Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

57 oldun demiol da kurtul hadi

aynen aynen hadi buhafta fazlaliklar gitsin artik yoksa yapiscak kalcak hepsi... ben kendime hedef koydum cumaya listeye girmek istiyorummmmmmm
Bende hedef koymak istiyom ama gecen hafta ici full diyet yaptim gr veremedim ondan gorhayrum hafi gell listeye sende

Bana ilk basta yardimci olursan sevinirim cnm
Ben acemiyim cok:)

ne kadarda sohbet dolu bir takım
yeni gelen arkadaşlar ve eski arkadaşlar ve takım kaptanları ve mezun olup burlarda takılanlar ve bana özelden yazan ama buraya yazmayanlar nerdesiniz hülooooğğğğğ
Hüloooooooooğ ahahajajjajahab

Yakamdan dusermisinnzzzzzz yohum ben yeter beee bayadr yoksunz omuzlarima yukler bindir senelerceee yiteeer bee yiteeeee kendinz yapn

Yappp hadi spor zamani 35 dk yaptim ben sabah esim uyandi bıraktim sonra aksam da biraz mekik ceker squat yaparim
Aksam yapcm esm gelince kizimla oynarken bende takrm kulakligi sonra dus mus kizimi yalniz birakmiyim
Ossun simdilik ceza olmaz kalabaliklaştikca ceza uygularik
Tmmmm
Bana ilk basta yardimci olursan sevinirim cnm
Ben acemiyim cok:)
kizz baak duzgun yap he karismasin tependeyim poncihhh cok sopa yedi bu yuzden

Daha cok katil sohbete aramiza canim hadii spor yapiyo msn nasil besleniyosun
Sebzeyi cok seviyorum ama diyetten sonra biraz sogudum pilavi sevmem pirinc bulgur olan seykeri sevmem yagli seylerde sevmem bana kalsa tek sebze yemekleri yerim ama esim sebze yemedogi icn isedigimi herzaman yiyemiyorum

Yurumeyide severim arabalari vmem esimde tam tersim heryere arabayla gitmek istiyor bana uysa hic kilo almayiz bense polokistik over oldugu icn nornalde biri diette 1 kilo verse ben cok buyuk canmbalarla ancak yarim kilo veririm cok zor

Yurumeyide severim arabalari vmem esimde tam tersim heryere arabayla gitmek istiyor bana uysa hic kilo almayiz bense polokistik over oldugu icn nornalde biri diette 1 kilo verse ben cok buyuk canmbalarla ancak yarim kilo veririm cok zor
Bende pkoluyum ama 68.2 ile basladim tam 8 gun oldu su an 66.3 kiloyum yani isteyince gidiyor oyle dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…