- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.541
Sen bizim haziran annelerine neden gelmiyorsunBana mama onerisi verebilir mi anneler dun farkettim ki ac kuzum ben de geceleri mama vermeyi düşünüyorum
Kac aylikti canim ben mama yedirmedim de hic devam sütüyle takviye yapmistim devam sütlerine bakabilirsinBana mama onerisi verebilir mi anneler dun farkettim ki ac kuzum ben de geceleri mama vermeyi düşünüyorum
tm hadi taamAaaaa konustk ya keptin hanimmmmmm
ok ok
Bende buralardayim gocam yohheneee partiko duramaz bensiz gidemez o kitm hadi taamama az dinlen sonra dön hemencik hm kış geldi bak diyet yapcaz
ok ok
ben yanınızda yamacınızdayım heppp
bnde hafta içi gündüzleri fulllBende buralardayim gocam yohheneee partiko duramaz bensiz gidemez o ki
Tesekkurler diyetle alakali sormak istedigin birsey olursa mesj atarsn cnmO nerden cikti ki simdi . bence olmasi gerektigi gibiydi her sey aşırı bi durum soz konusu değildi
Tesekkurlerr lili
Keptininda adi yok kaptan yardimciliginda ama yardimcibisi olmaz sildirmicem poncikle sen görünüyon yardimci
sen benim birakabilcegimi dusunmuyosun biliyorm amaa malsftm hadi taamama az dinlen sonra dön hemencik hm kış geldi bak diyet yapcaz
ok ok
ben yanınızda yamacınızdayım heppp
Msj bolumu bosunami var :)Bende buralardayim gocam yohheneee partiko duramaz bensiz gidemez o ki
Tamammmm tesekkrler canimcim
Sus didimMsj bolumu bosunami var :)
Sus didim
Tesekkurler diyetle alakali sormak istedigin birsey olursa mesj atarsn cnm
Tesekkurlerr lili
sen benim birakabilcegimi dusunmuyosun biliyorm amaa malsf
Ben zaten diyetteym sigarayla direnc icindeyiz almamak icin ugrasiyorum
:) beni bi lilipit anladi. Sigara aklimda degil ki zorlanmiyorm ama sadece kilo olayi skinti
neyse sigarayı tamamen bırakınca tekrar oturup konusalımm canısı daha saglıklı ve hafiflemiş hissediceksin ve diyet forever olcak
e yiyo musun ki sürekli sakız çiğne yeme isteği varsa yoksa normal yiyip mi kilo alıyosun diyet yapmıyosn dimi:) beni bi lilipit anladi. Sigara aklimda degil ki zorlanmiyorm ama sadece kilo olayi skinti
Evet canım kırkım çıktıktan kırk gün sonra ilk adetim başladı şu anda üçüncüsü devam etmekteCnm sen adet oldunmuhic?
Yaz kız :)Bugun meyveli bi kahvalti yaptim hem hastaligima iyi gelsin hemde belki degisiklik olaroglen de bol sarımsaklı tarhana iccem aksam köfte yihhuu bende yazim mi menulerimi aksamlari
ooo süper canimBuki_89 bugün senin yolundan gidiyorum sabah kahvaltıda ekmek yemedim kahve yerine kefir içtim 1 çay bardağı kadar ama öğlen sıkıntı ne yicem bilmiyorum
toplam süre canim yani hangi takim daha cok spor yaptiysa o kazanioTamam saol canim peki kazanan takimi ne belirljyor
ama niyeeeeeeeeeeEvettt birakiyorummm
Bilmiyorum yoruldm sanirimmmmmama niyeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?