Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım arkadaşım 5000 selavat çekermisin demişti. ben bitiremedim. aslında yeni aklıma geldi. yoksa çok zman almıyorda. 1000 ini sana versem olur mu? 1000 salavat çeker misin?

canım bildirim ya kaptan ya da kaptan yardımcısı yapar ama

oo öleyse süpermiş. valla ankaradaki 2 seansı seninki kadardı fiyatı . bence çok uygun.

canım bildirim ya kaptan ya da kaptan yardımcısı yapar ama

yni diğer takım larda da mı kaptan yardımcısı oluyo. ben biz icadettik sanıyodumo zman canım sen inisiyatifini kullan sen seç madem öle kural varmış.ben fahri olarak sen olmayınca motive kaptanı olayım.

canım arkadaşım 5000 selavat çekermisin demişti. ben bitiremedim. aslında yeni aklıma geldi. yoksa çok zman almıyorda. 1000 ini sana versem olur mu? 1000 salavat çeker misin?

çekmem kız tabi kide çekerim hatta daha fazlasını bile çekmek istiyorum için rahat olsun....

uyuyamıyorum diye passiflora içtim annem bugün yusufu doktora götürünce almış alkolsüz ikikaşık içtim bakalım uyutcak mı beni....anam bizde ailecek az uyuma hastalığı var ufak sıpamda öyle çıt dense duyuyoruz ve cin gibi uyanıyoruz,benim babamda genetik miraz sanırım...

aa yok canım bende hiç öyle bi etki yapmadı.. hatta ben special k yeyince daha tok tutuyor.. ve açıkçası sütüde biraz fazla koyuyorum. ama gerçekten tadı çok güzel dediğin gibi mutlaka extra şeyler koymuşlardır ama ben etkilenmedim daha

ay ya ayrı kalmayın. eşler için olumsuz bi durum bence bu. inşallajh kavuşursunuz en yakın zamanda

canım cevap yazılmış ama bende yazıyım. spordan sonra karbonhidrat tüketme. bi de asla yemekten hemen sonra spor yapma. yoksa yağlar değil yediklerinden enerji alırsın bir işe yaramaz

temmuz 1 de 72 olurum inşallah yaa.oyy o zamanlarımı hatırlıyorum da 72 iken bile kiloluyum derken nasıl bu hale geldim. ne düşündüm hiçmi kendime bakamdım. nasıl bir uykudaydım.
canım zaten son aşamaya gelmeden kendimizin farkına varamıyoruz. kilo için hep bi bahanemiz oluyor. yok bebek yok stres. aslında kilo almak daha zor bir süreç. o dönemlerde yediğimiz yemekleri midemizin şişliğinden uyuymadığımız geceleri düşünsenize.

ta taannn... tebrikler. ama bi sorun var galiba saatleriniz uymayacak. inşallah halldersiniz kızlar

canım valla kafayı yiyecem komşu alerji kremi verdi bakalım ya bütün elbiseleri değiştirdim banyo yaptım nevresimler değişti böcek olamaz ama alerjide olamaz teker teker çıkar mı napcam bilemiyorum
canım bundan yaklaşık 4 yıl önce üniversitede okurken ev arkadaşım aynı senin gibi olmuştu doktorun biri uyuz olmuşsun baharda olur demiş. allahım kız herşeyini attı. evi resmen çamaşır suyuyla yıkadık. biz herşeyimizi kaynattık. ilaçlar aldık sürdük. ama sadece bir bahar alerjisiymiş. istersen bi doktora git ihmal etme.

of kızlar moralim çok bozuk.. sabah okula gelmek istemedim ayaklarım geri geri gitti. benim bebeğime annemler bakıyor. dün iş çıkışı almaya gittiğimizde uyuyordu eşim ben maça gidecem uyandır dedi bende uyusun sen git bizi dönüşte al dedim dinlemedi. babamda tamam tamam uyandırın dedi. eşimin moral sıfır. eve geldik ne oldu diye soruyorum ama cevap vermiyordu. zorla söyledi babamın öyle demesine takmış. bana parmağını kaldırp babana söyle bana imalı konuşmasın dedi. meğerse ona göre babam bu adam laf anlamaz uyandırın demek istemiş. o kadar zoruma gitti ki. annemle babam damatlarının üzerine titrer. çok severler. sağolsun eşimde onları. bende başladım ağlamaya ve söylenmeye. senin annen bana bunları bunları yaptığında ben parmak kaldırıp anana söyle dedim mi hiç diye bi sürü laf söyledim. dünden beri konuşmuyoruz. ayrı odalarda yattık. o dün akşamdan beri yemek yemiyor.onunla ilkkez bu kadar kötü kavga ettik.ben sabah niye konuşmuyorsun dedim ama cevap vermedi. çok inatçıdır.. ne yapcam bilmiyorum

