Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen insan yapinca yiyesi geliyo hamur söz konusu olunca duramiyommmmm ayy iyi yapmissin yardimci ayarlamakla canim hemencik biter
Korunma karari aldiktan sonra esin birden unutmasi ellammm
evet hemencecik biter bende vkumladığım yorgan battaniyleri havalandıracam ancak biter zaten ...
aboo unutulur mu dicimde başıma gelir büyük konuşmayayım ben olmaz nasılsa diye rahattım ama artık tedbiri bırakmamak gerekli

Tabiki cnm
Diyetisyenlerin verdigi listelerde ogunler dolu dolu olur
Corba olur salata sinirsiz olur yagsiz tuzsuz
Sebze yemegi olur mesela 8 yk
Diyetisyenlerin genelde verdigi ogle menusu ornegi diyim sana

Bir kase corba
3 kofte
1-2 ince dilim ekmek
Bool salata

( burada dikkat edilmesi gereken gruplardir, mesela corba mercimek ise ekmek bir azaltilir)

Baska bir ornek

Bir kase corba
8 yk sebze yemegi
1-2 ince dilim ekmek (tb ekmek olacak ekmek dedigim)
1 bardak ayran

Gunluk toplam tuketimde gruplar icerisinde denge olur

Mesela sut grubu, meyve grub, et grubu vs

Porsiyon belirler

Totalde bi tatli kasigi kadaryag hakki vardir mesela

Bu listeler kisiye gore ozellesir ancak genel itibariyle dolu doludur

Ben diyetisyen listesi ile gecmiste 15 kilo verdim

Gebelikte de diyet yaptim
Az cok biliyrm :)

Az yenilerek de zayifanir ancak normal
Yeme standarti bir insanin o sekilde devam edemeyecegi icin, yorgunluk kaynakli birakilir birakmaz kilolar geri gelir

Onemli olan beslenme tarzini duzene sokup hep oyle beslenmek

Gunaydinnn kizlarrr
Bugun cok güzel rüya gördüm allahım hsmileyimm hastaneye gittim sanci bekliyordum gorseniz karnim burnumda nasil tisil tisil salina salina yuruyordum bi tatliydiki rabbim ruyslarda tattitiyor hep aman nasil seviyorum esim etragimda nasil pervane ( yok ne buna şükür ruyadabile tadmak cok güzel
SchonerDuft bi hafta sonu esinle bir yere Kozaklı gibi bir yere gitseniz en sevdiginiz samimi arkadasiniz varsa senin deşarj olmaya ihtiyacin var inan bu bir gunluk tatil bile ise yarıyor. Biz tupden sonra annem arksdasima dediydi inlarda bizim için gittilerdi kozakliya cok iyu geldiydi ..kendine zaman tanı canim diyete baslamada birakmada seni oksdar çok iyi anliyorum bol bol dua et annelere okut bi kendini felak nas ihlas ayetel kursi fatiha..nesrah suresini okusunlar kalbi cok ferahlatir genisletir anlaminada bakabilirsin..

Gecen ay korumamaya alışmış benim gocam unuttu bu ay meselaoluyo yaniahahahhaha

Hepsine katılıyorum

İnşallah ruyalarin gercek olur canimmm dua edelim bol boll

Haftasonu eşimle birşeyler ypmayı düşünüyoruz kalabalık bana iyi gelmiyor kuzum eşim yetiyor kozaklı kaplıcamıydı ? inşallah bir gün gerçekten bu duyguyu yaşayacaksın

Dünkü menüm;
Sabah
aç karnına 2 ceviz ve suyunu içtim
sonra şekersiz türk kahvesi
2 yumurtadan omlet
biraz peynir
şekersiz çay

Ara
1 elma

Öğlen
yarım kase tavuk çorbası
tavuklu bezelye yemeği
4-5 yk yoğurt

Ara
1 muz

Akşam
5 tane kıymalı lahana sarması
200 gram yoğurt

bide 25 kuruşluk çikolatalar varya çok canım istedi bitane ondan yedim saat 4 gibi
3 litre su
1 saatte spor yaptım, fitnessa yazıldım ama yarın stepe geçicem onlar daha hareketli plates falan yapıyolar sanırım daha etkili olur dimi SekerPancarii napiiyiim sen bana fikir ver fitness 1 saat yetmiyo 15 dk bisiklet 20 dk yürüyüş 15 dk eliptik sonraya zaten bişey kalmıyo

Gayet guzel valla

Ayyyyyyy canim insalllaahhhh ruyalarin gercek olsunnnnnn

sen dengeleme olayını çözmüşssün canım süpersin.
darısı bana.
protein ağırlıklı beslenemin kabız yaptığını biliyorudmda baş ağrısnıd ailk duydum

aynen beni tarif ettin vallaaa 57 lere kadar düşmüştüm geçen senelerde.
örnek menülermi bulsma kendime acaba bak bunları sevdim ekmek var çünkü ekme yiyeceksem çorba içmesemde olar

ekmek yok ne güzel yaaa çok güzel. bezelyede sıkıntı yoksa diyette herşey güzel.
ceviz suyu neden

kızlar sizin için foto çektim şimdi siyahların içinde ben

Eklentiler

• 22491853_10155494238913859_3342873795653833836_n.webp
    6 KB · Görüntüleme: 59
  • 22519129_10155494238828859_5704849569188856022_n.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 22540010_10155494238863859_7552434523019754513_n.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 52
sen dengeleme olayını çözmüşssün canım süpersin.
darısı bana.
protein ağırlıklı beslenemin kabız yaptığını biliyorudmda baş ağrısnıd ailk duydum
Eger proteinle lifli gida alirsan kabizlik falan yapmaz.
Bas agrisida yapmaz beslenme orani digrr gune gore daha az oldugu icin ona agir gelmis bas agrisi yapmis okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…