- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.941
HakikkkaaDans ederek düşünüyorum zumba meselaa :)
Cok iyi hep saglikli seyleri seviyosun olsun sen esine istedigi yap yanina da sebze yemegi yap canım ondan yersin proteini de eksik etme et tavuk falanSebzeyi cok seviyorum ama diyetten sonra biraz sogudum pilavi sevmem pirinc bulgur olan seykeri sevmem yagli seylerde sevmem bana kalsa tek sebze yemekleri yerim ama esim sebze yemedogi icn isedigimi herzaman yiyemiyorum
Evet canim gecikti benim reglim hep duzenlidir ama gecen ay düşük yaptim o yuzden gecikti sanirimCanim senin asettinmi gecikti bende o durumdaymda bisey sorucaktim
Lili analiz yapacam derken hayal edilen
Eki Görüntüle 2058959
Aslında lilinin yaptığı
Eki Görüntüle 2058962
Dikkat et kuzum tam iyilesmeden zorlama bu da superEliptiggi 17dk yapabildm oksurmeye basladm oksuruk tam gevmedigi icin cok asiri terledimmm attim kendimi dusaa
Amaaaaa bacaklarm yaparken zorlandi hihioncekinde 27 li biseydi neyse hastaligim gecince yukseltirim. Oturrarak olmadigi icin alet daha yorucu
Akintin oluyormu diycektimEvet canim gecikti benim reglim hep duzenlidir ama gecen ay düşük yaptim o yuzden gecikti sanirim
Noldu niye krmiz kart beni aticakmisiniz
Super canim bayildimMenum
Sabah iki haşlanmış yumurta
6 yesil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeyi
1 avuc kadar tel peynir
1 y.k tahin pekmez
Yarim domates
1 yesil biber
Oglen
Tavuk göğsü salatasi
Bir bardak ayran
Ara
Bir avuc ceviz findik badem
Aksam
Palamut bugulama
Ev yapimi limonata
Roka
Yatmadan acikirsam 1 bardak süt içerim bugün de boyle: )
Evet oluyor canim ama hamile degilim ben kan verdim negatif sonuç bekliyorum hala adet olmadimAkintin oluyormu diycektim
Olmamis menün malesef sabah patatesten tadımlık almissin tamam ama oglen börek olmamis aksam kola olmamis corna ne onu bilmiyorum hamur isi yeme canim diyette kendine sebze seviyodun sebze yemegi yap ve oglenleri ondan ye
- Sabah
- Menemen
- 1 dilim ekmek
- 1 tatli kasigi recel
- 5 parca kizarmis patates oda tadimlik
- 2 bardak sekersiz cay
- Ara
- 6 tane alic kucuk bir meyve yesil zeytin buyuklunde
- Oylen
- 4 parca borek iki parmak kalinlinsa kuck parcalar
- Bir bardak ayran
- Ara
- 1 mandalin 1erik
- Aksam iki yemek kasigi firinda patates
- 1 baget firinda pismis
- Salata
- Cay bardagi kola
- Bir kase corna
- Ara
- Iki bardak sekersiz cay
Ben doktora görünmedim canım adetim gecikince kan verdim hcgye bakıttim sadece bekliyorum simdilik daha bi belirti yok adete dairBende verdim 4 gun once negatif 4 gundur sokturucu iciyorum yine olmadim doktor rahim duvari kalinlini falan olctumu kafam cok karisik ilk defa boyle oldum benimde daha once bir dusugum oldu ama adetim gecikmemisymti ihmal etme
Menu cok guzel ama araya bi kabak tatlisi sıkışmışİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik,1 dilim kizarmis ekmek, kirmizi biber, domatesli sarımsaklı yeşil bıber
Ara ogun 10:30
10 badem içi
Oglen 12:30
1 kase yesıl mercımek
2 porsıyon kabuska yemeği
1 dılım ekmek
Bir parça çiğ pırasa
Ara öğün 17:00
1o tane badem
Aksam 18:30
1 kasesehrıye corbası
Mevsım salata
1 dilim ekmek
1 tabak kabuska
Ara ogun 21:0o
Kabak tatlısı
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:75.7
Güncel kilo: 75.3
Haftalık hedef: -800
Hedefe kalan: 400
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
Bu hafta kilo kaybı:400
Toplam kayip:9600
Ana hedefe kalan:2300"
İlk gunun menusu olur boyle yarin dengele canim borek yok unut onuCorba demek istedim evet niliyorum olmamasi lazim cok uzgunum
Boyle guzel menulerle devam edip boyle aktif olmaya devam edersen 3. cuma listedesin beybi devammmmmYa bir sey soracagim bu cuma benim deneme sürem bitmiş oluyor mu yani listeye girme durumum ne zaman belli olacak
Gecen ay düşük yaptim o zaman herseye bakildi temiz hersey yok canim bende yok normal bence gecen ay düşük oldugu icin gecikmistir diye düşünüyorumBence gozuk doktora kist falanda olabilr benimde 1 hafta onceden basliyan agrilar simdide tik yok sizde polikistik over olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?