- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.841
Ondardan biride benim burdayimYeniler nerde acabaisimlerini bile unuttum nerdeyse o kadar gelmiyolar
@mihracee kuzum bu hafta da cok sık gelip takima karişamazsan listeye girmek yok ama adaylarda devam edebilirsin
Bize daha cok motive gereeekkkkko yuzden hareketlenin hadi bakalim
Ayy Hosgeldin ben de bi enerji patlaması var su an hadi muzik acalim oynayalim heyyoooOndardan biride benim burdayim
Ben varimmne kadarda sohbet dolu bir takım
yeni gelen arkadaşlar ve eski arkadaşlar ve takım kaptanları ve mezun olup burlarda takılanlar ve bana özelden yazan ama buraya yazmayanlarnerdesiniz hülooooğğğğğ
ne kadarda sohbet dolu bir takım
yeni gelen arkadaşlar ve eski arkadaşlar ve takım kaptanları ve mezun olup burlarda takılanlar ve bana özelden yazan ama buraya yazmayanlarnerdesiniz hülooooğğğğğ
Canim sen dusukmu yaptin gecmis olsun
Ben boyle takilcam artik isyan modundayim cunku sureklii benbenben olmzne kadarda sohbet dolu bir takım
Neye?Kizlar ben adet olunca baslasak olmazmi
Bende okuyrm uzaktan uzagane kadarda sohbet dolu bir takım
Hadi gozun aydinbebis iyiymisBen varimm
Sağol kuzum su an daha iyi gibi yaa hadi birbirimizi gorelim miiii parte de istiyodu sanırım 14. Takimin gülü partee kizmis bize galiba amaaHadi gozun aydinbebis iyiymis
Aman onlae hasta olmasin ya
hoşgeldin canııım tanışamadıkt ben pınar kaptan yardımcılarınzdan evlenip geldm hemencikBen varimm
bnde işleri toparlıyorm coohh sıkıcı beeee
beyanname onaylıyorum bugün yarın canım çıkar benim
spor listesi mi açıldı aboowww az bekleyin bende başlıcamspor listesine kim bakıyor benide ekleyin sadece yürüyüş yaparım ama bilginiz olsun
heee cinnet diyosunBen boyle takilcam artik isyan modundayim cunku sureklii benbenben olmz
dkh ne kızBende okuyrm uzaktan uzaga
Arada buraya bisilee oluyor yeuvv :)
Yeni gelin sen anlat napiosun
Basladin mi dkh :)
Dış ameliyatı olmuştum 20liklerNe dikisleri ameliyat mi oldun..
Harika bunlaarhazır zayıflamışkene ve vücudum koşturmacadan sıkılaşmışkeneeeee keptin spora başlarrrrr
Bayadir adet olamadim ilk defa 16 gun oldu 4 gun once kanda baktilar cikmadi doktor sokturucu verdi 3 gunu olursun dedi hala olmadim belki bisey vardir diyede egzersiz yaptirmiyorlar
Partenin kizginligi saman alevi gibidirSağol kuzum su an daha iyi gibi yaa hadi birbirimizi gorelim miiii parte de istiyodu sanırım 14. Takimin gülü partee kizmis bize galiba amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?