- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.801
maşallah bana yaklaşmışın güzelimKeskelerimmmm2 haftadır diyet yapiyom 500 600 gr verdim haftasonu fazla kaçtı 1 bucuk kilo aldim nasil oluyo yaaa 3 senedir kilo koruyorum ama hep ac seviyede gezmem lazim nasil bu kadar cabuk kilo aliyorum 57.9
Sana devrediyorm azcik kulaklarini cek ben yokumYeniler nerde acabaisimlerini bile unuttum nerdeyse o kadar gelmiyolar
@mihracee kuzum bu hafta da cok sık gelip takima karişamazsan listeye girmek yok ama adaylarda devam edebilirsin
Bize daha cok motive gereeekkkkko yuzden hareketlenin hadi bakalim
Bencede duzeni tutturamiyo çünkü adaylarda divam etsinSana devrediyorm azcik kulaklarini cek ben yokum
Ayrica mihrace uyardm burda olmak istiyo diye aday olarak devam etti........ ama bence mihrace listede olmamali hic bir zaman
Sen kacasin poncuh 63 mumaşallah bana yaklaşmışın güzelim
kiz 57 kilo 34 bedenmi olurmusSen kacasin poncuh 63 mukendine gel ben 34 bedendim
Bencede duzeni tutturamiyo çünkü adaylarda divam etsinkilo aldim sinirliyim valla coh yiyen bitti gayri
yapak yapakk lütfen yapak aylardir onu bekliommmm
Hadi toparlanalim bukis benimde motiveye ihtiyacım var spora basladimGünaydin kizlar, bende güzel bi sok yasadim busabah Cuma nerdeyse gram farkiyla listeyi kacirmisken busabah tam 1 kilo fazla ciktimbi Ileri iki geri gidiyom da neyseeeee bakalim Sabah kocisle spora baslama karari aldik cumartrsi dügün vardi ikimizde acik göbeklenmisiz kiyafetlerde rahatsiz olduk vallah:)
cok tuaf gecen sene buzamanlar 79 kiloda geziniyodum nasil rahat ediomusum hicbir fikrim yok suan az bi kilo aldim kendimi balina gibi hissediyorum
Bedendim iste 52 ykenekiz 57 kilo 34 bedenmi olurmus
Hadi bakalmmmm geri dondun
Spor bende yapim bugun yaparsam 40dk binmek istiyormmmmmmHadi toparlanalim bukis benimde motiveye ihtiyacım var spora basladim
:) ah su 34 beden hayatim boyunca asla bedenim olamicakBedendim iste 52 ykene
aynen aynen hadi buhafta fazlaliklar gitsin artik yoksa yapiscak kalcak hepsi... ben kendime hedef koydum cumaya listeye girmek istiyorummmmmmmHadi toparlanalim bukis benimde motiveye ihtiyacım var spora basladim
Pantolon bollaşmya başlamış:))
Anlamadm cnmlilipit sen spor listesine bakabilirmisin ?
2.3 cnmCok iyi gorunuyosun kizzzhedefe kac kilo kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?