Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy masallah buyumus bileee ama fazla zorlama kendini emziriyosundur zaten kuzum ara ogunler koy kendine bitkin düşme sutun azalmasin kac kilo aldin hamilelikte dogum yapinca bi kismi gidiyo gerci kac kilo kaldi sana hedefin ne simdi
Aynen emziriyorum ama yine diyetisyene gidiyorum kuzum o ayarliyor zaten yine herseyi hamilelikte 26 kilo aldim malesef :/ zor bi hamilelik gecirdim ilk 3 ay ve son 3 ay neredeyse hep yatmak zorunda kaldim arti mide yanmalarimdan hic dogru düzgün yemek yiyemiyodum en mide yakmayan sey ekmek olunca ekmekle peynirle yogurtla karin doyurdum cogu zaman o yüzden cok kilo aldim malesef :/ dogum yapincada malesef hic gitmedi şaka gibi ama malesef ki kac kiloyla girdiysem öyle ciktm sonrasindada 2kilo anca gitti

İyiyim canim bende kizim okula basladi anaokuluna gidiyoruz artikama surekli hastalaniyo suan da hasta ama gecmek uzere hala zayifim bu arada soylemeden gecemicem bu olayi ama azcik aldim 57 kiloyum suan 53 e inmeye çalışıyorum
Ohh masallah kuzuya Hayret nasil aldin o 4 kiloyu sen hep dikkat ederdin ama kesin birinin nazari degmistir

Hee iyce sinir olmaya basladim doktora gitmem lazim söktürücü falan versin artik napim regl olmuyorum belki ondan inmiyo bogazim aciiii
Bende senin durumundanin ilsc ictim bugn bitti hala olmadim benim baya gecti bugn gittim diktora artik tedavi olman lazim dedi adet olabilsem tedaviye badliycam insallah hormon ilaclari kilo aldirmaz

Gel tabiki canim ama 2. Takima bilgi ver once tamam mi

Bende senin durumundanin ilsc ictim bugn bitti hala olmadim benim baya gecti bugn gittim diktora artik tedavi olman lazim dedi adet olabilsem tedaviye badliycam insallah hormon ilaclari kilo aldirmaz
Benimde sonum ilac kullanmak olcak galiba

aldırıyor kuzum ama dikkat edersen frenlersen almazsın .. ne tedavisine başlayacaksın

Olsun canim bebis saglicakla dogmus ya onemli olan o gider kiloda bak diyetisyene de gidiyomussun zamanla bi bakarsin incecik olmussun oglusun buyuyene kadar düşük yaptıktan sonra aldim maalesef canim simdide gitmiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…