- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.821
Nıyekı cnm sej bana zayıf uzun geliyorsun olçulerın ne oldu:) ah su 34 beden hayatim boyunca asla bedenim olamicaksen iyi gene oluon
Spor listesiiii yarismasi aramizdaAnlamadm cnm
Nerde cnm yarisma bakayimSpor listesiiii yarismasi aramizda
SekerPancarii ama az kisiyiz ya bide cezada veremiyorm listede yokki kimse :/
iyi görünüosun canim2.3 cnm
Pantalonum uzerimden dusuyor
Hasta hasta sellim sacakim biraz ama baya gitti :)
Sen kilo bildirimini cuma yapmak zorundaymissin cnm gelmen lazimNıyekı cnm sej bana zayıf uzun geliyorsun olçulerın ne oldu
Sgl xnm senle ayni kilolari gorurum ibsalllaaahhiyi görünüosun canim
ben 61 dim en sonlardaSen kacasin poncuh 63 mukendine gel ben 34 bedendim
yapalım kuzum ilgilenirim ama benim nişanlım gelcek kasımda o ara uğrayamayabilirim benim yerim biri ilgilenir o sıralar olur mu
Iste burda yapalim diyo biz yapiyoduk bir araNerde cnm yarisma bakayim
yapi olarak genelde en zayif halimle 36 oluyorum 34 hic giymedim...Nıyekı cnm sej bana zayıf uzun geliyorsun olçulerın ne oldu
Ben sen gelmiyosun diye liliye soyledimben 61 dim en sonlarda
yapalım kuzum ilgilenirim ama benim nişanlım gelcek kasımda o ara uğrayamayabilirim benim yerim biri ilgilenir o sıralar olur mu
Inş yapabılırımSen kilo bildirimini cuma yapmak zorundaymissin cnm gelmen lazim
görürsün tatlim ben mart ayinda falan senin suanki kilondaydim ve temmuzda bu kiloya düstüm yani 3 ay sonra sende 70 ve alti olursunnnSgl xnm senle ayni kilolari gorurum ibsalllaaahh
Internettin olmcakmi iki dk gelip yazip gitsen biz yazarz listeye hesaplamana gerek yokInş yapabılırım
Olur cnm ben biraz mala bagladim kusura bakmaIste burda yapalim diyo biz yapiyoduk bir ara
iki grup yarisiyoduk bu hafta herkes -500 olcak diyodum olmayanlarin grubundan istedigim gibi rakam cikartiyodum. Toplam sporlari eksi oluyodu ozaman
4 ayda vay supergörürsün tatlim ben mart ayinda falan senin suanki kilondaydim ve temmuzda bu kiloya düstüm yani 3 ay sonra sende 70 ve alti olursunnn
Ben sen gelmiyosun diye liliye soyledim
Tamam bende iyi olur ya zorunlu spor yaparm bariOlur cnm ben biraz mala bagladim kusura bakma
Ben varik her turlu
Ben bayilyrm boyle seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?