Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız bu diyetin orjinalinde patates yok mu ki. sen nasıl yapmıştın daha önce yaptığını sölemiştin ya. yarın et günümüz yaşasııınn.

kız bu diyetin orjinalinde patates yok mu ki. sen nasıl yapmıştın daha önce yaptığını sölemiştin ya. yarın et günümüz yaşasııınn.

pazartesi haşlanmış patates
salı sebze
çarşamba et
paerşembe meyve
cuma yumurta yada yağsız süt veya yoğurtt
ben bunla 2,75 vermiştim aslı 5 günde 5 kilo ben sebzeleri kavurup yedim yağsız ama sütü falan yağlısından tükettim geçen hafta arkadaş yaptı harfiyen 4,1 verdii tabi ertesi gün bi kahvaltı yapmaya gittik hafta sonu 3 saat oturduk ayıcık ne bulsa yediii akşamda ağır yemiş ve ertesi günde abartmış 1,2 sini geri aldı aman ha ertesi günler abartmayın dikkatli olun kalıcı olsun gidenler...

sağolun kızlar hergün paylaşım yaparım tabi ,kilo çizelgemide yaptım inşallah çok kilolar veririz birlikte.................

slm kızlar benide aranıza alın pazartesi 68 kiloyla başladım diyete....................takıma alınırsam cuma bildirim yaparım....................

oyoyoyoy kimler gelmiş kız senin burda ne işin var,kuzun ne yapıyor gel sende gel beraber zayıflayalım şekerim .....

2009 nisan analarından arkadaş tanırım kendisini aslıcım al bu arkadaşı

oyoyoyoy kimler gelmiş kız senin burda ne işin var,kuzun ne yapıyor gel sende gel beraber zayıflayalım şekerim .....

aslı ponponların içinde yok oldu galibaa...aaa aslı bu ponponları yaptığın malzemelerden birinin tozu alerji yapmasın sana..

napcam canım benim ,aldık kiloları bebşleri doğururken şimdi vermeye uğrşıyoruz, kuzu napsın iyi seninki nasıl kocaman oldular valla

kızlar yarın ayran detoksuna başlıyorum 2 gün hadi hayırlısı,haftayada 5 günd 5 kilo diyetini deniycem bakalım sonuçlar nasıl olacak...muzaffer kuşhanın diyetini yaptım 1 hafta 1 kilo gitti bekledeiğim sonucu alamadığım için bıraktm.......

edaaa patates köfteyi götürdün müüü bizim yerimizede yeseydinn

yedim çok güzeldi tadı damagımda kaldı valla:26:
yrn posta gazetesi ender saraçın önerilerinin bulunduğu diyet dergisi verio kızlar alıcam ben kesin siz de alın.

kızlar size güzel bir haberim var cumadan beri yüzüklerim parmağımdan düşüyor, yıkarken farketmeden çıkıyorlar saatsiz ve yüzüksüz çıkmam abi

içtiğim tere tohumu hapı mı yoksa günde içtiğim 3 yeşil çayın faydası mı bilmiyorum,benim annemin ve oğlumun doğuştan böbreklerimiz küçük vucudumuz çok iyi boşaltım yapamıyor yusufumda çoook şükür bir problem yok ama annemin ve benim böbreklerimiz çok iyi durumda değil neyse bol su tüketiyorum kilo mu gidiyor acep su mu?

kilo gidiyodur canım ztn bol su içiyorum diyosun baksana..............

yedim çok güzeldi tadı damagımda kaldı valla:26:
yrn posta gazetesi ender saraçın önerilerinin bulunduğu diyet dergisi verio kızlar alıcam ben kesin siz de alın.

canım maşallah çok güzl kilo vermişssin ne kadar sürede verdin,neler yaptın....

napcam canım benim ,aldık kiloları bebşleri doğururken şimdi vermeye uğrşıyoruz, kuzu napsın iyi seninki nasıl kocaman oldular valla

aynen canım çok şükür 95 kilolardan bu kilolara geldim ama daha çoook kilo vermem lazım,kuzum büyüdü koç oldu hemde ne koç çoook yaramaz bi koç onunla uğraşıyorum,birde kendimle uğraşayım dedim,yaz geliyor gitsin kilolar gelsin yeni ciciler.....

kızlar bence birden çok fazla kilo vermek yerine istikrarlı ve kalıcı kilo vermeye çalışalım ama arada şok diyette iyi de yapması zor,ben beynimi çok güzel şartladım çok şükür acele etme esra yaza kadar hatta sonbahara kadar kurtulacaksın bu kilolardan ve o kilolar bir daha gelmeyecek diye telkin veriyorum kendime ve çok faydası oluyor,çabuk vermek istersem beynim çok çabuk bıkıyor...

nasıl bi liste uyguluyosun canım...............

aynalar kaç öğrencin var

18 tane canım

neden velilerin yapmıyo. sandalyenin ayağına bağlayıp yapsınlar yaa. çok fedakarsın gerçekten.

ya onlarda öyle diyordu canım nerdeeeee

slm kızlar benide aranıza alın pazartesi 68 kiloyla başladım diyete....................takıma alınırsam cuma bildirim yaparım....................

hoşgeldin canım aramıza

aldım gitti

aslı ponponların içinde yok oldu galibaa...aaa aslı bu ponponları yaptığın malzemelerden birinin tozu alerji yapmasın sana..

valla öyle yarısı bitti 36 tane ya
yok canım daha önce başladı bu kabartılar

Son düzenleme:
3.yeşilçayımıda içtim bugün dükkanı kapattım,oğlan tepemde bi uyusada rahatlasam .....

sapık ali ne yaptı ya allah böyle insanların şerrinden korusun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…