Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen dengeleme olayını çözmüşssün canım süpersin.
darısı bana.
protein ağırlıklı beslenemin kabız yaptığını biliyorudmda baş ağrısnıd ailk duydum
Sadece gün boyu saf protein alirsam bas agrim cok oluyo canim ama cok arada yapiyorum zaten protein gununu yoksa yine protein fazla ama meyve sebze 2 ser kaşık olmak şartıyla pilav makarna falan da yiyorum

regli ne zaman senin değişti mi düşükten sonra günün
Normalde her ay 13 ünde oluyodum regl ama gecen ay kanamam 18 inde başladığı icin onu regl olarak kabil ittim doğrusu bu oluyo demi bugun ayin 19 uregl degilim

Eger proteinle lifli gida alirsan kabizlik falan yapmaz.
Bas agrisida yapmaz beslenme orani digrr gune gore daha az oldugu icin ona agir gelmis bas agrisi yapmis okadar.
evde olacaksın kendine özel şyler yapıp yiyeceksin arkadalş
vallaaa çok zor oluyor menü ayarlamak sabah v eöğlenleri çok fena oluyor benim. birini bulsam diğerini bulamıyorum evden ayarlayacak zamanımda olmuyor ayarladım diyelim ofiste tek yemek olmuyor. öğle yemekleri beni mahvediyorr.
et ağırlı besleniyorm ama lifli gıda ile dengelemem çok zor ondan kabızlığım var demekki.

Demek diğer günlere göre az yediği çin baş ağırsı yaptı Bende az yesemde arada bana da öyle olsa

Oo cok iyi gorunuyorsun
Cnm oglenleri disarida yiyorsun ya
Mesela izgara et balik tavuk kofte
Yanina salata
Bir dilim bugday ekmegi
Bir bardak ayran
Olur oyle

Ama et avuc icin kadar
Koftede standart buyukluktr uc kofte
saol şekerim.
yarım porsiyon yedimmi tamamdır ozaman.
ekmeği taşımak zor değil yanımda taşırım.

Cok guzel menun canim fitness cok seviyorum ama kilo verirken zor oluyo bence aletli plates falan yapabilirsin kuzum haftada 2 gün de sadece kardiyo yapabilirsin guzel olur bence

Kendine ekmek yapabilrsn yulaf kepekleri bugdayla ben yapmadm da yapan vardir ben yulafla ekmek yapiyodm. Bak birsuru tarif oluyo al yap dilimde baya cikiyo hak olarak. Rahat olmazmi en olmadi firindan gercek bugdayunu ekmek alman lazim. Az yersem benimde basim agrir :)

kütahyada ekşi maylaı ekmek falanda bulmak kolay. tam buğday ürekitoyrum zaten. çok tahıllı falan.
ama dediğin gibi yulaftanda deneyeyim bakalım becerebilirsem.
Valla gayet iyi gorunuyosun kuzum biraz versen yeter sana ben incecik sevdigimden yoksa boyle de iyi gorunuyosun ust beden pek anlasilmiyo siyahtan gobus var mi
göbeğim yok canım. benim kilom orantılı üst biraz geniş duruyor sanırım anlaşılmıyor yarın birdaha çekerim.
memikler büyük kavuşmuyor düğmeler üstü hep birbeden büyük almak durumundayım buyüzden. nekadar zayıflasamda kemiklyim iri gözüküyorum..

kızlar.
sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine sandiviç yaptım yine domates salatalık zeytin peynir.
akşam tavuk kanat ve baget pişireceğim. bolda salata yapacağım.
öğlen için ne önerirsiniz.

Normalde her ay 13 ünde oluyodum regl ama gecen ay kanamam 18 inde başladığı icin onu regl olarak kabil ittim doğrusu bu oluyo demi bugun ayin 19 uregl degilim
ileri atar mı acaba pazartesiye kadar bekler gecikebilir belki ..
ay birde bakıyon keptin başı çekiyor arka arkaya haber veriyoruz @keptinn ne durumdasın

ileri atar mı acaba pazartesiye kadar bekler gecikebilir belki ..
ay birde bakıyon keptin başı çekiyor arka arkaya haber veriyoruz @keptinn ne durumdasın
O yüzden umutlanmiyorum cok belki gecikebilir normal bence biraz beklicem 5 günü gecerse gecikme oyle yapcam ayy hadi insallllaaaahhhlilillklililili

Gayet guzel valla

ekmek yok ne güzel yaaa çok güzel. bezelyede sıkıntı yoksa diyette herşey güzel.
ceviz suyu neden
ben lahana sarmasından şüpheliydim sen bezelyeye takıldın içinde toplasan bi avuç bezelye yoktur daha çok tavuk domates biber patitis vardı
ceviz suyu zayıflamaya cok etkiliymiş canım iştah kesiyomuş kahvede aç karnına iyiymiş içiyorum bende

Cok guzel menun canim fitness cok seviyorum ama kilo verirken zor oluyo bence aletli plates falan yapabilirsin kuzum haftada 2 gün de sadece kardiyo yapabilirsin guzel olur bence

step diye geçiyo galiba dün akşam gözlemledim böyle hopluyolar zıplıyolar yere yatıp hareketler falan yapıyolar millet bagırıyo acıdan dedşm heralde etkili sadece 3 gün gitme sansım var canım 3 gün 1 saat o yüzden plates daha etkili olur diye düşündümm sencee bak mesela ne zamandır spor yapmıyorum 3 4 ay olmustur dun aksam 20 dk yürüyüs 15 dk bisiklet 15 dk eliptik yaptım bugün hiç ağrı sızı yok böyle oluncada sanki çok ise yaramıyo gibi geliyo bide o fitness aletleri ne biliyim cok yoğunlukta yokk yani bana öyle geldi

ben yapayım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…