Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sebzeyi cok seviyorum ama diyetten sonra biraz sogudum pilavi sevmem pirinc bulgur olan seykeri sevmem yagli seylerde sevmem bana kalsa tek sebze yemekleri yerim ama esim sebze yemedogi icn isedigimi herzaman yiyemiyorum
Cok iyi hep saglikli seyleri seviyosun olsun sen esine istedigi yap yanina da sebze yemegi yap canım ondan yersin proteini de eksik etme et tavuk falan

Dikkat et kuzum tam iyilesmeden zorlama bu da super

Super canim bayildim

Bende verdim 4 gun once negatif 4 gundur sokturucu iciyorum yine olmadim doktor rahim duvari kalinlini falan olctumu kafam cok karisik ilk defa boyle oldum benimde daha once bir dusugum oldu ama adetim gecikmemisymti ihmal etme

Olmamis menün malesef sabah patatesten tadımlık almissin tamam ama oglen börek olmamis aksam kola olmamis corna ne onu bilmiyorum hamur isi yeme canim diyette kendine sebze seviyodun sebze yemegi yap ve oglenleri ondan ye yarin daha hafif bi menu bekliyorum

Bende verdim 4 gun once negatif 4 gundur sokturucu iciyorum yine olmadim doktor rahim duvari kalinlini falan olctumu kafam cok karisik ilk defa boyle oldum benimde daha once bir dusugum oldu ama adetim gecikmemisymti ihmal etme
Ben doktora görünmedim canım adetim gecikince kan verdim hcgye bakıttim sadece bekliyorum simdilik daha bi belirti yok adete dair

Menu cok guzel ama araya bi kabak tatlisi sıkışmış cok guzel süt yapiyo dimi

Bence gozuk doktora kist falanda olabilr benimde 1 hafta onceden basliyan agrilar simdide tik yok sizde polikistik over olabilirmi
Gecen ay düşük yaptim o zaman herseye bakildi temiz hersey yok canim bende yok normal bence gecen ay düşük oldugu icin gecikmistir diye düşünüyorum
Sen ne zaman düşük yaptin benimki yeniydi 5 haftalikken düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…