- 5 Aralık 2014
- 91
- 150
- 93
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.821
Kendini tanitmakla baslayabilirsin :)
Hosgeldin :)
Cuma yarismasi takimlar arasi yarisiyoruz 2 hafta deneme surecinden sonra ki cuma listeye giriyosun. Ama tabi aktif olmak,menulere yorum yapmak,kaptanlarin uyarilarini dikkate almak,takimda uyumlu olmak gibi. Kacamaklara cok yerimi yok zTen surekli sacma besleneni ya listeye almiyoruz ya da cikariyoruz. Insallah kalici olursun beraber zYiflariz
Hosgeldin Bende o kilodaydım geldiğimde hemencecik vericeksin. 22 yaşındasın o yaştakiler daha çabuk verebiliyor.Tamam o zaman kendimi tanitayim ismim Çiğdem 22 yaşındayım ilk hedefim 70kiloyu görmek sonra 60 :) inşallah Yanlız şöyle bişi var ben dış ameliyatı oldum 4 gün önce cuma günü dikisimi aldiricam o zamana kadar menüm biraz basit olabilir çünkü sadece sıvı tuketebiliyorum.Onun dışında bende kalıcı olmak ve kilolarimizdan kurtulmak isterim
Şuan 76 hedef 72♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆
SekerPancariiŞ= 57 H=55.5
selcanmehmetcan Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65
Favelayn Ş=67.8 H=64
aysebbayaaar Ş= H=
Kurupina Ş= H=
Başka eklemek isteyen varsa ekleyebilir.
(listedekiler haric cikmak isteyende cikabilir)
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.
Yaa tamamını okudun mu intihar etti kadin gercek değildir insallahMaleseffff
Listenin icine yazman lazim :)Şuan 76 hedef 72
İnsallah yaa sen ne kadar sürede suanki bulunduğun kilona ulastin benimde hedeflerim senle aynı sayılır :)Hosgeldin Bende o kilodaydım geldiğimde hemencecik vericeksin. 22 yaşındasın o yaştakiler daha çabuk verebiliyor.
@ParteMoralll Kız nurella bile vermiş biz veremezsek yazıklar olsun bizekadın resmen kımıldamadan program sunuyordu ahahah
Gerçek hedefim 58 bu hedef kasımın sonu için geçerli dimi yukarda yazdığımız♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆
SekerPancariiŞ= 57 H=55.5
selcanmehmetcan Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65
Favelayn Ş=67.8 H=64
aysebbayaaar Ş= H=
Kurupina Ş= 76 H=72
Başka eklemek isteyen varsa ekleyebilir.
(listedekiler haric cikmak isteyende cikabilir)
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.
Ewt 15 kasim bu kendi aramizdaGerçek hedefim 58 bu hedef kasımın sonu için geçerli dimi yukarda yazdığımız
Tamam teşekkürler :)Ewt 15 kasim bu kendi aramizda
58si grup bilgilerine ekliyrm
Ewt okudummm ya merak ettim tam uyucaktimYaa tamamını okudun mu intihar etti kadin gercek değildir insallah
Ben 2 ayda baya verdim ama ben bronşit olduğum icin 2 haftada 4 kilo gibi birsey vermiştim yanlis hatırlamıyorsam yani normalde olmayacak birseyİnsallah yaa sen ne kadar sürede suanki bulunduğun kilona ulastin benimde hedeflerim senle aynı sayılır :)
Normalde ben geceleri hayatta duramazdim kalkim tost falan yapar yerdim burasi bana da cok iyi geldi @ParteMoralll bana merdanesini cikarir yoksa diyorum yemiyorumBen 2 ayda baya verdim ama ben bronşit olduğum icin 2 haftada 4 kilo gibi birsey vermiştim yanlis hatırlamıyorsam yani normalde olmayacak birseyhaftada 1 kilo çok çok iyi bence. 2 aya güzel kilo verirsin sende bizle. Ben inan bu takımda olmasam yuvarlanirdim. Insan 5 kilo bile verse çok farkediyor. Evet senin kilonla başlamıştım bende
Vay beee merdane demek. Biz direk tokat yiyordukNormalde ben geceleri hayatta duramazdim kalkim tost falan yapar yerdim burasi bana da cok iyi geldi @ParteMoralll bana merdanesini cikarir yoksa diyorum yemiyorum
Ooo ise yaradi diyosunnnNormalde ben geceleri hayatta duramazdim kalkim tost falan yapar yerdim burasi bana da cok iyi geldi @ParteMoralll bana merdanesini cikarir yoksa diyorum yemiyorum
Bak yarin geliyosun aktif olucaksin menuler fln yoksa bitmez bu isss kacmak yookİnsallah yaa sen ne kadar sürede suanki bulunduğun kilona ulastin benimde hedeflerim senle aynı sayılır :)
Beyzbol sopasiymis olsun o da uyarOoo ise yaradi diyosunnnaferrin boyle devam bitir kurtul hic surunmeeee
Ben mutfaga gtmeden uyusam iyo olcakVay beee merdane demek. Biz direk tokat yiyordukahahaha gece gece tost olurmu kiz cildirdinmi ondan sonra niye göğüs böyle niye popo böyle diye ağlıyoruz gerci ben gece 4 de uyanıp mantı yediğimi hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?