Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O nerden cikti ki simdi . bence olmasi gerektigi gibiydi her sey aşırı bi durum soz konusu değildi
Tesekkurler diyetle alakali sormak istedigin birsey olursa mesj atarsn cnm
Partecim sana hak vermiyor degilim
Sanada iyi gelir
@Blacksee55 hayirli olsun
Tesekkurlerr lili
Keptininda adi yok kaptan yardimciliginda ama yardimci bisi olmaz sildirmicem poncikle sen görünüyon yardimci

tm hadi taam ama az dinlen sonra dön hemencik hm kış geldi bak diyet yapcaz

ok ok
ben yanınızda yamacınızdayım heppp
sen benim birakabilcegimi dusunmuyosun biliyorm amaa malsf
Ben zaten diyetteym sigarayla direnc icindeyiz almamak icin ugrasiyorum

Tesekkurler diyetle alakali sormak istedigin birsey olursa mesj atarsn cnm

Tesekkurlerr lili

sen benim birakabilcegimi dusunmuyosun biliyorm amaa malsf
Ben zaten diyetteym sigarayla direnc icindeyiz almamak icin ugrasiyorum

neyse sigarayı tamamen bırakınca tekrar oturup konusalımm canısı daha saglıklı ve hafiflemiş hissediceksin ve diyet forever olcak

Cnm sen adet oldunmuhic?
Evet canım kırkım çıktıktan kırk gün sonra ilk adetim başladı şu anda üçüncüsü devam etmekte
Sen peki

Bugun meyveli bi kahvalti yaptim hem hastaligima iyi gelsin hemde belki degisiklik olar oglen de bol sarımsaklı tarhana iccem aksam köfte yihhuubende yazim mi menulerimi aksamlari
Yaz kız :)

Buki_89 bugün senin yolundan gidiyorum sabah kahvaltıda ekmek yemedim kahve yerine kefir içtim 1 çay bardağı kadar ama öğlen sıkıntı ne yicem bilmiyorum
ooo süper canim
ben öglen yogurdumu yiyorum su proteinli olan türkiyede varmi onlardan bilmiorum hem tadi cok güzel Hemde yemek yemis gibi hissedirio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…