Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım

Bunu deneyecegim bugün gecti ama yarin yapayım teşekkür ederimm ben simdi jillianin 1. Leveline basliyorumm :)

hoşgeldin canım
Hoşbulduk canııım :))

Yaptim simdi yarim saat ama her yerin calisiyo dusta aldim o kadar iyo geldi ki . bunu yapanlarin topigine baktim benim gibi emziren anne var o da cok fayda görmüş 4 aylikken baslamis o da

İlk 10 gün 1 mil sonra 3 sonra 5 normal sıralama ama emziriyormuşsun o konuda bişey diyemicem etkili olur ama mutlaka :))

Kizlar ben buaralar pek ugriyamicam buraya nolur kusura bakmayin...
Biraz cok fazla sorunlar üst üste geldi is yerindede cok yogun oldugum icin bakma sansim sifir;(... kendimide cok iyi hissetmiyorum son bikac gündür biraz herseyden geri cekmek istiyorum kendimi... sizleri cok seviyorum egerki kilo vermeyi basarirsam hemen girmek istiyorum yine listeye... ama inanin buaralar hic iyi degilim sürekli agliyorum ve moralim bozuk cok

Kuzum ne oldu paylaşmak istersen dinleyebilirim bende seni seviyorum iyi bak kendine olur mu

Kuzum ne oldu paylaşmak istersen dinleyebilirim bende seni seviyorum iyi bak kendine olur mu
aslinda tam olarak su yada su diyebilcek bi sorun degil cok tuaf hissediyorum kendimi sanki hersey bos gibi hicbirsey zevk vermio ve hicbirseyden mutlu olamiyorum suan en ufak bi sorunda sanki en büyük problemmis gibi davraniyorum... kendimde anlam veremiyorumki suan

Kuzum benim bazen oluyor böyle şeyler biraz kendine zaman tanı iş sorumluluğun arttı araba sorunun oldu eşinin okul durumu derken birikti belki de sen çok güçlüsün toparlarsın kuzum

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 7:30 kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, bir kup beyaz peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, 3 yesil zeytin
Ara ogun 10:30

10 badem içi
1 muz

Oglen 14:00

1 kase tarhana
1 porsıyon barbunya
1 dılım ekmek
Dereotu

Ara öğün 17:00

1,5 cevız

Aksam 18:30

1 kase mantar çorbası
1 tabe tavuk baget fırında ve uc dılım patates
1 dilim ekmek
Marul salatası

Ara ogun 21:00
1 porsıyon meyve yerım ne yerımbılmıyrm

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor

Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.5
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: -500

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip:8400
Ana hedefe kalan:3500"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…