Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ya grupfoniden aldığım kavitasyonları kullanamıycam ameliyattan 6 ay sonra böyle birşey yapabilirmiş ama süre 4 ay kızkardeşim hafta sonu olursa giderim dedi,fizyoline denilen yerinde telefonuna ulaşmak mümkün değil şans eseri telefonda görüştüm ama telefon kapandı indirim kodunu bildirim randevumu aldım kız anlatıyordu acaba verdiği tarihte gidilse randevu vermiş oluyor mu anlamadım,gülçin sen nasıl yaptın anlatsana....

canım kodu telefona geliyor. mekanı arayıp randevu alıyorum. isterse kodu söylüyorum istemezse randevuya gittiğimde söylüyorum.

gülçin nerüyon bacım ?

napim ya 23 nisan telaşı.ne giyeceğim de belli değil.birazdan da saçımın diplerini boyatmaya ghidecem. esracım aslıyya yardımcı olur musun? o olmadığı günlerde bildirim yapa bilir misin?ben hep diyorum oyumuda sanA verdim zaten. çok iyi yaparsın.çözümün bir parçası olmadığımız sürece şikayet etme hakkımız olmuyor canım.bu şeyi de çözümleyelim bu akşam. artık herşey net olsun. sen ne diyosun?

kız annen gitsin o zaman. kızkardeşin zaten zayıfmış. valla lazer yaptırdığım erde yaşlı yaşlı teyzeler ozon terapisine geliyordu. faydasını da gördüklerini söyüyolardı.

Kizlar heralde elestirilere aciksinizdir bana kizmayin ama ben bu yarismalari cok sacma buluyorum kim nerden bile bilir benim kilo verip vermedigimi simdi bende girerim yarismaya en cok zayiflayan kendimi gösteririm hic zayiflamasam dahi
ahanda gülçin lafı ağzımdan almış gene ben diyecektim sen nie öyle dedin

yarına kadar yane

bugün ki menüm

sabah 1s. bardağı yarım yağlı süt içine 4 yemek kaşığı nesfit meyveli

ara 2 küçük elm,a 1 yeşilçay

öğlen 1 porsiyon etli nohut ve 1 dilim tam buğday ekmeği

ara anamın medineden getirdiği taze hurma 3-4( çooook güzel.)

şimdide sütlü nescafe (kafeinsiz)

gülçin acil yardım,ya ben randevu almak için fizyoline ı aradım anam bi meşgul bi meşgul anlatamam en az 100 kere aradım neyse telefonla başka bir numarayı aramak için aldım tekrar tuşuna basınca tesadüfen telefon açıldı ve konuştuk kız randevu verdi gelirken neler yapılıp yapılmayacağını anlatıyordu telefon kapandı ve bir daha mümkün değil ulaşamıyorum hep meşgul benim merak ettiğim randevum onaylandı mı ?onaylanmadı mı kız ben nasıl düşürcem numarayı, uğraşamam başım ağrıdı iyi olsam atlar giderim hem bakırköyde gezerdim ama şu ameliyattan dolayı herşey yasak,verilen süre 4 ay acaba 4 ay içinde istediğim bir zamanda randevu alabilir miyim yoksa şimdi mi almalıyım anlayamadım...

canım bilgisayar kullanma konusunda sıfırım mesela beni kilo çizelgemi esen yaptı sağolsun,resim eklemeyi bilmem vs.ama aslı öğretirse yardımcı olmaya çalışırım ......

uyuz arkadaşınız geldi
pire olabilir diyorlar ama bu pire ev arkadaşıma hiç mi zıplamıyo anlamadım ki geldim okuldan bütün elbiselerimi çıkardım bu havada buz gibi suyla yıkandım. bir ara beynimin uyuştuğunu hissettim. doktora gitmekten vazgeçtim. doktor pire ısırığı dersen ne yaaprım biraz daha bekleyecem

Menümüz aynıymış kaptan yardımcım evet Bu arada kilo alırım diye korkma,dün akşama kadar sebze yedik,bugün karbohidrat almasaydık şayet düşer bayılırdık.Bu patates günü denge içindi canım. Canım ben sana söyleyim üzülerek,o pire.Ağırlığının 100 katı hız ve yüksekliğe çıkabildiği için görmen ancak tesadüfen olur.Bizim okulda da bir bayan hoca aynı durumda,doktor pire demiş ama ne yapmayı önerdi bilmiyorum.
Ben sütü çok sevdiğim için iştahım açıldı sanırım,inan bu süt sevdası bende hastalık derecesinde.
Kizlar heralde elestirilere aciksinizdir bana kizmayin ama ben bu yarismalari cok sacma buluyorum kim nerden bile bilir benim kilo verip vermedigimi simdi bende girerim yarismaya en cok zayiflayan kendimi gösteririm hic zayiflamasam dahi
Kimseye birşey olmaz canım,kandıran kendini kandırır,eden kendine eder.
Bugün tartıda aynı gözüktüm,acaba ödem mi var Gülçinnnn

canım bolll bol su iç aynı durumdayım ben şuan doktor bol su iç dediii....

ya bu erkekleri anlamak mümkün diil bide nazlılar hemen küserler paşalarr
esen ve gülçinin diyeti olarak tarihe geçiceksinizz

yeşil elma bulmam lazım yarın komşu ilçeden bakcak inş bulur ben geçen hafta bulamamıştım

Canım asıl kafamıza göre değiştirdiğimiz bu diyetle bu kadar zorlanıp da kilo vermezsek,topiğin kekleri olarak tarihe geçicez
Canlarım ben spora geçiyorum,9 gibi gelirim inşallah.Öpüyorum tombul ve güzel yanaklarınızdan

bende 100 gram fazlayım. ben veremezsem bahanem hazır. gerçekten 2 gün içinde adet olmalıyım .yoksa yandıımm

istediğin zaman randevu alırsın 4 ay içinde ama seans sayın çok olduğu için zaman yetmeyebilir. demekki alan çok oldu. o sayfada solda yazar kaç kişi almış acaba. ben martta aldığım kavitasyonu taaa mayısa randevu verdiler. düşün artık.gitmeden önce ne yapacağını anlatmaya geçtiyse randevun olmuştur. gitmeden önce bol bol su iç ve yanında su götür,birde tayt götür bana öle dediler.

Canım asıl kafamıza göre değiştirdiğimiz bu diyetle bu kadar zorlanıp da kilo vermezsek,topiğin kekleri olarak tarihe geçicez

seni bilmem de ben çook açım şu an. bu saatten sonra bişe de yenmez. ben salatalık ve marul yiycem ya diyette esengül diyeti diye tarihe geçsin napim.bayılırsam kaldıracak bir kişi de yok şu evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…