- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.141
Cnm garantı olsun pılını segıstırÇok teşekkür ederim ama bazen bir odadan öbür odaya geçince de oluyor fark
Cok guzelBugnku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1dilim tam bugdy ekmek
Az domates talatalik
Yesillik 2 bardak cay sekersiz
Ara
1armut
Oylen
Kucuk bir tabak patlican yemegi
1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Ara
1armut
Aksam
Iki kepce corba
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
Kuck bir tabak patlican yemegi
Ara
2 bardak cac
1 avuc kuru uzum
Oldun cnmMenum cok kotu bugun
Sabah 2 haşlanmış yum.
3 yeşil zetin
1 avuc tel peynir
1 bardak cay
Ara oglen yok aksam da a101 de ki pizzadan bi tane yedim
Memlekete gdiicem camasir ser topla ugrasiyorum bir yandan alışveriş yapıyorum ondan olmadi bu :/
CnmÇok teşekkür ederim ama bazen bir odadan öbür odaya geçince de oluyor fark
Buda bızım muhtesem, sportıf, seksı, becerıklı, harıka anne, tatlı bır eş, mütevazı, guzel, temız kalplı, sevecen kaptanımızOoo benim gibi zayıf incecikkk seven birihoşgeldin canim ben takim kaptani bende boy 1.65 51 olmak istiyorum
Cok guzel
Salata eklemenı onerırım
O zaman super cnmVar hemde bol sirkeli unutuyorum onu yazmaya
Buda bızım muhtesem, sportıf, seksı, becerıklı, harıka anne, tatlı bır eş, mütevazı, guzel, temız kalplı, sevecen kaptanımız
Şeker kendını ovuyorya hep ben kaptanım derkenbanaaa hiic boyle seyler demedin
Yesil gozlerimden bahsediyorum bazen okadar olsunŞeker kendını ovuyorya hep ben kaptanım derken
Ovmemıs tamamlıyım dedım
Sen coolsun beybı
Sen ovmuon kendını oyle
He bız derık o baska
Ilk kez duydumYesil gozlerimden bahsediyorum bazen okadar olsun
Sahan gibi karisina diyo ya ov beni ov beni hahaah
Çok teşekkür ederimCnm garantı olsun pılını segıstır
Bıde yer yap hep aynı yerde tartıl
Önerım en yüksek cıktıgın yerı esas alman olur
Bıde parke olsun
Evet ya sen buraya msj atmadan tamda aklımdan geçiyor du yazınca sanki yabancı memlekette hemşerimi görmüş gibi oldum :)
Evet canim düşük kanamam bitince bida olmadim iste bekliyom hala 1 hafta gecikti2.reglin olacak dimi bu ... senden böyle okudukça tırsıyorum ben korunmuyorum belki tekrar olur diye sen adet olamıyorsun pof ne zor iş arkadaş yaa... kahvaltı yapıyorum ya hemen arkasında krizim tutuyor şekerli bisi yiyesim geliyor ama yesemde kesmiyor sabahları 1 hayıt çayı 1 rezene içeyim düzelir belki krizler sen aldıysan ben hayda hayda alırım.. sana özel soru sorsam özelden olur mu ?
Teşekkür ederim cümlemizim insallahÇok teşekkür ederim
Evet ya sen buraya msj atmadan tamda aklımdan geçiyor du yazınca sanki yabancı memlekette hemşerimi görmüş gibi oldum :)
Bu aradaFavelayn Allah bağışlasın :)
Ben zaten 52 51 kiloydum ama aldim malesef canim 57 ye çıktım inşallah inicem geriAaa mesajı nasılda kaçırdım hoşbulduk :)
Sen baya ilerlemişsin ama az kalmış benim nerdeyse 10 kilo var ve çok tembelim üstüne bonus biraz iradesiz
Evet sorumluluk bi yandan rekabet inşallah gider kilolar ve göbek :)Ben zaten 52 51 kiloydum ama aldim malesef canim 57 ye çıktım inşallah inicem geriburda olup liste paylasinca sorumluluk geliyo insana kolayca gidiyo kilolar merak etme ama sen emziriyosun demi guzel beslennn bebis sutsuz kalmasin
Canim öğleden sonra bisey yemedin mi oglen hic olmamis ama emziriyosun sutun azalmasin sebze yemegi meyve falan yeseydinMenum cok kotu bugun
Sabah 2 haşlanmış yum.
3 yeşil zetin
1 avuc tel peynir
1 bardak cay
Ara oglen yok aksam da a101 de ki pizzadan bi tane yedim
Memlekete gdiicem camasir ser topla ugrasiyorum bir yandan alışveriş yapıyorum ondan olmadi bu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?