- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.561
Hayir yemiyorum yemek istedigi yok oyle kuruyems yemek istiyorm bazen oglen kahvenin yaninda kendimi tatmin ediyorum yemeklerm kontrllu arada kaysada :) eski duzen olmasada diyetteyim diyebilirim.e yiyo musun ki sürekli sakız çiğne yeme isteği varsa yoksa normal yiyip mi kilo alıyosun diyet yapmıyosn dimi
değişikmiş spor yapıyosn acaba ondan mı proteine mi yönelsen zayıflamıyosn sıkılaşma var mı onu farkettn miHayir yemiyorum yemek istedigi yok oyle kuruyems yemek istiyorm bazen oglen kahvenin yaninda kendimi tatmin ediyorum yemeklerm kontrllu arada kaysada :) eski duzen olmasada diyetteyim diyebilirim.
ama yinede kilom degisti ve inmiyo sebebini bilmiyorum direniyo sanirim sabir etcem elbet incek :)
Spor yapmiyorm ya ara ara iste yaptgmdada bisey gormedm:) bencede degisik bende cozemedim daha agirlastircam beslenmeyi zamana yaydm bi anda yuklenmiyormdeğişikmiş spor yapıyosn acaba ondan mı proteine mi yönelsen zayıflamıyosn sıkılaşma var mı onu farkettn mi
Ne guzel hemen olmussunEvet canım kırkım çıktıktan kırk gün sonra ilk adetim başladı şu anda üçüncüsü devam etmekte
Sen peki
Yaz kız :)
spor yok beslenmede değişiklik yok bi sigara nasıl bu kadar etkiler vücuduSpor yapmiyorm ya ara ara iste yaptgmdada bisey gormedm:) bencede degisik bende cozemedim daha agirlastircam beslenmeyi zamana yaydm bi anda yuklenmiyorm
Blmiyorm ama belki baya agir yapsam degisir onada suan hazir degilimmspor yok beslenmede değişiklik yok bi sigara nasıl bu kadar etkiler vücudu
bilmiyorum vardır muhtemelen öğlen sandviç gibi düşünelim akşam meyve yerim süt içerim zaten çok işim var evde yemek aklıma gelmezooo süper canim
ben öglen yogurdumu yiyorum su proteinli olan türkiyede varmi onlardan bilmiorum hem tadi cok güzel Hemde yemek yemis gibi hissedirio...
sigarayı mı bıraktın tebrik ederim büyük başarıBlmiyorm ama belki baya agir yapsam degisir onada suan hazir degilimm
İnsallah kuzum ya aaa cok üzüldüm ne kadarlıkti bebisin canm Allahm insallah yeniden saglikli gebelikler nasip etsinOlsun canim bebis saglicakla dogmus ya onemli olan o gider kiloda bak diyetisyene de gidiyomussun zamanla bi bakarsin incecik olmussun oglusun buyuyene kadardüşük yaptıktan sonra aldim maalesef canim simdide gitmiyi
Temem yaziyim ama bol pezmezli meyveli balli menulerim olabilir bi kac gün bogazim aciyi çünküYaz kız :)
Amin canimmmİnsallah kuzum ya aaa cok üzüldüm ne kadarlıkti bebisin canm Allahm insallah yeniden saglikli gebelikler nasip etsin
Kiz sen regl olmuyon mu hala emzirirken olmuyo bazilari demiNe guzel hemen olmussun
Ben olmadm hic cnm
16gun oldu sanirim bende saskinm :) sagol canmsigarayı mı bıraktın tebrik ederim büyük başarı
süpersin birden 16 gün içmemek hayatından çıkarın demek ama biraz sinir biraz iştah yapar yokluğu onuda atlatırsın16gun oldu sanirim bende saskinm :) sagol canm
Ilkinde onuc ay sonra oldumKiz sen regl olmuyon mu hala emzirirken olmuyo bazilari demi
Insallah insallahsüpersin birden 16 gün içmemek hayatından çıkarın demek ama biraz sinir biraz iştah yapar yokluğu onuda atlatırsın
başlamazsın kararsız olsaydın şimdi yakmıştın bir tane devamı d gelirdiInsallah insallahtekrar baslamiymda
başlamazsın kararsız olsaydın şimdi yakmıştın bir tane devamı d gelirdi
amaaaa bizi birakmaaaa olmazkiiii sismanlarim bakkkBilmiyorum yoruldm sanirimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?