- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.361
okadarda değil fıstık :) ama moral oldu motive oldum hemen vereyim şu fazlalıklarımısen öyle göstermiyon ki 26 27 değerim 2 3 kilo versem karın bölgen incelse 24 25 olursun valla
aynen canim istersen özelden atabilirsin ama:)
kesinlikle göstermiyosunngerçektenmi yaD
ne kaa multu oldumm :))
hoşgeldinnn:)Ben geldmmmmm nolii burdaaaahava cok guzeldii kacirmadim firsati
benimmmm cekti yarin karnabahar firinda kiymalii yapcanmmmmm kizarirrr mis gibiiiiiiiBir insanin cani karnabahar
Kabuska yemegi ceker mi ya
Insan miyim ben
Hosbuldukkhoşgeldinnn:)
ne güzel niyet etmişssin 10 gün dile kolayy bırak lütfen içmeeee inş. başlamazsınYarin 10gun olcak sigara icmeyeli
Ben sokbi hamileyken icmemistim simdide hastayim diye galiba birakiyorum bugun gezerken nerde sigara gorsem tiksindim ay insallah baslamam yaa
Aslinda suan icsem icerimyokyok icmicem
Tavugu ye mutlaka sana hic bir kotu artisi olmazzzzkızlar ben bugünkü menümü yazayım akşam çok yoğun olacğaım yazamayabilrim muhtemelen sızarım.
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına sandiviç hazırlattım domates peynir zeytin salatalıkla (bunun yarsını kesip dolaba koydum yemedim duruyor) yarısını hüplettim
öğlen
1 bardak ayran 1 kase salata yedim
ara
1 çay tabağının yarısı çekirdekli kuru üzüm ve fıstık koydum onu çayla hüplettim
akşam
1 kase doluca salata yapacağım yanınada fırına tavuk vereceğim belki yerim.
ara
1 tane mandalina
akşam yemeğind eiptal etmemi istediğiniz birşey varmı yada ilave etmemi isteidğiniz birşey.
birde fırında patates yiyebilrimiyim birkaçtane
kanat ve küçük bagetlerden yapacağım birkaçten yiyeyimmademseeTavugu ye mutlaka sana hic bir kotu artisi olmazzzz
Ya aslinda niyetimde degil cigerim sokulcek gibi oldugu icin aklina sigara bile gelmiyoki bi kac gundur farkindaym icmedigimin vok icmiyodum zaten disarda kizlarla kuzenlerle vs derken yani bana bosluk olucak zor olucakne güzel niyet etmişssin 10 gün dile kolayy bırak lütfen içmeeee inş. başlamazsın
Hee kanat yaglikanat ve küçük bagetlerden yapacağım birkaçten yiyeyimmademsee
hımss tam bırakana kadar evde görürşün bebik oluncaa evde içirmezsin kimseye zatenYa aslinda niyetimde degil cigerim sokulcek gibi oldugu icin aklina sigara bile gelmiyoki bi kac gundur farkindaym icmedigimin vok icmiyodum zaten disarda kizlarla kuzenlerle vs derken yani bana bosluk olucak zor olucakbakalim gorucezz
piki kaptanHee kanat yaglibaget firinla yiii bisey olmazzzz
Eee buyuuuuuurrr deneme surecine alalim seni sonra listemizden 60kg cikSlm kızlar. Hayatinda hic diyet yapmamıs biriyim. Boy 1 73 kilom 82 kiloyum. 30 yasindayim. Bi 6 7 kilo versem cok rahatlamis hissetcem kendimi. Abur cubur alıskanlıgim yok fazla canimda cekmez zaten ama ekmek ve yemek vazgecilmezim nasil yapsamda versem biraz kilo. Takipteyim menulerinizi
Bi ikigunndur duzeldin sen ben smdi kararsizim seni aliyimmmii almiyimmmmpiki kaptan
Ay ne bilim hamile oldugumu ogrendigim gun zaten planliydi ama esim sigarayi aldi attihımss tam bırakana kadar evde görürşün bebik oluncaa evde içirmezsin kimseye zatenyada bir süre bahane bul çıkma sigara içenlerle. 1 ayı devirince içmezsin diye düşünüyorum.
hamileyken nasıl dayandınki 9 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?