- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.321
sürekli yiyorum azcıkta suyunu içeym kolestrolüde düşürüyor zaten .. tad önemli renk pek önemli değil sen yapacan mıyap kuzum ceviz yani ne zararıı olcaksabaha suyun rengini kahverengi yapıyo
ben lahana sarmasından şüpheliydim sen bezelyeye takıldıniçinde toplasan bi avuç bezelye yoktur daha çok tavuk domates biber patitis vardı
ceviz suyu zayıflamaya cok etkiliymiş canım iştah kesiyomuş kahvede aç karnına iyiymiş içiyorum bende
tadı yok kuzu bildiğin su yani ben içiyorum ama sen içemeyebilirsin sana belli olmuyosürekli yiyorum azcıkta suyunu içeym kolestrolüde düşürüyor zaten .. tad önemli renk pek önemli değil sen yapacan mı
ekmek yememiştim zati dün ama sarma yedim bu sabah ekmek yedim ama hep yemeklerin içine patates koyuyolar ya benim yediğmpatetes ve bezelye ikilisi pek önerilmiyor ama eminim benim gibielredir oda sen az yemişssin zati.
afiye tolsun şekerim.
ceviz suyu demek. benim içimdeki öküzede çare olurmu dersin
Hosgeldin canimm sevindimm toparlanmana hepimizin yasadigi seylerKizlar ben geldim hepinize cok cok cok tsk ederim yazdiklariniz icin
SchonerDuft @Blacksee55 lilipit SekerPancarii @ParteMoralll
Toparladim yine yani daha iyim suan ve insallah yarin takima girmeyi planliyorum tabiki son kalan gramlarim giderse:)
evet sen içebiliyorsun ben öyle değilimtadı yok kuzu bildiğin su yani ben içiyorum ama sen içemeyebilirsin sana belli olmuyo
ekmek yememiştim zati dün ama sarma yedim bu sabah ekmek yedim ama hep yemeklerin içine patates koyuyolar ya benim yediğm
benimkine bile oldu sanada olur bence
hoş geldin bebeğim toparlanmana çok sevindimKizlar ben geldim hepinize cok cok cok tsk ederim yazdiklariniz icin
Toparladim yine yani daha iyim suan ve insallah yarin takima girmeyi planliyorum tabiki son kalan gramlarim giderse:)
Hosgeldin canimm sevindimm toparlanmana hepimizin yasadigi seyler
evet sen içebiliyorsun ben öyle değilim
hoş geldin bebeğim toparlanmana çok sevindim
yarın bi dene bakayim içebilcekmisinevet sen içebiliyorsun ben öyle değilim
hoş geldin bebeğim toparlanmana çok sevindim
Patates diyincepatetes ve bezelye ikilisi pek önerilmiyor ama eminim benim gibielredir oda sen az yemişssin zati.
afiye tolsun şekerim.
ceviz suyu demek. benim içimdeki öküzede çare olurmu dersin
inşallah içebilirimyarın bi dene bakayim içebilcekmisin
Gecmis olsun kaca cikiyor atesi?Kizimin dun aşısı vardi ateşi çıkıyor ve çok huzursuz ben de daha kahvaltı yapamadım smdi hazirliyorum hic istahim yok ama ya uykusuzluktan bayilcam
Kız sende bendensin. Bacaklar ince üst var sadece.kızlar sizin için foto çektim şimdisiyahların içinde ben
Yarar tabi ilk zaman guzel veriliyor67.3 kilom Allah immm cok mutluyum su an ise yaradığını görmek ne guzel bu motivasyon bana yeter
dediğini yaptım sayılır şekerim merci bundan sonra size sorayım1 bardak ayran çorba salata olabilir
tadı yok kuzu bildiğin su yani ben içiyorum ama sen içemeyebilirsin sana belli olmuyo
ekmek yememiştim zati dün ama sarma yedim bu sabah ekmek yedim ama hep yemeklerin içine patates koyuyolar ya benim yediğm
benimkine bile oldu sanada olur bence
geçmiş olsun canım hoşgeldinKizlar ben geldim hepinize cok cok cok tsk ederim yazdiklariniz icin
Kizimin dun aşısı vardi ateşi çıkıyor ve çok huzursuz ben de daha kahvaltı yapamadım smdi hazirliyorum hic istahim yok ama ya uykusuzluktan bayilcam
ay ben iriyim yaaa ofssKız sende bendensin. Bacaklar ince üst var sadece.
Bir insanin cani karnabahar
Kabuska yemegi ceker mi ya
İnsan miyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?