Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e yiyo musun ki sürekli sakız çiğne yeme isteği varsa yoksa normal yiyip mi kilo alıyosun diyet yapmıyosn dimi
Hayir yemiyorum yemek istedigi yok oyle kuruyems yemek istiyorm bazen oglen kahvenin yaninda kendimi tatmin ediyorum yemeklerm kontrllu arada kaysada :) eski duzen olmasada diyetteyim diyebilirim.
ama yinede kilom degisti ve inmiyo sebebini bilmiyorum direniyo sanirim sabir etcem elbet incek :)

değişikmiş spor yapıyosn acaba ondan mı proteine mi yönelsen zayıflamıyosn sıkılaşma var mı onu farkettn mi

değişikmiş spor yapıyosn acaba ondan mı proteine mi yönelsen zayıflamıyosn sıkılaşma var mı onu farkettn mi
Spor yapmiyorm ya ara ara iste yaptgmdada bisey gormedm:) bencede degisik bende cozemedim daha agirlastircam beslenmeyi zamana yaydm bi anda yuklenmiyorm

ooo süper canim
ben öglen yogurdumu yiyorum su proteinli olan türkiyede varmi onlardan bilmiorum hem tadi cok güzel Hemde yemek yemis gibi hissedirio...
bilmiyorum vardır muhtemelen öğlen sandviç gibi düşünelim akşam meyve yerim süt içerim zaten çok işim var evde yemek aklıma gelmez bugün berbat bir rakam gördüm bakalım 1 günde kaç gram inecem

Olsun canim bebis saglicakla dogmus ya onemli olan o gider kiloda bak diyetisyene de gidiyomussun zamanla bi bakarsin incecik olmussun oglusun buyuyene kadar düşük yaptıktan sonra aldim maalesef canim simdide gitmiyi
İnsallah kuzum ya aaa cok üzüldüm ne kadarlıkti bebisin canm Allahm insallah yeniden saglikli gebelikler nasip etsin

İnsallah kuzum ya aaa cok üzüldüm ne kadarlıkti bebisin canm Allahm insallah yeniden saglikli gebelikler nasip etsin
Amin canimmm 6. haftaya gircekdi düştü canim kanamam basladi oyle düştü sonra bi bosluga düştüm cok üzüldüm tatli krizleri falan duramadim aldim kilo hemde 2 haftada 4 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…