- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.401
Kiz lilis ben senin yuzunu merk ediyormYemekler bitmemisti cnm
Aynisi nerdeyse :)
Birak cnm ya
Nefret ederim sigaradan
Insallah bida surmezsin agzina
ya ama sebebi hasta oldugum icindi oksurugm var tabi ama azaldi bronsitin izleri suruyo.Valla mi icme kuzum icme ne güzel ara ara atak olur 5-10 dk sonra gecer sabret o 10dk lik krizi yendigindeki mutlulugu gor senn..kendinle bi gurur duyarsin iyiki icmemisim dersin..
Afiyet olsun cok guzelKizim huzursuz cok giremiyorum ondan
Menum sabah
2 haslanmis yumurta
2 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
1 cay k. Bal 1 cay kagisi kaymak
Yarim domates
1 biber
Oglen
Bir kase yogurt
2 haslanmis tavuk but
Ara yapamadim
Aksam
Guvecte palamut
Yeşil sogan roka
1 bardak ev yapimi sekersiz limonata
Sabir isi canim yemek sonrasi kendini sodaya ver elinin altinda bol bol su bulundurki vucut atsin nikotini kolay mi sigarayi birakiyorsun yasasin gelsin sağlıklı yasammmm :))innsallah
ya ama sebebi hasta oldugum icindi oksurugm var tabi ama azaldi bronsitin izleri suruyo.
Ama psikoljkmi blmiyorm bu aksam yemek sonrasi aradim sankipff insallah icmem
Tesekkur ederimmAfiyet olsun cok guzel
Bebisine gecmis olsunnnnn
Ben varim olmami
Ben de merak ediyorummmKiz lilis ben senin yuzunu merk ediyormalbume ekleyip silsen ya hepimz gorelim birbirimizi mirak ediyorm
Bence guzel menu keki bir isirikla iyi birakmisin ben olsamm :)))Kızlar menum
Sabah yok uyuyordum gece çalıştım
Öğle
2 sosis (tavuk eti)
3 yk bulgur pilavı
1 kase ıspanak yemeği
Ara
1 isirik kek
Akşam
Koca tabak yayla çorbası
Ara
Elma cayi
Yoğun çikolata tadı vardı canım. Çok şekerli geldi. Unutmusum o tadı ahahhaha beynimden silinmisBence guzel menu keki bir isirikla iyi birakmisin ben olsamm :)))
Diyosunnnnnn ay baya zor olcak bizimkilerle bulusunca fln sigara icen daha cok cevrem icmeyende var tabi :) evde icmiyorum esm de icmiyo zTen icerken balkona vs cikiyodum ondan hasta oldum zAarSabir isi canim yemek sonrasi kendini sodaya ver elinin altinda bol bol su bulundurki vucut atsin nikotini kolay mi sigarayi birakiyorsun yasasin gelsin sağlıklı yasammmm :))
Ben begenmedim bana cok tersKızlar menum
Sabah yok uyuyordum gece çalıştım
Öğle
2 sosis (tavuk eti)
3 yk bulgur pilavı
1 kase ıspanak yemeği
Ara
1 isirik kek
Akşam
Koca tabak yayla çorbası
Ara
Elma cayi
Senide gorebilirizBen de merak ediyorummm
Ooooooooo nolduuuuuu yuvarlanmak mi istiyosunnnnnnBen varim olmami
LavassMenu
Sabah iki yk et kavurmsli omlet
Sekerdiz cay
Yarim cavdar ekmek ten lavas
Aksam
Baharatli tavuk gogusunden yağsiz izgara, iki çatal haşlanmış patates sekersiz cay, soda
2,5 lt su tamamlanacak 40dk yürüyüş
Hic umidim yok ama beslenmeme daha dikkat edecegim sabirla..
Çavdar undan yaptigim yufka yarisini yedim yani misal hazir yufkanin yaris yine cok dimiLavassben demedimmi yook yenmeyeeecek aksam tavugun yaninda bir bardak ayran biraz salata zormuydu bacim
He kiz yuvarlasandi beni kemiklerimin otmesine ihtiyacim var soyle tam sirtimin orta si cat ckkkrrkk die bi ses olmasi lazim.. :)) bu kg bir yere yuvarlanamam ayak parmaklarin incinir :)) takilin dusen mazallahOoooooooo nolduuuuuu yuvarlanmak mi istiyosunnnnnn
Niyeki onlarla alakasi varmi benim hergunnn mideme suttt yogurt peynir yumurta girer hic aksamaz bronsite bi zararmi varmis kiÇavdar undan yaptigim yufka yarisini yedim yani misal hazir yufkanin yaris yine cok dimi
Aksam ev gec geldim bu ara ayran yogurt yiyemiyorum bronşit azmazin die donuyom bide mide usutmusum bide yesillik evde yoktu salatalik var ben donuyom yiyemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?