- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.841
malatyadan bi isteğin varsa eşinle gönderiyim şekerimm...
dökülmeyinnnn kendinize gelin...hadi hadi zaten benim yarım yamalak isveç diyet gibi yapıyonuz sizde patatesleri götürdünüzzz ben sabahtan beri bi kase haşlanmış nohut yağsız yeşil salata yoğurt 1dilim salam 1tanede kahve içtimm ve binbir emekle bıraktığım sigarayı 3 gündür gene içiyorumm
ayyy kaldı 3 kişi. ya şöle 12 kişi olsak. kimse pesetmese güzelce mezun olana kadar devam etsek. ne güzel olardı. bitanesi nereye gitti ya ben onu merak ediyorum.
kız bu diyetin orjinalinde patates yok mu ki. sen nasıl yapmıştın daha önce yaptığını sölemiştin ya. yarın et günümüz yaşasııınn.
slm kızlar benide aranıza alın pazartesi 68 kiloyla başladım diyete....................takıma alınırsam cuma bildirim yaparım....................
ay bu diziye bayılıyorum,bu diziden başka dizim yok aa pardon lale devri var bide
oyoyoyoy kimler gelmiş kız senin burda ne işin var,kuzun ne yapıyor gel sende gel beraber zayıflayalım şekerim .....
2009 nisan analarından arkadaş tanırım kendisini aslıcım al bu arkadaşı
oyoyoyoy kimler gelmiş kız senin burda ne işin var,kuzun ne yapıyor gel sende gel beraber zayıflayalım şekerim .....
edaaa patates köfteyi götürdün müüü bizim yerimizede yeseydinn
kızlar size güzel bir haberim var cumadan beri yüzüklerim parmağımdan düşüyor, yıkarken farketmeden çıkıyorlar saatsiz ve yüzüksüz çıkmam abi
içtiğim tere tohumu hapı mı yoksa günde içtiğim 3 yeşil çayın faydası mı bilmiyorum,benim annemin ve oğlumun doğuştan böbreklerimiz küçük vucudumuz çok iyi boşaltım yapamıyor yusufumda çoook şükür bir problem yok ama annemin ve benim böbreklerimiz çok iyi durumda değil neyse bol su tüketiyorum kilo mu gidiyor acep su mu?
yedim çok güzeldi tadı damagımda kaldı valla:26:
yrn posta gazetesi ender saraçın önerilerinin bulunduğu diyet dergisi verio kızlar alıcam ben kesin siz de alın.
napcam canım benim ,aldık kiloları bebşleri doğururken şimdi vermeye uğrşıyoruz, kuzu napsın iyi seninki nasıl kocaman oldular valla
aynen canım çok şükür 95 kilolardan bu kilolara geldim ama daha çoook kilo vermem lazım,kuzum büyüdü koç oldu hemde ne koç çoook yaramaz bi koç onunla uğraşıyorum,birde kendimle uğraşayım dedim,yaz geliyor gitsin kilolar gelsin yeni ciciler.....
kızlar bence birden çok fazla kilo vermek yerine istikrarlı ve kalıcı kilo vermeye çalışalım ama arada şok diyette iyi de yapması zor,ben beynimi çok güzel şartladım çok şükür acele etme esra yaza kadar hatta sonbahara kadar kurtulacaksın bu kilolardan ve o kilolar bir daha gelmeyecek diye telkin veriyorum kendime ve çok faydası oluyor,çabuk vermek istersem beynim çok çabuk bıkıyor...
aynalar kaç öğrencin var
neden velilerin yapmıyo. sandalyenin ayağına bağlayıp yapsınlar yaa. çok fedakarsın gerçekten.
slm kızlar benide aranıza alın pazartesi 68 kiloyla başladım diyete....................takıma alınırsam cuma bildirim yaparım....................
aslı ponponların içinde yok oldu galibaa...aaa aslı bu ponponları yaptığın malzemelerden birinin tozu alerji yapmasın sana..
3.yeşilçayımıda içtim bugün dükkanı kapattım,oğlan tepemde bi uyusada rahatlasam .....
sapık ali ne yaptı ya allah böyle insanların şerrinden korusun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?