Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ondardan biride benim burdayim

ne kadarda sohbet dolu bir takım
yeni gelen arkadaşlar ve eski arkadaşlar ve takım kaptanları ve mezun olup burlarda takılanlar ve bana özelden yazan ama buraya yazmayanlar nerdesiniz hülooooğğğğğ

yeni gelen arkadaşlar ve eski arkadaşlar ve takım kaptanları ve mezun olup burlarda takılanlar ve bana özelden yazan ama buraya yazmayanlar nerdesiniz hülooooğğğğğ

beyanname onaylıyorum bugün yarın canım çıkar benim

Ben boyle takilcam artik isyan modundayim cunku sureklii benbenben olmz

Bende okuyrm uzaktan uzaga
Arada buraya bisilee oluyor yeuvv :)
Yeni gelin sen anlat napiosun
Basladin mi dkh :)

hoşgeldin canııım tanışamadıkt ben pınar kaptan yardımcılarınzdan evlenip geldm hemencik izindeydm

beyanname onaylıyorum bugün yarın canım çıkar benim
bnde işleri toparlıyorm coohh sıkıcı beeee

spor listesine kim bakıyor benide ekleyin sadece yürüyüş yaparım ama bilginiz olsun
spor listesi mi açıldı aboowww az bekleyin bende başlıcam

Ben boyle takilcam artik isyan modundayim cunku sureklii benbenben olmz
heee cinnet diyosun

Bende okuyrm uzaktan uzaga
Arada buraya bisilee oluyor yeuvv :)
Yeni gelin sen anlat napiosun
Basladin mi dkh :)
dkh ne kız işe döndüüm kuzu koşturmacayla gecti bugnn

Sağol kuzum su an daha iyi gibi yaa hadi birbirimizi gorelim miiii parte de istiyodu sanırım 14. Takimin gülü partee kizmis bize galiba amaa
Partenin kizginligi saman alevi gibidir
Doner o sahneler ::)

Ben kendimi gostermek istemiyrm cnm ya
Bi goren pisman bi gormeyen
Akillardaki liliyi yikmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…