Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım seni anlayabiliyorum hersey üstüste geldi sendede InsAllah kısa zamanda toparlarsin. Bleib stark

Biraz daha aralara bi seyler katayım o zaman bi de bugün tartılma günu mu öyle bir sey okumustum sanki
Bencede bebisin kucukmus ya olabilir saglikli gidalardan ekleyebilrsin

Evet cuma gunu tarti gunu listeye yaziliyo oglen 12 1 e kadar bildirimleri aliyorum cuma daha iyi anlarsin.

Menumu paylasayim
Sabah 2 yumurta haslamasi
3 dilim salam
Bir avuc tel peynir
3 zeytin
Yesil biber 1 adet
1 dilim tam bugday ekmegi

Oglen
Chiali yogurt

Ara
Bir armut

Aksam
Yesil fasulye
Bir dilim bugday ekmegi
Bir kase yogurt
Ogle yemek yok olmamis
Salam diyete uygun degil
Emziren anne yiyemez
Emziriyor musun?

Yarın ekmek arası koftee kofteyı ekmeksız çok yapamıyorm çok sevıyorummm ya soğan yedım yanında mıdem yandıı fena
Koftenij icinde de ekmek oldugu icin kombo oluyor
Ekmeksiz ye yada bir ince dilim ekmek ile ye
Daha cok zayiflarsin bebik

Kizlar menüm

Sabah
Meyveli yoğurt

Öğle
Tavuk sote
4 kasik pilav
1 ayran

Akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Ya coook az degilmiiii. Mesela tavuk sote ne kadar?pilav yerine boool salataa yogurt olabilir yaninda super olur.
Aksamda sadece corbayla olmaz ki cunku sabahin bile yokkk
Nasil doyuyosun sen yani bak bende diyetteyken aksam yemegim duzdu cesit bollugu yoktu ama miktarlarm cok fazlaydi ve hep eksiydim boyle az yemenin sana hic bir faydasi yok inanki.
Bak arkdsm 105 den 80 e dusmustu cok az yiyodu gercekten kafayi bozmustu yani sonra biraz skildi birakti en son genr 99muydu oyle bisey hemde cok hizli aldi 2 ay olmadan. Ve keske oyle yapmasaydim diye aglaniyodu ben iyiligin icin soyluyorm.

Biliyorum canim benim. Dun netde gordum bi kadin habire yiyor ama zayifliyor. Boyle bol bol ama oyle boyle değil. Ama çok sağlıklı seyler. Boyle koca tabak fasulye biraz et degisik degisik seyler bir tabakta. Bende öyle denicem cunki az gibi ve ben gerçekten çok halsiz ve yorgun hissediyorum başta acıktıkça su içiyordum ama dedigin gibi korkuyorum geri alicam diye

Ben biliyorum anladim oyuzden soyleyip duruyorum canim bende gectin bu zamanlardan. Ama gercekten light urun bile sonrasinda cok farkediyo ya omrunce boyle yiyeceksin(ki saglikli degil) ya da duzeni degistireceksin.
Bak saglkli urunlerden istedigin kadar yiyebilirsin mesela ben bi butun gogusu yiyodum salata yogurt vs.

yag katilms vs bi sebze ya da etli yemekse bir tabak ondan salata yogurt seklinde yiyebilirsin yani bunlar kilo yapmazki. Ben bikere annemde kaldigimda bana uygun yok diye cok az yemistim ertesi gun gozlerim karardi duvara carptim cok korkmustm amaaan dedim yoook yanii aslaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…