- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.881
Ayy bana da sıkıyodu acik çaktırma:) ah su 34 beden hayatim boyunca asla bedenim olamicaksen iyi gene oluon
57 oldun demieyidir hojdıııırrrro zaman başlıyalıııım bend yvastan ipin ucunu kacırmaya başladm zatii
ben yarın listeyi ayarlıyayım hazır olsun lilişş devam etsn o zaman pek özendim su an liste hazırlamaya
takımdaki kişilerin oldugu liste var mı sende kuzuu
Ossun simdilik ceza olmaz kalabaliklaştikca ceza uygularikSpor listesiiii yarismasi aramizda
SekerPancarii ama az kisiyiz ya bide cezada veremiyorm listede yokki kimse :/
Bende hedef koymak istiyom ama gecen hafta ici full diyet yaptim gr veremedim ondan gorhayrumaynen aynen hadi buhafta fazlaliklar gitsin artik yoksa yapiscak kalcak hepsi... ben kendime hedef koydum cumaya listeye girmek istiyorummmmmmm
Ne tür spor yapacahsın gizCok konuşasim var kizim uyudu heyy napıyosunuzz naisl gidiyoo spor yapalim hadii hobaaaa kalkin gizz oturmaya mi geldik anamm
Daha cok katil sohbete aramiza canim hadiiOndardan biride benim burdayim
Bana ilk basta yardimci olursan sevinirim cnmeyidir hojdıııırrrro zaman başlıyalıııım bend yvastan ipin ucunu kacırmaya başladm zatii
ben yarın listeyi ayarlıyayım hazır olsun lilişş devam etsn o zaman pek özendim su an liste hazırlamaya
Hüloooooooooğne kadarda sohbet dolu bir takım
yeni gelen arkadaşlar ve eski arkadaşlar ve takım kaptanları ve mezun olup burlarda takılanlar ve bana özelden yazan ama buraya yazmayanlarnerdesiniz hülooooğğğğğ
Evet canim gecen ay düşük yaptimCanim sen dusukmu yaptin gecmis olsun
Benim adim tulaaayy
Sen fotomu demstn kenara gelAyy ben bilmiyodum onu o ki çünkü çömezlik
Yakamdan dusermisinnzzzzzz yohum ben yeter beee bayadr yoksunz omuzlarima yukler bindir senelerceee yiteeer bee yiteeeee kendinz yapneyidir hojdıııırrrro zaman başlıyalıııım bend yvastan ipin ucunu kacırmaya başladm zatii
Aksam yapcm esm gelince kizimla oynarken bende takrm kulakligi sonra dus mus kizimi yalniz birakmiyimYappp hadi spor zamani35 dk yaptim ben sabah esim uyandi bıraktim sonra aksam da biraz mekik ceker squat yaparim
TmmmmOssun simdilik ceza olmaz kalabaliklaştikca ceza uygularik
kizz baak duzgun yap he karismasinBana ilk basta yardimci olursan sevinirim cnm
Ben acemiyim cok:)
Ben pc basindan girebilsem size bi analizler cikarirdim akliniz dururduAksam yapcm esm gelince kizimla oynarken bende takrm kulakligi sonra dus mus kizimi yalniz birakmiyim
Tmmmm
kizz baak duzgun yap he karismasintependeyim poncihhh cok sopa yedi bu yuzden
Okadar gerek yok canmBen pc basindan girebilsem size bi analizler cikarirdim akliniz dururdu
Dans ederek düşünüyorum zumba meselaa :)Ne tür spor yapacahsın giz
Sebzeyi cok seviyorum ama diyetten sonra biraz sogudum pilavi sevmem pirinc bulgur olan seykeri sevmem yagli seylerde sevmem bana kalsa tek sebze yemekleri yerim ama esim sebze yemedogi icn isedigimi herzaman yiyemiyorumDaha cok katil sohbete aramiza canim hadiispor yapiyo msn nasil besleniyosun
Canim senin asettinmi gecikti bende o durumdaymda bisey sorucaktimHüloooooooooğahahajajjajahab
Bende pkoluyum ama 68.2 ile basladim tam 8 gun oldu su an 66.3 kiloyum yani isteyince gidiyor oyle dusunmeYurumeyide severim arabalari vmem esimde tam tersim heryere arabayla gitmek istiyor bana uysa hic kilo almayiz bense polokistik over oldugu icn nornalde biri diette 1 kilo verse ben cok buyuk canmbalarla ancak yarim kilo veririm cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?