- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.801
Ben hareketsizim ondan seyettiydim :/ gerçi bugün 9.000 adım atmışım. Millet kolayca 15.000 yapio ama biliyorsun benim vardiyalar falan felegim şaşıyorBen biliyorum anladim oyuzden soyleyip duruyorum canim bende gectin bu zamanlardan. Ama gercekten light urun bile sonrasinda cok farkediyo ya omrunce boyle yiyeceksin(ki saglikli degil) ya da duzeni degistireceksin.
Bak saglkli urunlerden istedigin kadar yiyebilirsin mesela ben bi butun gogusu yiyodum salata yogurt vs.
yag katilms vs bi sebze ya da etli yemekse bir tabak ondan salata yogurt seklinde yiyebilirsin yani bunlar kilo yapmazki. Ben bikere annemde kaldigimda bana uygun yok diye cok az yemistim ertesi gun gozlerim karardi duvara carptim cok korkmustm amaaan dedim yoook yanii aslaa
Neler yidim sabah iki haslanmis yumurta peynir cavdar ek. CayGeelllll yivrimmm geel neler yidinnnnn
Himmmmmm fenaaa sayillmazz sen listeye gireceksn biliyosun dimiNeler yidim sabah iki haslanmis yumurta peynir cavdar ek. Cay
Ara iki armut
Akşam bol etli bulgur pikavu etuni cok yedim iki kasik salata
Aksam anbemgilnen cay ictim kuru erik yedim meyve olarak bi elma
Sonra bigaz ağrıyor ya buyuk kupa bitki cay kuraz sapli ne suyu soğuk tan icemedim ama salidan sonra sizinim yavvrumm :))
Kiz biliyorum menum kotu benim icim hic rahat degilki önceden nasil ac kalıyordum sizlaniyirdum simdi is yuzunden tam anlamiyla diyet benim icin sifir yaa ozaman lar nasil yemiyordum resmen aci cekiyordum inan o durumu bile ozliyecegim aklima hic gelmezdi iste o an tam bi diyet..iste o diyetime bir iki gunum kaldi uygulamam için. .Himmmmmm fenaaa sayillmazz sen listeye gireceksn biliyosun dimiizinden donemszsin bak dikkat et
Bende ya işte algıda anlayışYarim ekmek anladim
Az az az acıkmıyor Musun kız gece bununlaKizlar menüm
Sabah
Meyveli yoğurt
Öğle
Tavuk sote
4 kasik pilav
1 ayran
Akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Valla billa acikiyomAz az az acıkmıyor Musun kız gece bununla
Heeeh yolaa gelllllValla billa acikiyomsu falan iciyorum. Midemi kandiriom 1 saat sonra yine acikiyorum bundan sonra daha fazla spor yapio daha fazla yemege calisicam canim sirf yememekle olmuyo
Kiz yatmadm bdv dalmsm bi konu vardida@ParteMoralll yattinmi kiz sabah görüşürüz ozaman cocklari kaldir acam okula ben yatim o vakit..
Vayy be buraya ne kadar aktif olursam diyet okadar super olur bunuda iyu anladim..
Yeni gelen hatun kizlar hoş geldiniz sizlerle bi iki gune hasir neşir olucamm :))
Okdar kotu degil duzene gircek insallahh hadi verde kurtul hedef yaptin unutmaaaKiz biliyorum menum kotu benim icim hic rahat degilki önceden nasil ac kalıyordum sizlaniyirdum simdi is yuzunden tam anlamiyla diyet benim icin sifir yaa ozaman lar nasil yemiyordum resmen aci cekiyordum inan o durumu bile ozliyecegim aklima hic gelmezdi iste o an tam bi diyet..iste o diyetime bir iki gunum kaldi uygulamam için. .
HangisiiiKiz yatmadm bdv dalmsm bi konu vardidasen aktifmisin simdi ben sok
Ölmek istiyorum yazannnHangisiii
Yaa bende baktim da cok üzüldüm 2 bebegi varmis bi deÖlmek istiyorum yazannn
MaleseffffYaa bende baktim da cok üzüldüm 2 bebegi varmis bi de
Geldim :) bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa günlük olarak menu paylaşmam yeterli miKurupina buraya :)
Kendini tanitmakla baslayabilirsin :)Geldim :) bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa günlük olarak menu paylaşmam yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?