- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.741
Evet cnmyarım gün mü çalışıyorsun kuzum
Gecmıs olsun cnmKizlar ben buaralar pek ugriyamicam buraya nolur kusura bakmayin...
Biraz cok fazla sorunlar üst üste geldi is yerindede cok yogun oldugum icin bakma sansim sifir;(... kendimide cok iyi hissetmiyorum son bikac gündür biraz herseyden geri cekmek istiyorum kendimi... sizleri cok seviyorum egerki kilo vermeyi basarirsam hemen girmek istiyorum yine listeye... ama inanin buaralar hic iyi degilim sürekli agliyorum ve moralim bozuk cok
Ay ben ıs yaparken hep fılm ızlerım kızlar bılırlerFilm izliyorum ben de :)
Cok iyiymiş oğluna annen mi bakıyorduEvet cnm
9-12:30 arası calısıyrm
Dort ay hakkım var
Ocakta bıtecek
In cık step yapar gıbı oluyor degıl mıInsan günde 100 defa tartilir mi yaa buna bi cozum bulmam lazim takinti gibi oldu
Evet cnm annem bakıyorCok iyiymiş oğluna annen mi bakıyordu
Canim bazi seyler cok ust uste geldi oyuzden tabi ki kendini yorgun hissediyor olabilirsin bu cok normalll yaa Kendini diyet vs dye bunaltma ama geeel burda ol paylas biz seni dinlenizzz bende seni seviyorummm gitmenide istememm gercekten. Listede degilsn zaten kendni skma bos zamanlarnda gel ozletmeaslinda tam olarak su yada su diyebilcek bi sorun degil cok tuaf hissediyorum kendimi sanki hersey bos gibi hicbirsey zevk vermio ve hicbirseyden mutlu olamiyorum suanen ufak bi sorunda sanki en büyük problemmis gibi davraniyorum... kendimde anlam veremiyorumki suan
Emziren anne menusu cok guzel canim afiyet olsunİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, bir kup beyaz peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, 3 yesil zeytin
Ara ogun 10:30
10 badem içi
1 muz
Oglen 14:00
1 kase tarhana
1 porsıyon barbunya
1 dılım ekmek
Dereotu
Ara öğün 17:00
1,5 cevız
Aksam 18:30
1 kase mantar çorbası
1 tabe tavuk baget fırında ve uc dılım patates
1 dilim ekmek
Marul salatası
Ara ogun 21:00
1 porsıyon meyve yerım ne yerımbılmıyrm
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.5
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: -500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip:8400
Ana hedefe kalan:3500"
Sabah saat 11.30 civarı henüz daha yarışmaya katılmamışken çeyrek ekmek arası sucuk yedim hahahaEvet menuleri alalimmmm yeni gelenlerde dahil
Sabah saat 11.30 civarı henüz daha yarışmaya katılmamışken çeyrek ekmek arası sucuk yedim hahahad
14.00 1 bardak bitki çayı
14.30 küçük bir Salkım yeşil üzüm
16.00 form kepekli bisküvi
18.00 bir tabak pırasa yanında yoğurt
Fena halde Gribe yakalandım bugün egzersiz yok totalde 5000 adım Anca atmışımdır
Bittttteeerrrr agzina att durdun emBi de regl dönemindeyim canım nasıl tatlı istiyo
bi aksam iyi yaninda baska biseyde olablr ogle sabah kotu malesef
Sen daha yenisin zamanlaaaa
Bittttteeerrrr agzina att durdun emen kolay yontem bu
Daha ilk gundenAkşam aklım başıma yeni geldi de ondan
Aynen yarın çok daha iyi bi menüyle karşınızda oliciiiiim
Hemen atıyorum bitteri hahaha
Bugünü saymayalım ben yarın girmiş gibi davranalımDaha ilk gundenneyse sonradan dank etmisss
TamammmmmBugünü saymayalım ben yarın girmiş gibi davranalım
Aaaah keptııın size minnettarım :)))Tamammmmmyoksamm bukadar yumusak bir kaptan olmaaazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?