- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.521
Kolay gelsnnnnnnnKizlarr @Blacksee55 de kaptan yardımcımız oldubana yardim etcek bi yardimcim daha var artik
NedeeeeeeeeenSeni sildirmicem yardımcılıktanyapmicim ıı ı
Cokm utluyum az kahve rengi akintim geldi adet olucam heralde sukurler olsun hic aklima gelmezdi adet olucam diye bu kadar cok sevincegim artik adet olirken asla aglamam rabbim daha beterlerinden korusun cumlemizi insallah sende olursun canimBenimde sonum ilac kullanmak olcak galiba
ilac en son care olsun ya biraz daha bekleeeeHee iyce sinir olmaya basladim doktora gitmem lazim söktürücü falan versin artik napim regl olmuyorum belki ondan inmiyobogazim aciiii
diyosuuunnnnnKizlarrrrr ben kaptan yardmciligini birakmaya karar verdimmmmmm hepinizin bilgisi olsunnn.
Beraber gecirdigimiz sure guzeldi..
Artik herkes nefes alabilirbenim disiplinim agir geliyodu zaten... hepinize bol eksiler insallahhh
Niye oyle yaptinilac en son care olsun ya biraz daha bekleeee
diyosuuunnnnn
sen niye böyle yaptın pekiNiye oyle yaptin
Aaaaa konustk ya keptin hanimmmmmmsen niye böyle yaptın peki
O nerden cikti ki simdi . bence olmasi gerektigi gibiydi her sey aşırı bi durum soz konusu değildiKizlarrrrr ben kaptan yardmciligini birakmaya karar verdimmmmmm hepinizin bilgisi olsunnn.
Beraber gecirdigimiz sure guzeldi..
Artik herkes nefes alabilirbenim disiplinim agir geliyodu zaten... hepinize bol eksiler insallahhh
MeneneNedeeeeeeeeen
Keptininda adi yok kaptan yardimciliginda ama yardimciSekerPancarii adimi sildir canim. Black yazdir madem o olcak.
Cnm sen adet oldunmuhic?Çok üzüldüm geçmiş olsun düşükle alakalıdır
Cnm bizim haziran annelerindeve benim reelde guzel oldugunu duydugum evolvia varBana mama onerisi verebilir mi anneler dun farkettim ki ac kuzum ben de geceleri mama vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?