Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Katmere bende dayanamiyomen sevdigim hamir isi hashasli katmer yulaf ezmesi süt kuru meyve ye bir gün bir günde yumurta ye belki daha rahat olursun kuzum yumurta da onemli hafta 3 4 kez yemeye çaliş
hiç yemiyorum nerdeyse bir de evde temizlik olayı başladı eve gidince dolap içlerini temizliyorum mutfak karman çorman oldu az az yapıyorum diye hiç giresim yok mutfağa bol bol süt içiyorum ... valla çok lezizi bişi canım yine istedi yulaf ezmesini o şekilde yiyemiyorum ki granola ya da kurabiye şeklinde yiyebiliyorum

zerdeçalı bşka nelerde kullanıyorsun yumurta kalitesine iyi geliyormuş süte koyup içiyordum sadece

Canim cok iyi anliyorum seni aynisi bende de oldu ağlıcaktim nerdeyse bi türlü duramiyodum dusukten sonra biraz zaman ver kendine kilonu koru 2 hafta kadar alma yeter sonra diyete gecis yaparsin ne dersin
o 2 hafta da kaçar mı ipin ucu onu bilemiyorum ki hiç olmaması daha kolaymış sanki ... dediğin gibi yapayım bakalım en azından ev işi bitmiş olur o zamana kadar en azından

Ayyy ben katmeri uzun zamandir tambugday unuyla yapıyorum esim cok seviyo haftada 2 kez kesin yapiyom hergun istiyoda yohh artik diyom arasina cok yag sürmüyom hashasla biraz tereyagini karıştırıp onu sürüyorum arasina cok hafif ve cok lezzetli oluyo hele balla yorma kendini kuzum her gun azar azar yap biter ossun

Cok ama cok dengeli olmus gercektwn resmen protein gunu olmus ekmek hic yok. Aclik durumu oldumu bu arada tesekkur ederim

zerdeçalı bşka nelerde kullanıyorsun yumurta kalitesine iyi geliyormuş süte koyup içiyordum sadece
Oyle kötü olur tadi canım ben her yemegi yaparken yağına cok az zerdecalla karabiber ekliyorum ikisi beraber yagda kizinca cok faydali oluyomus ve sabah yumurtami yaparken yagina karabiber zerdecal pul biber atip kizdiriyorum yumurta oyle cok leziz oluyoen cok da pilava yakışıyo 1 bardak pirincle yaptigim pilavin yagina yarim cay kaşığı atiyorum sari bi pilav oluyo ve cok leziz oluyo bence etlere tavuklara baliklara herseye atiyorum

o 2 hafta da kaçar mı ipin ucu onu bilemiyorum ki hiç olmaması daha kolaymış sanki ... dediğin gibi yapayım bakalım en azından ev işi bitmiş olur o zamana kadar en azından
En azindan abur cubur yemezsin pilav ekmek makarna gibi seylerden uzak durursun canim sonra toparlicaksin inanıyorum

ben yapmasını bilmiyorum hazır alıyor k.baba iyi ki de bilmiyorum ama yapamıyorum ki zaten çok fazla her tarafım ağrıyor yavaş yavaş zaten yardımcı ayarladım o gelecek ben dolap içlerini kışlıkları ayıryorum ..
İlk basta oluyo bazen kaza yaaahahahhahahahah
şu kaza olayını hiç anlamadım nasıl oluyor biri anlatsın bana

Cok ama cok dengeli olmus gercektwn resmen protein gunu olmus ekmek hic yok. Aclik durumu oldumu bu arada tesekkur ederim
Protein günü yaptim dün canim kilom inmiyodu ya şaşırtıyim dedim normalde kendi yaptigim tambugday ekmeginden bi dilim yiyorum sabahlari açlık hic olmadi canim ama sadece protein almak başımı agritiyo benim anca bir gün yapabiliyorum

Aynen insan yapinca yiyesi geliyo hamur söz konusu olunca duramiyommmmm ayy iyi yapmissin yardimci ayarlamakla canim hemencik biter
Korunma karari aldiktan sonra esin birden unutmasi ellammm

Sütte hoşuma gitmişti pilav yemiyoruz ev hiç pişmez desem yalan olmaz .. yumurta da hiç yemedim kaarabiber pul biber kimyon favorim zaten

Sütte hoşuma gitmişti pilav yemiyoruz ev hiç pişmez desem yalan olmaz .. yumurta da hiç yemedim kaarabiber pul biber kimyon favorim zaten
Hosuna gittiyse at sütüne de canim yumurtana da dene cok yakışıyo sebze baklagil her yemege cay kaşığının ucuyla atıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…