Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm;

Sabah
2 yumurtadan omlet
1 parça süzme peynir
şekersiz çay

Öğlen
3 köfte 3 elma dilim patates
3-4 yk makarna
4-5 yk yoğurt

Akşam
kocaman bi kase tarhana çorbası

Spora gidemedim çok yağmur yağıyordu evde jillian yaptım
3 litre su
61,4 kiloyum doğruysa tabi haftaya perşembeye kadar tartılmıcam ve tartıma pil alıcam

Gunaydin kizlar bu saate kadar uyumuşuz kızım yeni uyandi hemen ona kahvalti yaptirip ilaclarini iciriyim bende hastalandim bogazlarim aciyo ve dün cok diyet yapmama ragmen kilom inmedi hatta arti ciktim pes etcem yakinda tiramisu yapmıştım esimle kizima bi lokma bile yemedim ve menumde cok gizildi

günaydın canım çok geçmiş olsun bozma moralini diyetinide bozma yarın eksiye geçersin inşallah pes etme dediğimi yap yaptığımı yapma

günaydın canım çok geçmiş olsun bozma moralini diyetinide bozma yarın eksiye geçersin inşallah pes etme dediğimi yap yaptığımı yapma
Ayy yok poncik yaa olmuyo 3 haftadir diyetteyim 57 den inemedim regl olmadim hala ondan sanirim bu haftasonu bozdum bi tek onda da 58 e çıktım zaten o bir gunde indi geri 57 oldum ama 57 in assagisina inemiyorumMmm

savolun efendim şişkoyum ama dürüstüm efendim son 2 haftam kaldı ne verirsem kardır dikkat etmem lazım artık enazından azcık göbeğim düzleşir
detoks fln yap hepsini dene yarımşar kilo gitse göbek fln kalmaz

geçmiş olsun bebeğiiimm dikkat edin birbirinize geçirip duruyosunuz hastalıkları
demek zayıflayamıyosun

Ayy yok poncik yaa olmuyo 3 haftadir diyetteyim 57 den inemedim regl olmadim hala ondan sanirim bu haftasonu bozdum bi tek onda da 58 e çıktım zaten o bir gunde indi geri 57 oldum ama 57 in assagisina inemiyorumMmm
Alllah Allah sen hep verirdin nazar etttik heralde seni

geçmiş olsun bebeğiiimm dikkat edin birbirinize geçirip duruyosunuz hastalıkları
demek zayıflayamıyosun

dalga geçme benle

Kızlar 1,5 aydır kontrolsüz yiyordum gözle görülür kilo almamışım ama göbek çevrem çok yağlanmış kalınlaşmış

azcık oğlum ve uykuya doymayan tembel bünyem izin verse de spor yapsam

demek zayıflayamıyosun
Hee iyce sinir olmaya basladim doktora gitmem lazim söktürücü falan versin artik napim regl olmuyorum belki ondan inmiyo bogazim aciiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…