- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.301
Sadece gün boyu saf protein alirsam bas agrim cok oluyo canim ama cok arada yapiyorum zaten protein gununu yoksa yine protein fazla ama meyve sebze 2 ser kaşık olmak şartıyla pilav makarna falan da yiyorumsen dengeleme olayını çözmüşssün canım süpersin.
darısı bana.
protein ağırlıklı beslenemin kabız yaptığını biliyorudmda baş ağrısnıd ailk duydum
Oo cok iyi gorunuyorsunkızlar sizin için foto çektim şimdisiyahların içinde ben
Normalde her ay 13 ünde oluyodum regl ama gecen ay kanamam 18 inde başladığı icin onu regl olarak kabil ittim doğrusu bu oluyo demi bugun ayin 19 uregli ne zaman senin değişti mi düşükten sonra günün
evde olacaksın kendine özel şyler yapıp yiyeceksin arkadalşEger proteinle lifli gida alirsan kabizlik falan yapmaz.
Bas agrisida yapmaz beslenme orani digrr gune gore daha az oldugu icin ona agir gelmis bas agrisi yapmis okadar.
saol şekerim.Oo cok iyi gorunuyorsun
Cnm oglenleri disarida yiyorsun ya
Mesela izgara et balik tavuk kofte
Yanina salata
Bir dilim bugday ekmegi
Bir bardak ayran
Olur oyle
Ama et avuc icin kadar
Koftede standart buyukluktr uc kofte
Cok guzel menun canimDünkü menüm;
Sabah
aç karnına 2 ceviz ve suyunu içtim
sonra şekersiz türk kahvesi
2 yumurtadan omlet
biraz peynir
şekersiz çay
Ara
1 elma
Öğlen
yarım kase tavuk çorbası
tavuklu bezelye yemeği
4-5 yk yoğurt
Ara
1 muz
Akşam
5 tane kıymalı lahana sarması
200 gram yoğurt
bide 25 kuruşluk çikolatalar varya çok canım istedi bitane ondan yedim saat 4 gibi
3 litre su
1 saatte spor yaptım, fitnessa yazıldım ama yarın stepe geçicem onlar daha hareketli plates falan yapıyolar sanırım daha etkili olur dimiSekerPancarii napiiyiim sen bana fikir ver fitness 1 saat yetmiyo 15 dk bisiklet 20 dk yürüyüş 15 dk eliptik sonraya zaten bişey kalmıyo
Kendine ekmek yapabilrsn yulaf kepekleri bugdayla ben yapmadm da yapan vardir ben yulafla ekmek yapiyodm. Bak birsuru tarif oluyo al yap dilimde baya cikiyo hak olarak. Rahat olmazmi en olmadi firindan gercek bugdayunu ekmek alman lazim. Az yersem benimde basim agrir :)evde olacaksın kendine özel şyler yapıp yiyeceksin arkadalş
vallaaa çok zor oluyor menü ayarlamak sabah v eöğlenleri çok fena oluyor benim. birini bulsam diğerini bulamıyorum evden ayarlayacak zamanımda olmuyor ayarladım diyelim ofiste tek yemek olmuyor. öğle yemekleri beni mahvediyorr.
et ağırlı besleniyorm ama lifli gıda ile dengelemem çok zor ondan kabızlığım var demekki.
Demek diğer günlere göre az yediği çin baş ağırsı yaptı Bende az yesemde arada bana da öyle olsa
Valla gayet iyi gorunuyosun kuzumkızlar sizin için foto çektim şimdisiyahların içinde ben
kütahyada ekşi maylaı ekmek falanda bulmak kolay. tam buğday ürekitoyrum zaten. çok tahıllı falan.Kendine ekmek yapabilrsn yulaf kepekleri bugdayla ben yapmadm da yapan vardir ben yulafla ekmek yapiyodm. Bak birsuru tarif oluyo al yap dilimde baya cikiyo hak olarak. Rahat olmazmi en olmadi firindan gercek bugdayunu ekmek alman lazim. Az yersem benimde basim agrir :)
göbeğim yok canım. benim kilom orantılı üst biraz geniş duruyor sanırım anlaşılmıyor yarın birdaha çekerim.Valla gayet iyi gorunuyosun kuzumbiraz versen yeter sana ben incecik sevdigimden yoksa boyle de iyi gorunuyosun ust beden pek anlasilmiyo siyahtan gobus var mi
ileri atar mı acaba pazartesiye kadar bekler gecikebilir belki ..Normalde her ay 13 ünde oluyodum regl ama gecen ay kanamam 18 inde başladığı icin onu regl olarak kabil ittim doğrusu bu oluyo demi bugun ayin 19 uregl degilim
O yüzden umutlanmiyorum cok belki gecikebilir normal bence biraz beklicem 5 günü gecerse gecikme oyle yapcam ayy hadi insallllaaaahhhileri atar mı acaba pazartesiye kadar bekler gecikebilir belki ..
ay birde bakıyon keptin başı çekiyor arka arkaya haber veriyoruz@keptinn ne durumdasın
18den 18 e kaç gün oluyor ya 28 i geçiyor sonuçta pazartesiye olmazsan test yap ya da çarşambaO yüzden umutlanmiyorum cok belki gecikebilir normal bence biraz beklicem 5 günü gecerse gecikme oyle yapcam ayy hadi insallllaaaahhhlilillklililili
1 bardak ayran çorba salata olabilirkızlar.
sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine sandiviç yaptım yine domates salatalık zeytin peynir.
akşam tavuk kanat ve baget pişireceğim. bolda salata yapacağım.
öğlen için ne önerirsiniz.
ay bebikmi varO yüzden umutlanmiyorum cok belki gecikebilir normal bence biraz beklicem 5 günü gecerse gecikme oyle yapcam ayy hadi insallllaaaahhhlilillklililili
tamamöyle yapayım inş.1 bardak ayran çorba salata olabilir
Gayet guzel valla
ben lahana sarmasından şüpheliydim sen bezelyeye takıldınekmek yok ne güzel yaaa çok güzel. bezelyede sıkıntı yoksa diyette herşey güzel.
ceviz suyu neden
Cok guzel menun canimfitness cok seviyorum ama kilo verirken zor oluyo bence aletli plates falan yapabilirsin kuzum haftada 2 gün de sadece kardiyo yapabilirsin guzel olur bence
ben yapayım onu
ben lahana sarmasından şüpheliydim sen bezelyeye takıldıniçinde toplasan bi avuç bezelye yoktur daha çok tavuk domates biber patitis vardı
ceviz suyu zayıflamaya cok etkiliymiş canım iştah kesiyomuş kahvede aç karnına iyiymiş içiyorum bende
step diye geçiyo galiba dün akşam gözlemledim böyle hopluyolar zıplıyolar yere yatıp hareketler falan yapıyolar millet bagırıyo acıdan dedşm heralde etkilisadece 3 gün gitme sansım var canım 3 gün 1 saat o yüzden plates daha etkili olur diye düşündümm sencee bak mesela ne zamandır spor yapmıyorum 3 4 ay olmustur dun aksam 20 dk yürüyüs 15 dk bisiklet 15 dk eliptik yaptım bugün hiç ağrı sızı yok böyle oluncada sanki çok ise yaramıyo gibi geliyo bide o fitness aletleri ne biliyim cok yoğunlukta yokk yani bana öyle geldi
yap kuzum ceviz yani ne zararıı olcakben yapayım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?