- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.501
Aynen canim o yüzden gecikiyo sanirim ama ne zaman olucam acabaaa
Ben gecen gün kendime saglikli puding yaptim diyet puding bek guzeldi ama olmadım tabidoğal yöntemler dene dicem belki etki edebilir @ParteMoralll partenin bitterli pudingi gibi
Çok üzüldüm geçmiş olsun düşükle alakalıdırYok canim o kadar duzenliydi ki hic şaşmazdı gecen ay düşük yaptim ve hala hic regl olmadim
Sagol canim evet o yuzden gecikiyo sanirimÇok üzüldüm geçmiş olsun düşükle alakalıdır
Ben gecen gün kendime saglikli puding yaptim diyet puding bek guzeldi ama olmadım tabidur hele bida doktora gidiyim o bisi verir
Aynen emziriyorum ama yine diyetisyene gidiyorum kuzum o ayarliyor zaten yine herseyi hamilelikte 26 kilo aldim malesef :/ zor bi hamilelik gecirdim ilk 3 ay ve son 3 ay neredeyse hep yatmak zorunda kaldim arti mide yanmalarimdan hic dogru düzgün yemek yiyemiyodum en mide yakmayan sey ekmek olunca ekmekle peynirle yogurtla karin doyurdum cogu zaman o yüzden cok kilo aldim malesef :/ dogum yapincada malesef hic gitmedi şaka gibi ama malesef ki kac kiloyla girdiysem öyle ciktm sonrasindada 2kilo anca gittiAyy masallah buyumus bileeeama fazla zorlama kendini emziriyosundur zaten kuzum ara ogunler koy kendine bitkin düşme sutun azalmasin kac kilo aldin hamilelikte dogum yapinca bi kismi gidiyo gerci kac kilo kaldi sana hedefin ne simdi
Ohh masallah kuzuyaİyiyim canim bende kizim okula basladi anaokuluna gidiyoruz artikama surekli hastalaniyo suan da hasta ama gecmek uzere hala zayifim bu arada soylemeden gecemicem bu olayi ama azcik aldim 57 kiloyum suan 53 e inmeye çalışıyorum
Bende senin durumundanin ilsc ictim bugn bitti hala olmadim benim baya gecti bugn gittim diktora artik tedavi olman lazim dedi adet olabilsem tedaviye badliycam insallah hormon ilaclari kilo aldirmazHee iyce sinir olmaya basladim doktora gitmem lazim söktürücü falan versin artik napim regl olmuyorum belki ondan inmiyobogazim aciiii
Gel tabiki canim ama 2. Takima bilgi ver once tamam miMerhaba kızlar ben dün başladım az üye olduğundan 2.takıma yönlerdirildim biraz dobralık olacak ama yazışma konuşma ilgi menülerime yorum arıyorum takım değiştirip size gelebilirmiyim hiç ilgi göremedim canım çok sıkıldı perhizi bırakıcam vallahi yoksa
Kizlarrrrr ben kaptan yardmciligini birakmaya karar verdimmmmmm hepinizin bilgisi olsunnn.
Beraber gecirdigimiz sure guzeldi..
Artik herkes nefes alabilirbenim disiplinim agir geliyodu zaten... hepinize bol eksiler insallahhh
Benimde sonum ilac kullanmak olcak galibaBende senin durumundanin ilsc ictim bugn bitti hala olmadim benim baya gecti bugn gittim diktora artik tedavi olman lazim dedi adet olabilsem tedaviye badliycam insallah hormon ilaclari kilo aldirmaz
aldırıyor kuzum ama dikkat edersen frenlersen almazsın .. ne tedavisine başlayacaksınBende senin durumundanin ilsc ictim bugn bitti hala olmadim benim baya gecti bugn gittim diktora artik tedavi olman lazim dedi adet olabilsem tedaviye badliycam insallah hormon ilaclari kilo aldirmaz
aaaa niye ki bizi bırakıcak mısınKizlarrrrr ben kaptan yardmciligini birakmaya karar verdimmmmmm hepinizin bilgisi olsunnn.
Beraber gecirdigimiz sure guzeldi..
Artik herkes nefes alabilirbenim disiplinim agir geliyodu zaten... hepinize bol eksiler insallahhh
Olsun canim bebis saglicakla dogmus ya onemli olan o gider kiloda bak diyetisyene de gidiyomussun zamanla bi bakarsin incecik olmussun oglusun buyuyene kadarAynen emziriyorum ama yine diyetisyene gidiyorum kuzum o ayarliyor zaten yine herseyi hamilelikte 26 kilo aldim malesef :/ zor bi hamilelik gecirdim ilk 3 ay ve son 3 ay neredeyse hep yatmak zorunda kaldim arti mide yanmalarimdan hic dogru düzgün yemek yiyemiyodum en mide yakmayan sey ekmek olunca ekmekle peynirle yogurtla karin doyurdum cogu zaman o yüzden cok kilo aldim malesef :/ dogum yapincada malesef hic gitmedi şaka gibi ama malesef ki kac kiloyla girdiysem öyle ciktm sonrasindada 2kilo anca gitti
Ohh masallah kuzuyaHayret nasil aldin o 4 kiloyu sen hep dikkat ederdin ama kesin birinin nazari degmistir
Gunaydin canimmGunaydin beybiler
Evettt birakiyorummmaaaa niye ki bizi bırakıcak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?