- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.821
merhaba hatunlarrrr
osman başlıyoooo....
merhaba canım. nabersin. neler yaptın bugün?
slm kızlar nasılsınız ben ponpon yapmakla uğraşıyorum yetişmeyecek :18:
gelirim yine ben öptüm sizi
selam takımımın sexy güzel fıstıkkk hatunları.bugün okuldan 5 e 10 kala cıktım kursa gittim yeni geldm kurstan yemek yiyemedm daha.brzdan ycem.fırında köfte patates ycem 1 tabak ekmeksiz:)
ay çok özledim köfte patates ve pilavı. kapuska yemekten kapuska oldum. eşim gelsin haftasonu yapacam.
nasıl ya kahvaltı öğle yemeği vs yook mu cidden. olmaz ki böle.
Ben de çok açımmmmmm Gülçinnnnn.Bi daha şok diyet yapmayalım bunu tamamlayalım da.Bu arada gözüm karardı,1 dilim kepek ekmeği ile peynir yedim gözüm açıldı.Yiyerek vermek en güzeli.Bu son olsunnnn;hoş yarın ve perşembe çok rahat oluruz daseni bilmem de ben çook açım şu an. bu saatten sonra bişe de yenmez. ben salatalık ve marul yiycem ya diyette esengül diyeti diye tarihe geçsin napim.bayılırsam kaldıracak bir kişi de yok şu evde.
Al benden de o kadar.Çocuklarını eğitmek için önce analarıyla savaşıyoruz tabiri caizse.O çocukların masumiyeti olmasa,çekilecek çile değil bu veli olayı.bu veli milletine hiç yaranılmıyo
uyuz arkadaşınız geldi
pire olabilir diyorlar ama bu pire ev arkadaşıma hiç mi zıplamıyo anlamadım ki geldim okuldan bütün elbiselerimi çıkardım bu havada buz gibi suyla yıkandım. bir ara beynimin uyuştuğunu hissettim. doktora gitmekten vazgeçtim. doktor pire ısırığı dersen ne yaaprım biraz daha bekleyecem
Canlarım ben spora geçiyorum,9 gibi gelirim inşallah.Öpüyorum tombul ve güzel yanaklarınızdan
bende 100 gram fazlayım. ben veremezsem bahanem hazır. gerçekten 2 gün içinde adet olmalıyım .yoksa yandıımm
istediğin zaman randevu alırsın 4 ay içinde ama seans sayın çok olduğu için zaman yetmeyebilir. demekki alan çok oldu. o sayfada solda yazar kaç kişi almış acaba. ben martta aldığım kavitasyonu taaa mayısa randevu verdiler. düşün artık.gitmeden önce ne yapacağını anlatmaya geçtiyse randevun olmuştur. gitmeden önce bol bol su iç ve yanında su götür,birde tayt götür bana öle dediler.
Bitanem bu şok diyet dengemi biraz sarstı sanırım,bi halsizlik var üzerimde.Gerçi yarın ve perşembe menüler güzel ama,bir daha şok diyet yapmayı düşünmüyorum,bu hafta bi detoks sayalım ama,bi daha tövbeesencim sen nasılsın,neler yaptın?
slm kızlar benide aranıza alın pazartesi 68 kiloyla başladım diyete....................takıma alınırsam cuma bildirim yaparım....................
malatyadan bi isteğin varsa eşinle gönderiyim şekerimm...ayyyy ahmet katil oldu....
akşam yemeğim aklımdayken yazayım
1 yemek kaşığı nohut
2 yemek kaşığı pilav
yarım tabak bakla
salata
şimdide meyva yiyeceğim...
başım çok ağrıyor yaaaa
ayşegül eşim bugünde malatyaya gidicem dedi,aslında güzel böyle bir haftada hayali olarak 4-5 şehir geziyorum...
dökülmeyinnnn kendinize gelin...hadi hadi zaten benim yarım yamalak isveç diyet gibi yapıyonuz sizde patatesleri götürdünüzzz ben sabahtan beri bi kase haşlanmış nohut yağsız yeşil salata yoğurt 1dilim salam 1tanede kahve içtimm ve binbir emekle bıraktığım sigarayı 3 gündür gene içiyorummBitanem bu şok diyet dengemi biraz sarstı sanırım,bi halsizlik var üzerimde.Gerçi yarın ve perşembe menüler güzel ama,bir daha şok diyet yapmayı düşünmüyorum,bu hafta bi detoks sayalım ama,bi daha tövbeSen nasılsın canım?
canım tabii kaltılabilirsin ama cumaları bildirim yapmak yetmiyo bizim takım için düzenli paylaşım şart...kaptanımız aynalar onunla irtibata geç o ayrıntıları bilidrir...eğer 1 haftalık deneme sürecimizi geçersennn aramıza hoşgeldin derr 14. takım olaraktan seni kucaklarızzzslm kızlar benide aranıza alın pazartesi 68 kiloyla başladım diyete....................takıma alınırsam cuma bildirim yaparım....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?