zarraın neresinden dönülürse kardır dediğin gibi, insan her zman bişeylere geç kalabilir, önemli olan başlamak. ben de zannederdim ki doğumdan sonra ilk altı ayda emzirerek kilolardan kurtulucam. baktım ki emzirdikçe iştah da açılıyor zaten düzenli yemek de yiyemiyorum bi,raz bekledim. ilk 9 ay kilo veremedim ama almamıştım da. şaşırdığım şey emziren kadınların kilo almasıydı ve 10. aydan sonra bu da başıma geldi!neyseki çabuk toparlandım, biraz işe başlamak biraz burası ve sabırla gitti. tabi hedefime ulaşmış değilim, doğumdan önceki kiloma döndüm ama evlendikten sonra aldığım kiloları vermiş değilim, inşallah bu da diğer doğumdan sonra.

matematiksel olarak değişmez ama psikolojik olarak takım etkileniyor, sayı ne kadar fazla olursa katılım o kadar iyi oluyor dolayısıyla motivasyon da iyi oluyor

önemi olan başlamak demiştik değil mi başladın ve kilo veriyorsun

Mısır gevreklerinin diyetlerinin bile içinde şeker var, şeker tüketimide insanı acıktırıyor. ben de onu yiyince daha beter acıkıyorum o yüzden araöğün olarak tüketirim hep, zaten bence anaöğün olamayacak kadar hafif. 3,5 yemek kaşığı kflakes=1 dilim ekmek. içine süt ve kuru meyve de ekleyince bence çok süper bir araöğün oluyor. bir de mısır gevrekleri kadar lezzetli değil ama daha sağlıklı bişey var, yulaf ezmesi. kan şekerini mısır gevreği gibi olumsuz etkilemiyor ve bağırsakları daha iyi çalıştırıyor.

triptofan da aynı yorumu yapmış, katılıyorum, boşanmak lafını kullanmamak gerekiyor. Ben işe dua yönünden bakıyorum, Allah korusun ağzımızdan çıkan sık telafuz ettiğimiz şeyler dua yerine geçer diye dikkat etmek lazım...bir arkadaşım evlilikten çok korkuyordu, evlenirken den eşi ile konuştu, çok iyi niyetli bir kız ama geçimsizlikle ilgili korkuları vardı işte..şöyle şöyle olursa boşanırız , böyle böyle olursa devam ederiz diye konuşuyordu. ve boşanma teklifi evlendikten 8-9 ay sonra eşinden geldi hatırlatmamak lazım bu heriflere boşanmayı, sen benden kurtulmak istiyorsun ama ben de oraya gelicem falan demek belki daha doğru olur kolaymı öyle alıp başını gitmek

he he he o yemeğin adını hep ben de karıştırıım, gız sen nerelisin , niyeyse konuşma tarzın bizim oralara benziyo. ben Karabük'lüyüm.zonguldakli değilim (siz sormadan söööliyim)

doktor eşlerinin genel durumu böyle ama. ilk asistanlıkta başlıyor kadının sorumluluğu, bizim de faturaları falan ben yatırıyorum. otamatik ödeme yapsak maaşını takip ettiği yok ki, en ufak aksaklıkta bi sürü yanlış ödeme oluyor da farkına varmıyor, benim gibi vakti olmuyor ıncık cıncık faturaları inceleyecek. o yüzden ben devraldım ödemeleri. bir insanın sevmediği işyerinden ayrılıp başka bir işi rahatlıkla bulabilmesi bence çok büyük bir imkan, eşin bu imkanı kullanıyor ama sürekli kaça kaça olmuyor...bazı şeyler tecrübe işi..o da bir gün ya 6-7 tane kurum değiştirdim her yerde aynı sorun acaba bende mi hata diye düşünecektir ya da yer değştirmek yerine sorunları mı çözmeye kalksaydım diyecktir, demezse senin rehberlik etmen gerekecek:) benim eşim konuşurken hem şimdiki durumdan yakınır, geleceği veya elinde olmyanı över...ben de hemen kötü kadın müzeyyen olarak olaya parmak basar 'ama burası içi,n de öyle diyordun, çok iyi olacak şöyle rahat böyle rahat diyordun, demek ki öyle olmuyormuş' diye lafa atlarım. zamanla bazı şeyer değişiyor, ama kişilik ile ilgili kısımlar değişmiyor, haaaala geleceğe toz pembe bakıyoruz

