Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yurumeyide severim arabalari vmem esimde tam tersim heryere arabayla gitmek istiyor bana uysa hic kilo almayiz bense polokistik over oldugu icn nornalde biri diette 1 kilo verse ben cok buyuk canmbalarla ancak yarim kilo veririm cok zor
Cayi sekerli iciyosan onu azalt once bi de normal ekmek.yeme tam bugday ye hem daha uzun sure tok tutuyo :)

Cayi cok iciyorsun demissin 2 senedir caya seker atmiyorum tuzda kullannam yemegimde ne kadar tuz varsa o tuzluk kullanmam

Canim benimde ilk defa bu ay basima geldi adet oluyordum hep bu aya kadar tarlusal iciyorum iki gun kaldi bitmesine hic adet belirtimde yok sen kacinci gunde adet oldun

Canim benimde ilk defa bu ay basima geldi adet oluyordum hep bu aya kadar tarlusal iciyorum iki gun kaldi bitmesine hic adet belirtimde yok sen kacinci gunde adet oldun
Spor da yap mutlaka yüksek nabizla yap ama kardiyo once sonra hareketler nabiz dusunce yeniden kardiyo

Sebzeyi cok seviyorum ama diyetten sonra biraz sogudum pilavi sevmem pirinc bulgur olan seykeri sevmem yagli seylerde sevmem bana kalsa tek sebze yemekleri yerim ama esim sebze yemedogi icn isedigimi herzaman yiyemiyorum
Canım esin yemiyorsa sebze sen kendine küçük bi tencere yaparsin iki gün yersin yeter o sana

Ben geçen 20 dk zor yaptım
ZOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…