- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.841
Yeme cnm yıneEmziriyorum ayda 1 defa falan yerim salam cok seviyorum hamileyken yiyemiyodum smdi ayda bir defa yiyorum
Sagol beybı nobetteyım benOzaman Allah rahatlik versin kizlar hepimize
Aynen cnmHahahahahaallahtan calisma saatin cok degil
Koalaların nobetimi lilimmm. Canim Allahım sana kolaylık versin. Bende cocuk yok kendime bakamıyorum sen hem ev hem iş hem cocuk. Eşini saymadım bileSagol beybı nobetteyım ben
Yok kiz bende bakamiyrmKoalaların nobetimi lilimmm. Canim Allahım sana kolaylık versin. Bende cocuk yok kendime bakamıyorum sen hem ev hem iş hem cocuk. Eşini saymadım bile
Canım çocuklardaki bağışıklık sistemi zayıf olduğundan hasta oluyorlardir. Başka neyden olsunlar. Ben eminimki lilimmm gözü gibi bakıyordur bebislerine. Bak ben kendime baktımda noldu. 2 hafta yataklara düştümYok kiz bende bakamiyrm
Baksam bu halde olur muyuz
Koala nobeti iki gun surdu bitti
Bu panda nobeti
Tosbik pandam hasta ya
Of o daha cok minikk
Hasta olmamasi lazim
Abisi hasta olunca oda olyyor
Abi neden hasta olyyor
Sagil cnmCanım çocuklardaki bağışıklık sistemi zayıf olduğundan hasta oluyorlardir. Başka neyden olsunlar. Ben eminimki lilimmm gözü gibi bakıyordur bebislerine. Bak ben kendime baktımda noldu. 2 hafta yataklara düştümbakmış halim boyleyse...
Geçmiş olsun bu arada lilimmmm
Işe hastayken başladım lilimm. Evet 2 3 gündür daha iyiyim. Bendede tam gitti dedim geri geldi. Daha duzgun kış bile gelmedi. Karlar yağdığında soğuklar geldiğinde Allahim yardımcımız olsunSagil cnm
Simdi iyisin degil mi
Isede basladin
Amin cnmIşe hastayken başladım lilimm. Evet 2 3 gündür daha iyiyim. Bendede tam gitti dedim geri geldi. Daha duzgun kış bile gelmedi. Karlar yağdığında soğuklar geldiğinde Allahim yardımcımız olsun
Yumurta kalitesi için mi yapıyorsun kuzum .. sen bilirsin belki döllenmeyi kolaylaştırmak ve yerleşmesi için de bitkiler var mı kademe kademe bende tuketeyim bulamadım bir şey internetteGünaydın kizlar çocuklar gonderdim geri yatıyorum ben..simdi ac karnina bir tatli kasigi ballı macun icine bol zencefil kattim.bi kupa bardak bitki cayin icine bi tatli kaşığı poleni kattim içtim bundan sonra sabahlari ac karnina bu karisimlardan icecegim bilgilerinize ilerde sağlık gelismeleri yazarim fayda olmusmu olmamış mi...
Ibrahim Saraçoğlu nun aslan pençesi ve incir kurune bak muhakkakYumurta kalitesi için mi yapıyorsun kuzum .. sen bilirsin belki döllenmeyi kolaylaştırmak ve yerleşmesi için de bitkiler var mı kademe kademe bende tuketeyim bulamadım bir şey internette
Yok kuzum bende kaldi geldi de yoksa ayni yerdeyizAbla uzaktan mı geldı
Gozun aydun
Afiyet olsun canım gayet güzelSabah
Bır yumurta
2 dilim peynır
Domates bıber salatalk
Az labne ve reçel
Bır dılın ekmek
Ara
Mandalına
Oğle
Bır kaseŞehrıye çorbası
Yarım levrek buğlama
Ara
Mandalınaa
Akşam
7 tane kofte
Bır dılım ekmek
Afiyet olsun canım guzel menun sabahki salam 1 dilim olabilirdiMenumu paylasayim
Sabah 2 yumurta haslamasi
3 dilim salam
Bir avuc tel peynir
3 zeytin
Yesil biber 1 adet
1 dilim tam bugday ekmegi
Oglen
Chiali yogurt
Ara
Bir armut
Aksam
Yesil fasulye
Bir dilim bugday ekmegi
Bir kase yogurt
Gayet guzel canim sabah kadar yerine beyaz peynir daha güzel olurduMenüm
Sabah
Kaşar peynir 2 kk
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
Öğlen
Mercimek çorba
Bir parça şinitzel
2 kaşık bulgur pilavı
Akşam
Salata
4 köfte
1 kaşık pilav tıktım bir de çıkmadan
Arada bir kahve
11 km yol yürümüşüm ölmek üzereyim ve Eve henüz Yen'i girdim yarım saat oldu sadece
Sabah aksam yetersiz oglenki pilav fazlaKizlar menüm
Sabah
Meyveli yoğurt
Öğle
Tavuk sote
4 kasik pilav
1 ayran
Akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?