fay beaaa, yemek yapan kadın:) hayallerimdeki kadın...bi tane de bizim evde olsa:)

bu arada acaba yatarken bir elinin üzerine mi yatıyorsun ben genelde elimin üstüne yatarsam şişiyor, bi dikkat et

şimdik ikinzi de sinirli iken konuşmuşsunuz. o babanın tavrına haksız bile olsa alınmış. öncelikle babanın kötü niyetli olmadığını hatta damatlarını çok sevdiğini söylmen yeterli olurdu. hatan şu olmuş zaten kızgın bir adama 'senin annen de böyle böyle yaprdı ama ben ses çıkarmazdım' demişsin. bu son söylediklerini sakinleştikten sonra söylesen daha iyiydi ( herşeye de susacak değilsin ya, sadece zamanlaman kötü olmuş) bu durum nasıl çözülür diye soracak olursan bence üstüne gitme, normal davran, babanın öyle kötü bir niyeti olmadığını kendisini de çok sevdiğini söylemeye devam et yeter. inatçı bir insan olarak şunu itiraf edeyim ki inatçılarla inatlaşmak olayı daha da büyütür, yapılması gereken öncelikle alttan almak sonra söyleyeceklerini söylemektir

biz de haftasonu gergin şeyler yaşadık. kardeşimi ve oğlumu da yanımıza alıp AVM ye gittik. yemek yenilen yerin yakınlarındaki aretı salonunu çoculk keşfetti ve sürekli oraya gitmek istiyor, ben götürmüyorum ama babası götürüyor. oğluna söz geçiremiyor, ne isterse yapıyor, yapmazsa çocuk ağlıyor ve dayanamayıp gene yapıyor. çocuk da bunu bildiği için benim yapmadığım şeyleri bile babasında isteyip ona yaptırıyor. biz yemek yerken babasına yemek yedirmedi, tuttu elinden peşinden koştırttu, biz de kardeşimle yemeğimizi yedik, o da alal acele atıştırdı. sıkıldım artık babasının ses çıkartmadığı şeye olmaz demeye, kötü anne olmaya...benim tavrım da ne halin varsa gör, senin oğlun sen çözeceksin, ben yüz vermiyoryum sen veriyorsun... biraz sonra eşim geldi oğlan elimizi bırakıp bırakıp aterı salonuna kaçıyor, azarşlaya azarlaya getşirdim oğlanı....eşimdeki tavır şu , arabanın anahtarlarını uzattı ' al arabanın anahtarını siz kardeşinle gezin, ben çocuğa bakarım buralarda!!!'' valla çok bozuldum, sanki sen çocuğa bak biz de felekten bi gün çaçalılm demişim. anahtarı almadım ama gönül dedi, çocuğu da kardeşimi de alayım atlayıp otobüse geleyim, kendisi gezsin tozsun... ben sana çocuğa mı bak diyom, o sana istediğini yaptırdığı için bize değil sana geliyo dedim... abuk sunuk yerlerden gittik, yolu uzattı şehrin içinde bi kaç tur attı, ama ben konuşmuyorum, canım arabadan çıkıp gezmek de istemiyo, nasıl olsa oğlan yine aynı şeyi yapacak, eve dönelim dedim, yok, dönmek de istemedi... sonra özür diler gibi neden öyle yaptığını açıkladı, durum düzeldi...düzelmeseydi pazarımız zehir olacaktı

