Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Birak cnm ya
Nefret ederim sigaradan
Insallah bida surmezsin agzina
innsallah
Valla mi icme kuzum icme ne güzel ara ara atak olur 5-10 dk sonra gecer sabret o 10dk lik krizi yendigindeki mutlulugu gor senn..kendinle bi gurur duyarsin iyiki icmemisim dersin..
ya ama sebebi hasta oldugum icindi oksurugm var tabi ama azaldi bronsitin izleri suruyo.
Ama psikoljkmi blmiyorm bu aksam yemek sonrasi aradim sanki pff insallah icmem

Afiyet olsun cok guzel

Bebisine gecmis olsunnnnn

innsallah
ya ama sebebi hasta oldugum icindi oksurugm var tabi ama azaldi bronsitin izleri suruyo.
Ama psikoljkmi blmiyorm bu aksam yemek sonrasi aradim sanki pff insallah icmem
Sabir isi canim yemek sonrasi kendini sodaya ver elinin altinda bol bol su bulundurki vucut atsin nikotini kolay mi sigarayi birakiyorsun yasasin gelsin sağlıklı yasammmm :))

Sabir isi canim yemek sonrasi kendini sodaya ver elinin altinda bol bol su bulundurki vucut atsin nikotini kolay mi sigarayi birakiyorsun yasasin gelsin sağlıklı yasammmm :))
Diyosunnnnnn ay baya zor olcak bizimkilerle bulusunca fln sigara icen daha cok cevrem icmeyende var tabi :) evde icmiyorum esm de icmiyo zTen icerken balkona vs cikiyodum ondan hasta oldum zAar

Lavass ben demedimmi yook yenmeyeeecek aksam tavugun yaninda bir bardak ayran biraz salata zormuydu bacim

Lavass ben demedimmi yook yenmeyeeecek aksam tavugun yaninda bir bardak ayran biraz salata zormuydu bacim
Çavdar undan yaptigim yufka yarisini yedim yani misal hazir yufkanin yaris yine cok dimi
Aksam ev gec geldim bu ara ayran yogurt yiyemiyorum bronşit azmazin die donuyom bide mide usutmusum bide yesillik evde yoktu salatalik var ben donuyom yiyemedim..

Niyeki onlarla alakasi varmi benim hergunnn mideme suttt yogurt peynir yumurta girer hic aksamaz bronsite bi zararmi varmis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…