- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.861
18 tane canım
ya onlarda öyle diyordu canım nerdeeeee
hoşgeldin canım aramıza
aldım gitti
valla öyle yarısı bitti 36 tane ya
yok canım daha önce başladı bu kabartılar
nasıl bi liste uyguluyosun canım...............
Selinay hoşgeldin bebeğin olmuş 68 lerdesin ne güzel. benim bide bebeğim olsa ne olurdum acaba? neyse inşallah 2012 nisana kadar zamanım var. nisanda hamile kalırsam 2. dönem doğum izni sayesinde okula gitmiyorum. 8 aylık olana kadar yanında oalbilirim. ama hayat bu kadar planlandığı gibi olmuyor. inşallah tüp bebek vs gerekmez. çok korkuyorum bebeğim olmaz diye. bu pc nin zararı var mı acaba kucağıma koyuyorum ya.
herkese iyi geceler ben dükkanı kapatıyorum yarın sabah açarım....
ikinci bebeğim canım bana hediyeleri 15 kilo oldu hehe....olur canım sen planını yap uygula niye tüp bebek fln diyosun anlamadım............ben sehpaya koyuyorum valla pcyi eşim kızıyo kucağıma alınca............
ya bende izlerken şok oldum ne kadar adi bir adam o yaaa3.yeşilçayımıda içtim bugün dükkanı kapattım,oğlan tepemde bi uyusada rahatlasam .....
sapık ali ne yaptı ya allah böyle insanların şerrinden korusun ....
canım mümkün olduğunca kucağına koyma. laptoplar masaüstü bilgisayarlardan daha fazla radyasyon yayarmış dikkat etSelinay hoşgeldin bebeğin olmuş 68 lerdesin ne güzel. benim bide bebeğim olsa ne olurdum acaba? neyse inşallah 2012 nisana kadar zamanım var. nisanda hamile kalırsam 2. dönem doğum izni sayesinde okula gitmiyorum. 8 aylık olana kadar yanında oalbilirim. ama hayat bu kadar planlandığı gibi olmuyor. inşallah tüp bebek vs gerekmez. çok korkuyorum bebeğim olmaz diye. bu pc nin zararı var mı acaba kucağıma koyuyorum ya.
öncelikle hoş geldin canm. ooo sana iki çocuğun hediyedi 15 olmuş bana tek çocuğun hediyedi 14tü..ikinci bebeğim canım bana hediyeleri 15 kilo oldu hehe....olur canım sen planını yap uygula niye tüp bebek fln diyosun anlamadım............ben sehpaya koyuyorum valla pcyi eşim kızıyo kucağıma alınca............
günaydın esra.. sen dükkanı aç ben siftah yapayım.. ya ben bi de 70-79 topiğine üyeyyim ya herkes müsli tüketmeye başlamış ve inanılmaz sonuçlar alıyorlar. bugün bende alıcam müsli..özellikle hedefe doğru yaklaştıkça kilo verimi çok yavaşladığından iyi verdiriyormuş..günaydın kızlar ....
şuanda kahvaltı yapıyorum benden önce açan var mı dükkanı?
uyuz arkadaşınız geldi
pire olabilir diyorlar ama bu pire ev arkadaşıma hiç mi zıplamıyo anlamadım ki geldim okuldan bütün elbiselerimi çıkardım bu havada buz gibi suyla yıkandım. bir ara beynimin uyuştuğunu hissettim. doktora gitmekten vazgeçtim. doktor pire ısırığı dersen ne yaaprım biraz daha bekleyecem
Ben de çok açımmmmmm Gülçinnnnn.Bi daha şok diyet yapmayalım bunu tamamlayalım da.Bu arada gözüm karardı,1 dilim kepek ekmeği ile peynir yedim gözüm açıldı.Yiyerek vermek en güzeli.Bu son olsunnnn;hoş yarın ve perşembe çok rahat oluruz da
Al benden de o kadar.Çocuklarını eğitmek için önce analarıyla savaşıyoruz tabiri caizse.O çocukların masumiyeti olmasa,çekilecek çile değil bu veli olayı.
ya arkadaşım 7 yıldır tüp bebek deniyor olmuyor. ondan duyduğum kadarıyla ürkütücü geliyor o denemeler vs. inşallah gerek kalmaz.kaynanam da şimdiden soruyor istiyor psikolojik baskı yapıyor olmuyomu diye.denemedik ama aklımda bugünlerde bu var. ya olmazsa diye kuruntu yapıyorum.bende artık dikkat edecem pc yi almıcam kucağıma o zaman.
ya arkadaşım 7 yıldır tüp bebek deniyor olmuyor. ondan duyduğum kadarıyla ürkütücü geliyor o denemeler vs. inşallah gerek kalmaz.kaynanam da şimdiden soruyor istiyor psikolojik baskı yapıyor olmuyomu diye.denemedik ama aklımda bugünlerde bu var. ya olmazsa diye kuruntu yapıyorum.bende artık dikkat edecem pc yi almıcam kucağıma o zaman.
ya bende izlerken şok oldum ne kadar adi bir adam o yaaa
canım mümkün olduğunca kucağına koyma. laptoplar masaüstü bilgisayarlardan daha fazla radyasyon yayarmış dikkat et
öncelikle hoş geldin canm. ooo sana iki çocuğun hediyedi 15 olmuş bana tek çocuğun hediyedi 14tü..
günaydın esra.. sen dükkanı aç ben siftah yapayım.. ya ben bi de 70-79 topiğine üyeyyim ya herkes müsli tüketmeye başlamış ve inanılmaz sonuçlar alıyorlar. bugün bende alıcam müsli..özellikle hedefe doğru yaklaştıkça kilo verimi çok yavaşladığından iyi verdiriyormuş..
of bugün sabah tartıldım istediğim gibi bi sonuç yok ortada. inşallah cumaya kadar 68leri görürüm. bu haşhimato benim kilo vermeme engel oluyor uleynnnn
selinay ayran detoksu nasıl,daha önce denedin mi haftada kaç kilo gidiyor
fadime maşallah haşimotaya rağmen ilolar gidiyor allah şifa versin inşallah.......
bende bazı asabahlar canım istemeyince nestlenin nesfit meyveli yiyorum tavsiye edeceğin bir marka var mı ?sen kullanıyorsun faydası oluyor mu,ben markasını hatırlamıyorum ama bir tane yulaflı müsli aldım onlar mu iyi mısır gevrekleri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?