- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.901
Cayi sekerli iciyosan onu azalt once bi de normal ekmek.yeme tam bugday ye hem daha uzun sure tok tutuyo :)Yurumeyide severim arabalari vmem esimde tam tersim heryere arabayla gitmek istiyor bana uysa hic kilo almayiz bense polokistik over oldugu icn nornalde biri diette 1 kilo verse ben cok buyuk canmbalarla ancak yarim kilo veririm cok zor
Ne guzel derdimi anliyan biri cikti canim senin adetlerin kesildimi hic daha dogrusu sokturucu kullandinmi hicBende pkoluyum ama 68.2 ile basladim tam 8 gun oldu su an 66.3 kiloyum yani isteyince gidiyor oyle dusunme
Evet tarlusal la yaşıyordum bir ara ama su an emzirme donemimdeyim adet olmadım hic dogumdan sonra :)Ne guzel derdimi anliyan biri cikti canim senin adetlerin kesildimi hic daha dogrusu sokturucu kullandinmi hic
Iciyosan dedim canim . benim dogumdan once 45 gun 50 gunu buluyodu adetim bazen 30 hic duzen yoktu yaniCayi cok iciyorsun demissin 2 senedir caya seker atmiyorum tuzda kullannam yemegimde ne kadar tuz varsa o tuzluk kullanmam
Spor da yap mutlaka yüksek nabizla yap ama kardiyo once sonra hareketler nabiz dusunce yeniden kardiyoCanim benimde ilk defa bu ay basima geldi adet oluyordum hep bu aya kadar tarlusal iciyorum iki gun kaldi bitmesine hic adet belirtimde yok sen kacinci gunde adet oldun
Ilac kullandinda kaconci gunu adet oluyordun kusura bakmayin bu sorduklarimin bu konuyla ilgisi yok ama bide tedavisizmi hamile kaldinIciyosan dedim canim . benim dogumdan once 45 gun 50 gunu buluyodu adetim bazen 30 hic duzen yoktu yani
Eliptik bisiklet var genelde onu kullaniyorum bide ust yanima aliyprum kiloyu onrre bilicegin hareketler falan varmiSpor da yap mutlaka yüksek nabizla yap ama kardiyo once sonra hareketler nabiz dusunce yeniden kardiyo
Hahahahaahahahahahahahahahaha bu guzeldiiiLili analiz yapacam derken hayal edilen
Eki Görüntüle 2058959
Aslında lilinin yaptığı
Eki Görüntüle 2058962
Canım esin yemiyorsa sebze sen kendine küçük bi tencere yaparsin iki gün yersin yeter o sanaSebzeyi cok seviyorum ama diyetten sonra biraz sogudum pilavi sevmem pirinc bulgur olan seykeri sevmem yagli seylerde sevmem bana kalsa tek sebze yemekleri yerim ama esim sebze yemedogi icn isedigimi herzaman yiyemiyorum
Ben geçen 20 dk zor yaptımEliptiggi 17dk yapabildm oksurmeye basladm oksuruk tam gevmedigi icin cok asiri terledimmm attim kendimi dusaa
Amaaaaa bacaklarm yaparken zorlandi hihioncekinde 27 li biseydi neyse hastaligim gecince yukseltirim. Oturrarak olmadigi icin alet daha yorucu
1 hafta en uzun canim. Sadece inofolic kullandim baska ilac kullanmadim 7 ay bekledimIlac kullandinda kaconci gunu adet oluyordun kusura bakmayin bu sorduklarimin bu konuyla ilgisi yok ama bide tedavisizmi hamile kaldin
Bugun paylasilan hareketler harikaydi bak bence onlara bi canimEliptik bisiklet var genelde onu kullaniyorum bide ust yanima aliyprum kiloyu onrre bilicegin hareketler falan varmi
Mecbur kendime cok az yapiyorum napimCanım esin yemiyorsa sebze sen kendine küçük bi tencere yaparsin iki gün yersin yeter o sana
Bakalim nolucak doktorum 3 gun içnde olursun demistide1 hafta en uzun canim. Sadece inofolic kullandim baska ilac kullanmadim 7 ay bekledim
Kolay aslinda ben baya yapiyorum 7 dakkadan sonra degistiriyorum ayaranini yakilan kaloriyide hesapliyor ii oluyorBen geçen 20 dk zor yaptım
ZOR
Allah cocuvunu anala babali buyutsun ne guzel rabbim fazla aratmadan vermis ben 4 senedir olmadini bekliyorum bir tane dusugum oldu dahada nasip olmadi anne olmak1 hafta en uzun canim. Sadece inofolic kullandim baska ilac kullanmadim 7 ay bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?