- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.581
Kiymetimii bilemedilerr bukisssssss bende artk sizin gibiyimmm ugrassinlarrrrramaaaa bizi birakmaaaa olmazkiiii sismanlarim bakkk
hmm tamam ama sandvici kendin hazirla o cok önemli ve yag sürme ekmegide tam siyah ekmek olsun en güzeli icine hindifüme ve biraz yesillik olurbilmiyorum vardır muhtemelen öğlen sandviç gibi düşünelim akşam meyve yerim süt içerim zaten çok işim var evde yemek aklıma gelmezbugün berbat bir rakam gördüm bakalım 1 günde kaç gram inecem
oyyyy kim bilemedi senin kiymetini vallah ben bildimKiymetimii bilemedilerr bukisssssss bende artk sizin gibiyimmm ugrassinlarrrrrSekerPancarii kaptinn @Blacksee55 ona devrettm
Cok üzüldümAmin canimmm6. haftaya gircekdi düştü canim kanamam basladi oyle düştü sonra bi bosluga düştüm cok üzüldüm tatli krizleri falan duramadim aldim kilo hemde 2 haftada 4 kilo
Ben ayni devam valla girebildigim kadar daha fazlasini yapamiyomKiymetimii bilemedilerr bukisssssss bende artk sizin gibiyimmm ugrassinlarrrrrSekerPancarii kaptinn @Blacksee55 ona devrettm
Aaynen sen varsin ama yoksunnBen ayni devam valla girebildigim kadar daha fazlasini yapamiyom
Sagol canim aynen oyle saglik olsun da simdi de 40 oldu nerdeyse daha regl olmadim sanirim o da engelliyo kilo vermemiCok üzüldümkiloya takilma kuzum 2haftaya veririrsin sen azmini hepimiz biliyoruz
Allah insallah saglikli gebelik nasip etsinde minnosuna hayirli zamanda bir kardes nasip etsin kilo halledilir nasılsa
Kaptanmışım gibi yapcam ben
Allah kolaylk versnKaptanmışım gibi yapcam ben
Aaaa tabi kuzum onun cok etkisi vardir doktora gittin mi tahmini ne zaman felan olurmuşsun ki tekrardanSagol canim aynen oyle saglik olsun da simdi de 40 oldu nerdeyse daha regl olmadim sanirim o da engelliyo kilo vermemi
ağır sporlardan hep korkmuşumdur ya vücudum kalınlaşırsa diyeBlmiyorm ama belki baya agir yapsam degisir onada suan hazir degilimm
kız ben zaten 1 aydır yokum ne ara kıymetini bilememezlik yapcamKiymetimii bilemedilerr bukisssssss bende artk sizin gibiyimmm ugrassinlarrrrrSekerPancarii kaptinn @Blacksee55 ona devrettm
Savolasin greeneyes beybi görllAllah kolaylk versntmm baby
Kaptanmışım gibi yapcam ben
Kanamam varken gitmistim canim icin temizlenmis dedi baska bisey demedi bence olurum regl sandim sormadim bide devlette kalabalık oldugu icin pek ilgilenmiyo da doktorlar reglim 4 5 gun geçince kan verdim acaba hamilelik var mi diye ama yok demekki gecikecek bi haftaya olmazsam gidicem geri doktora canimAaaa tabi kuzum onun cok etkisi vardir doktora gittin mi tahmini ne zaman felan olurmuşsun ki tekrardan
Kiz valla vaktim oldukca burdayim ben ama benim en büyük sıkıntım eşimin cuma gunleri tatil günü en onemli gün ve ben o gün hic gelemiyom listeye falan bakamiyom hicccccolmuyom yardımcı gülüyonuz siz
evde tekim yüzük çorbası var eşime bitir dedim bana bırakma dedim inşallah bırakmaz elma yerim süt içerim yanına bol bol su bugün kuru meyve yemedim belki bir kuru incir yerim bugünü atlatırsam bayağı toplamış olcamhmm tamam ama sandvici kendin hazirla o cok önemli ve yag sürme ekmegide tam siyah ekmek olsun en güzeli icine hindifüme ve biraz yesillik olur
aksamlari mevede pek iyi degil yani bana iyi gelmio Seker oldugu icin hem kilo yapio Hemde yedikden birsüre sonra birden herseyi yiyesim gelio
ama süt cok iyi yanina belki badem yada ceviz tarzi seyler yersen daha iyi olabilir, egerki yemegi atlicam dersen... ama yemek tabi daha iyi sulu yemek olma sartiyla ve ekmeksiz tabiki
Yarn listeyi unutmaolmuyom yardımcı gülüyonuz siz
Ediyor canim kullanmis biri olarak soyluyorum dusunsene tiryakisin brakiyorsun vucudun kasiliyor ve bu tee bagirsaklara kadar etki ediyor kabiz bile ediyor mesala sigara kullandigimda vc sorunum hic olmuyor hep cikiyordum ve kg da veriyordum sigarayı birakinca vucud bunyene kadar değişiyor ve kabiz bile ediyor her bunyede ayni tepki olmaz.vucud kg olarak ta kitleniyior ama duzene giriyor iki ayi geçti birkamam ben surekli kullanan biri degilim ama hep zayif anima denk geldi bir daha töbe başlamak istemem birakmasi bi iskence heleki ictginde en büyük işkence belkide benim kg ondan da gitmiyor kitleniyor simdi ekmegide biraktim sağlıklı besleniyirum elbet kg gidecek..spor yok beslenmede değişiklik yok bi sigara nasıl bu kadar etkiler vücudu
Dikkat et arkadasim dogumdan sonra hic adet olmadi kizi 10 aylik midem bulaniyor adet olmuyorum diye gitti doktora 3 aylik hamile dogumunu bekliyor bugn yarin dogurur sok oldum adet olmadan da oluyormus demekIlkinde onuc ay sonra oldum
Simdide oyle olacak gibi
:)
Olmamakkotu oluyor ya
Oluyor tabi neden olmasin :)Dikkat et arkadasim dogumdan sonra hic adet olmadi kizi 10 aylik midem bulaniyor adet olmuyorum diye gitti doktora 3 aylik hamile dogumunu bekliyor bugn yarin dogurur sok oldum adet olmadan da oluyormus demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?