Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam o zaman kendimi tanitayim ismim Çiğdem 22 yaşındayım ilk hedefim 70kiloyu görmek sonra 60 :) inşallah Yanlız şöyle bişi var ben dış ameliyatı oldum 4 gün önce cuma günü dikisimi aldiricam o zamana kadar menüm biraz basit olabilir çünkü sadece sıvı tuketebiliyorum.Onun dışında bende kalıcı olmak ve kilolarimizdan kurtulmak isterim

Hosgeldin Bende o kilodaydım geldiğimde hemencecik vericeksin. 22 yaşındasın o yaştakiler daha çabuk verebiliyor.

@ParteMoralll Kız nurella bile vermiş biz veremezsek yazıklar olsun bize kadın resmen kımıldamadan program sunuyordu ahahah

Şuan 76 hedef 72

İnsallah yaa sen ne kadar sürede suanki bulunduğun kilona ulastin benimde hedeflerim senle aynı sayılır :)

Gerçek hedefim 58 bu hedef kasımın sonu için geçerli dimi yukarda yazdığımız

İnsallah yaa sen ne kadar sürede suanki bulunduğun kilona ulastin benimde hedeflerim senle aynı sayılır :)
Ben 2 ayda baya verdim ama ben bronşit olduğum icin 2 haftada 4 kilo gibi birsey vermiştim yanlis hatırlamıyorsam yani normalde olmayacak birsey haftada 1 kilo çok çok iyi bence. 2 aya güzel kilo verirsin sende bizle. Ben inan bu takımda olmasam yuvarlanirdim. Insan 5 kilo bile verse çok farkediyor. Evet senin kilonla başlamıştım bende

Normalde ben geceleri hayatta duramazdim kalkim tost falan yapar yerdim burasi bana da cok iyi geldi @ParteMoralll bana merdanesini cikarir yoksa diyorum yemiyorum

Normalde ben geceleri hayatta duramazdim kalkim tost falan yapar yerdim burasi bana da cok iyi geldi @ParteMoralll bana merdanesini cikarir yoksa diyorum yemiyorum
Vay beee merdane demek. Biz direk tokat yiyorduk ahahaha gece gece tost olurmu kiz cildirdinmi ondan sonra niye göğüs böyle niye popo böyle diye ağlıyoruz gerci ben gece 4 de uyanıp mantı yediğimi hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…