- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.781
Kiz canını sikma bundan sonra seninim töbe töbe burdayim yani :))Allah imm yarebbimm bu kadar ne dusunuyorsun hafta sonu megaliyeti bebegim ondan ugrayamadik diğerlerinde bebisleri hasta onlarda o yuzden gelemediler haa digerlerde kaytarmis olabilirler
Hee kızlar burayi kimse bos birakmicakzayiflamak istiyorsak kaçamak yapmamak icin burda olalim..
neeeeeeCanım haklisin ama gece calistigim icin öyle çok yiyemedim sabah. Kan grubu diyeti 3 yada 4 tipe ayriliyormus..bi kan grubu var mesela o karbonhidrat yiyerek zayiflarmis. Ins o benimdirben cunki agzima sürmesene kilo alıyorum. Biraz pahali öldüğü icin dusunuyorum. Belki turkiyede daha uygundur. Burda eczaneler yada özel doktorlar senden örnek alıyor onu yollayıp 3 hafta sonra ne yücelsin ne iciceksin yada hangi sporla en iyi kilo veririm diye bilgiler gelio. Benim kızarkadasim yapmisti. Haftada 1 sporla 8 kilo verdi ayda
günaydın kuzumgünaydın kızlaaarrr
Gunaydin canım kac gun evdesinGunaydin
Dr gittim rapor aldim
75.3 -400 devam
Size de gecmis olsun kuzum ne zaman iyilesicek cocuhlarimizzGunaydınn benım kızımda sanırım hasta olduubutun gece sızlandı yavrumm
Cok iyi gorunuyosun kizzz
Aynen canim kismet böyleymiş Allah izin verirse kizim 1. sinifa başladığında dusunucez 1.sinif cok ilgi istiyo hem daha cok ilgilenebilirim kizimla diye düşündümhadi yaa kısmet böyleymiş demekki kuzum .. kızın nasıl oldu
Giniydinlargünaydın kızlaaarrr
Şişmanım ya sen
napıyosun kuzum nasılsısn
bende şişmanımŞişmanım ya sen
ETAP MEZUNLARI
14. Takımdan senad mezun oldu, tebrikler.
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, mezunlar topiğinden takip edebilirsiniz.
Arzu ediyorsa, başarı hikayesini başlıkta paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
senad canim tebriklerrr darisi listedekilerin başına
Sismanlar sicak olur bosveeğ
57 misinSismanlar sicak olur bosveeğherkes farketti kilo aldigimi boyle cok iyi olmussun diyolar ama ben cohhh mutsuzummmmmm verecem geriiii
Keskelerimmmm57 misin
Dizmana 3 parca derken ne kadar bi buyuklukte parca mesela, aksam bir tabak bulgur pilavı mikızlar günaydın dün hiç giremedim kusuruma bakmayın oğlum çok rahatsız onunla ilgilenmek durumunda kaldım bugün geçmişe bakacağım.
menümüde yazayım dünü
sabah
dizmana yaptım 3 parça ondan yedim (mayalı çörek) peynir zeytin domates salatalık
ara kahve
ara 7-8 tane fıstık
akşam saat 4
yarım kepçe çorba, sebzeli bulgur pilavı fırında tavuk gögsü pilav bir tabaktı
bukaaa başka birşey yemedim
Öğlen ekmege gerek yoktu canim zaten hepsi karbonhidrat yediklerinin aksam guzel begendim ben salata yogurt eksikKizlar menüm
Sabah yok
Gece çalıştım cunki
Öğle
8 sarma
1 yk patates salatası
1dilim ekmek
1 bardak light cola
Akşam
Kıymalı mantar 2 büyük
1 kase cacık
3 köfte
Ve soracak olan varsa evet açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?