanlarin topigine baktim benim gibi emziren anne var o da cok fayda görmüş 4 aylikken baslamis o da
Anlamadim ya 3 5 olayini 3 tekrar mi yapcam yani gunlukHoşbulduk canııım :))
İlk 10 gün 1 mil sonra 3 sonra 5 normal sıralama ama emziriyormuşsun o konuda bişey diyemicem etkili olur ama mutlaka :))
Leslie nin Programları mil mil mesela bi videosu 1 mil bir videosu 3 mil sonra 5 mil yağ yakıcılar var falan onlardan bahsediyorum canım.Anlamadim ya 3 5 olayini 3 tekrar mi yapcam yani gunluk
Ilk başlarda oyle oluyor sonra degişirrInsan günde 100 defa tartilir mi yaa buna bi cozum bulmam lazim takinti gibi oldu
Hosbuldumm
Film izliyorum ben de :)Çok sıkıcı zaman geçmiyor hiç
Kuzum ne oldu paylaşmak istersen dinleyebilirimKizlar ben buaralar pek ugriyamicam buraya nolur kusura bakmayin...
Biraz cok fazla sorunlar üst üste geldi is yerindede cok yogun oldugum icin bakma sansim sifir;(... kendimide cok iyi hissetmiyorum son bikac gündür biraz herseyden geri cekmek istiyorum kendimi... sizleri cok seviyorum egerki kilo vermeyi basarirsam hemen girmek istiyorum yine listeye... ama inanin buaralar hic iyi degilim sürekli agliyorum ve moralim bozuk cok
Izlerken de sıkılıyorum benFilm izliyorum ben de :)
aslinda tam olarak su yada su diyebilcek bi sorun degil cok tuaf hissediyorum kendimi sanki hersey bos gibi hicbirsey zevk vermio ve hicbirseyden mutlu olamiyorum suanKuzum ne oldu paylaşmak istersen dinleyebilirimbende seni seviyorum iyi bak kendine olur mu
Kuzum benim bazen oluyor böyle şeyler biraz kendine zaman tanı iş sorumluluğun arttı araba sorunun oldu eşinin okul durumu derken birikti belki de sen çok güçlüsün toparlarsın kuzumaslinda tam olarak su yada su diyebilcek bi sorun degil cok tuaf hissediyorum kendimi sanki hersey bos gibi hicbirsey zevk vermio ve hicbirseyden mutlu olamiyorum suanen ufak bi sorunda sanki en büyük problemmis gibi davraniyorum... kendimde anlam veremiyorumki suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?