inanırmısın canım bende çok inatçıydım ama sırf eşimle sorunlarımız büyümesin diye inadımı kırıp ilk ben konuşuyorum hep. alttan almaya alıyorum ama o yine de kız gibi nazlanıyor. bakalım bugün neler olacak.. aman bee evli olmak gerçekten çok büyük sorumluluk. farklı bi insanla yaşamak onun huyuna suyuna gitmek çok zor. rabbim hepimize yardım etsin

selam kızlar ben kesinlikle alerji oldum ya da uyuz
ama uyuzda insan kaşıntıdan duramaz dimi benimkinde abartı kaşıntı yok.
yarın doktora gitcem arkadaşın verdiği krem kaşıntıları aldı ama sabah kalktım başka yerlerde yine çıkmış doktora gitmek farz oldu artık

bence kesin uyuz oldun

Son düzenleme:
kızlar benim annemdeyken şöyle bir sorunum var annem çok ama çok lezzetli yemek yapar yüzlerce inssan tarafından onaylanmış bir lezzet,mesela aynı malzeme aynı tencere iki kişi yemek yapsın anamın ki çok lezzetli olur yani elinde bişey var e böyle oluncada normal bir porsiyonla doyan mide yemek çok güzel olduğu için 1 porsiyon daha yenir hep bizim evde,oğlum benim yapıp yediremediğim herşeyi annem yapınca bir yer anlatamam çocuğum annem geldiğinden beri tombillide milletin ağzıma bile sürmem dediği yemekleri komşuları annemin ısrarı üzerine tadına bakmaları için tadmışlardır ve bayılmışlardır ya ben nasıl burda kaldığım süre boyunca zayıflıycam söylemesi nohut yemeği yapmış etli tadını anlatatma ya o kadar açok büfelerden yemek yedim böylesini yemedim.....ve şu kanıya vardım tombişler çok güzel yemek yapıyor anneciğimde tombiş,ellerini yaradana kurban olduğum.....yaradanına kurban olduğum anam....

Kizlar heralde elestirilere aciksinizdir bana kizmayin ama ben bu yarismalari cok sacma buluyorum kim nerden bile bilir benim kilo verip vermedigimi simdi bende girerim yarismaya en cok zayiflayan kendimi gösteririm hic zayiflamasam dahi

Kizlar heralde elestirilere aciksinizdir bana kizmayin ama ben bu yarismalari cok sacma buluyorum kim nerden bile bilir benim kilo verip vermedigimi simdi bende girerim yarismaya en cok zayiflayan kendimi gösteririm hic zayiflamasam dahi

tabi kide eleştiriye açığız,biliyormusun bilmiyorum bizim bazı kurallarımız var hergün girip paylaşım yapmak gibi eğer 3 gün mazeretsiz paylaşım yapmayan atılıyor,senin gibi düşünen arkadaşımız yok olsada kendi insiyatifine kalmış,en çok ben kilo verdim desen kimi kandıracaksın tabikide kendini,şekerim eğer fazla kilon varsa gel beraber zayıflayalım biz burda biribirimize tavsilerde bulunuyoruz yaşadığımız olumlu olumsuzdurumları paylaşıyoruz en önemli kilo vermemiz için birbirimizi motive ediyoruz...

kız yemeği evde değil okulda yapıyor bayan. her öğlen getiriyor sağolsun. yoksa dışaradan pide söylemem gerekecek veya tost olacak. evden götürmek de pc filan dsagötürdüğüm için elim kolum çok dolu oluyor. iyi böle.

tamam 1000 tane al öleyse. 20 sine kadar..hemencik biter zaten.

sadece kendini kandırmış olursun.. kazandığın bişey olmaz. boşa vakit kaybetmiş olursun. neden yalan söyleyelim ki gerçekten kilo vermek varken. 1. olmak da çoook önemli değil zaten bizim için. olsam nolur olmasam nolur. yeterki sağlıklısından kilo vereyim. fikrin değişirse bekelriz canım.

yahu şimdi biz bu diyeti yapıyoruz da. patateskarbonhidrat malum. gün boyuncada haşlanmış patates ve püre yedim. kilo almıyım ya. acaba akşam da patates yerine sebze mi yapsam. ne dersiniz. diyetin dışına çıkmakda zarar var mı?aynen uygulamazsam kilo vermez miyim acaba? ne bileym üffff. uzun zamandır patates yemeyince kilo alırım diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…