- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.461
Sagol canim ekmekte yemedim doymuyirum sonradan bisey yememek icn yedim sarmalarim kucktuAksamki sarma fazla olmus canim 3 4 tane yeterliydi gerisi guzel afiyet olsun
Polis mi eşin biz de seneye gtcez insallahTatlım eşimin işi nedeniyle doğuya gıdıyoruz hat çekmıyormuş ondan gıremem dedım
Git cnm git var ki bi sikintisi yavrunun oyle yapiyorBugun yolculuk yaptik kizimla giremedim cok yorgunum ve kizim hic durmuyor gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum hic dr gtcem yine galiba
Rabbim tum bebisleri korusun insallahGit cnm git var ki bi sikintisi yavrunun oyle yapiyor
1 lokma bile onun bedeni icin cok büyük anlasa bir kuzum iste bunuBebegi durmayan arkadasin topikinde cici bebe vermis pirinc unu vermis anlatiyr
Sinirleniyrm cici bebe duyunca
Ya bes aylik bebege cici bebe mi verilir
Bi paket mi verdm diye bana cikisiyor
Cok ilginc
2-3 cici bebe diyor saka gibi
Kendiyle kiyasliyor herhalde
2-3 cici bebe az mis
Evt cok uzuluyrm o caresiz bebeklere1 lokma bile onun bedeni icin cok büyük anlasa bir kuzum iste bunu
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
( ) SekerPancarii
( ) ParteMoralll
( )SchonerDuft
( ) Buki_89
( )Favelayn
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
( )kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
( )Luluuu94
Sonuc:
Düzenlemee!!!!!! Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.
Naptiniz kizlar. Azimsiz fat yaptınız benisagolun varolun yaa ne iyi tanıyorsunuz beni ahahaha
hayırlısı olsun canııımm inşallah cekiyodur orda hat ta hem canın sıkılmaz hem kendini özletmezsnAy canım umarım yıl olmaz ya canım sıkkın zaten hayırlısı inş
öle oluyo tabikideNasil yapamanne marka tilifonun benimki ayfon tuş kilidiylen ana ekran dugmesine ayni anda basinca cekiyi
En minis anne binimmm biiinnnnkizim 5 yasinda ayy kizimin dogum gunune az kaldi tam 5 olcak
evde ölçmek için mezuram yokCinimmmivit ben keptinden ziyifim hala biliyom goruyom gozumlen
Ölçüler konussun o zaman
Gaz diyom o gaz
heaa birazck cok az minnakSen kisasin benden biliyon deaamii
bncede cok iyi kilo veriyosunGunaydin
75.1 den merhaba yanii -600
Kizlar dogum oncesi kilom yani doguma girerken
94 civari idi
Cok iyi kilo verdim
oo dimik aynı kilolardayızzzzzGünaydın kızlarkarnem de çıkmış artık tam bir mezunum nasılsınız nasıl gidiyor hayat benim karmaşıktı bu aralar biraz ama yoluna girecek sanırım yakında önceki gün 55.4 tüm yani sabitim hala sene sonunda 53 olmak istiyorum kilo adına başka bir şey de düşünmüyorum
Leke geldi tüm gün kırmızı da gördüm bugün yok dahaSupersin canim
Hayirlisi kuzum reglin icin erken aslinda yogun basladi mi regl kanamasi leke gibi mi
Günaydıngünaydııınnn kızzzlllaaarrrrrr
nolmuşşşş ben yine kaçırdımLeke geldi tüm gün kırmızı da gördüm bugün yok dahaoyun oynuyor benimle
Günaydın
harikaymis ya hemen takibe basladim vallah negüzel seyler yapio o... bende artik yapayimmmAyy he gözüm donunce en masumu meyve geldiydi bugun daha iyiydim ama
Ayy bu seferki cok lezzetli oldu bida bundan yapmicam surekli aklim onda yiyesim geliyohep sadece yulafla yapiyorum simdi biraz da tambugday unu koydum tahin pekmezli icinde kuru meyveler ve fistikda var cok besleyici ben ogle yemegi niyetine yiyom baska bisey yemiyom İnstagramin varsa betella yi takip et ondan aliyom tarifleri kendimce biraz degistirip yapiyom hele saglikli puding tarifini kesin dene ben bayildim icine arti olarak 2 kare bitter de attim valla harika hemde icinde diyeti bozacak hic bisi yokk dur hele yazacam 1 bardak süt 1 kaşık tambugday unu, 1 yumurta , 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi karistir pisir pisince 2 kare de bitter at eriyene kadar karistir bence tatli krizlerine harika bi ogle ogunu yerine geçebilir yumurta ve bitteri ben ekledim tarife boyle coh guzel coh yazdim hepsini ohu temem mi
Gunah gerçekten ama kimse sormasa Rabbim sorar onlar bize emanetEvt cok uzuluyrm o caresiz bebeklere
Bizim isyerinde sigara icen bi aptal var
Bebegi bizden bi ay buyuk
Nasilda cizgi film seviyor diye gulerek anlatiyor
Allahim ya
Devir bu devir olmus
Bilinclenmek icin hic caba yok hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?