Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Napiyim canim bi hafta oldu halilarim yarın gelcek bu gun bayağı temizlik yaptim soguktada iyi terkedim bogaz agriyor yarin bi camlar kaldi bide bissuru camasir yaa bu ka yogunum aksamda babam anbem gekdi cay ictik yenek getirmis bana :))

Ben hareketsizim ondan seyettiydim :/ gerçi bugün 9.000 adım atmışım. Millet kolayca 15.000 yapio ama biliyorsun benim vardiyalar falan felegim şaşıyor ama beni gaza getirdin kusum yine. Yarin güzel bisiiler yicem InsAllah

Geelllll yivrimmm geel neler yidinnnnn
Neler yidim sabah iki haslanmis yumurta peynir cavdar ek. Cay
Ara iki armut
Akşam bol etli bulgur pikavu etuni cok yedim iki kasik salata
Aksam anbemgilnen cay ictim kuru erik yedim meyve olarak bi elma
Sonra bigaz ağrıyor ya buyuk kupa bitki cay kuraz sapli ne suyu soğuk tan icemedim ama salidan sonra sizinim yavvrumm :))

Himmmmmm fenaaa sayillmazz sen listeye gireceksn biliyosun dimi izinden donemszsin bak dikkat et

Sen nasil oldun kuzum varya bu ara canim oyle ett tavuk balik cekiyor hani burdayken hep tavut et olsun yedimdi ya 8 ay agiza fazla surmedim ozlemisim bekle perşembe beni detoks yapmayı planlıyorum ben

Himmmmmm fenaaa sayillmazz sen listeye gireceksn biliyosun dimi izinden donemszsin bak dikkat et
Kiz biliyorum menum kotu benim icim hic rahat degilki önceden nasil ac kalıyordum sizlaniyirdum simdi is yuzunden tam anlamiyla diyet benim icin sifir yaa ozaman lar nasil yemiyordum resmen aci cekiyordum inan o durumu bile ozliyecegim aklima hic gelmezdi iste o an tam bi diyet..iste o diyetime bir iki gunum kaldi uygulamam için. .

@ParteMoralll yattinmi kiz sabah görüşürüz ozaman cocklari kaldir acam okula ben yatim o vakit..
Vayy be buraya ne kadar aktif olursam diyet okadar super olur bunuda iyu anladim..

Yeni gelen hatun kizlar hoş geldiniz sizlerle bi iki gune hasir neşir olucamm :))

Kiz yatmadm bdv dalmsm bi konu vardida sen aktifmisin simdi ben sok

Okdar kotu degil duzene gircek insallahh hadi verde kurtul hedef yaptin unutmaaa

Geldim :) bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa günlük olarak menu paylaşmam yeterli mi
Kendini tanitmakla baslayabilirsin :)
Hosgeldin :)
Cuma yarismasi takimlar arasi yarisiyoruz 2 hafta deneme surecinden sonra ki cuma listeye giriyosun. Ama tabi aktif olmak,menulere yorum yapmak,kaptanlarin uyarilarini dikkate almak,takimda uyumlu olmak gibi. Kacamaklara cok yerimi yok zTen surekli sacma besleneni ya listeye almiyoruz ya da cikariyoruz. Insallah kalici olursun beraber zYiflariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…