Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne guzel hemen olmussun
Ben olmadm hic cnm
Hadi ya ben biraz gecikse bile karnım davul gibi şişiyor doğumdan sonra böyle oldu önceden olmuyordu yada ben dikkat etmiyordum

Temem yaziyim ama bol pezmezli meyveli balli menulerim olabilir bi kac gün bogazim aciyi çünkü
Olsun canım Şeker ve un olmadıktan sonra :) betella yı takip ettim bende helal olsun kıza

aynen canim öyle atlatirsan cok iyi olmus olur.. bende brokoli yemegi yapmistim onu yicem eve gidince

Sabah bi muz ve kahve
öglen proteinli yogurdum
aksamda sulu yemek yaninada kirmizi lahana salatasi yicem galiba abur cuburda yemessem Cuma 66 görcem insallah busabaha gerci yine 66.8 cikmistim ama gider bence:)

İnsallah cabucak olursun kuzum ya adet olamamak nedir cok iyi biliyorum 8aydir daha yeni az az oldum gecen hafta. Ondan öncede hep adetim sıkıntıydi hatrlarsan. Valla kadinlar icin cok büyük birsey aslinda adet olmak

çok iyi yaa 66yı gördün sen ben çok boşladım istediğim gibi zayıflaymadım boğazıma çok yenik düştüm şimdi 67 ye bile razıyım
..
proteinli yoğurda bnde bakayım nasıl birşeymiş varsa yarın öğlen yemeğim olsun
muz sabah yetiyor mu sana

Tesekkurler diyetle alakali sormak istedigin birsey olursa mesj atarsn cnm

Tesekkurlerr lili

sen benim birakabilcegimi dusunmuyosun biliyorm amaa malsf
Ben zaten diyetteym sigarayla direnc icindeyiz almamak icin ugrasiyorum
Ben de hamile kalinc biraktim bazen cok istiyorum ama emziriyorum malum icmiyorum ondan

Slm kızlar hayırlı akşamlar
Menu
Sabah 7 zeytin iki incir yarim lt su
Kahvalti 10:30 da biber dolmasi zeytin peynir bol sekersiz cay
Ara bir porsiyon domates ,iki elma orta boy
Aksam 16:30 biber dolma (karabugdayli )
Mercimek cirbasi yogurt kavun
Gec saatte acikirsam salata yicem
Cay icebilirim 40dk yürüyüş 2,5 lt su olcak..

Kizlar dunmuydu evvelsi gunmuydu haberlerde kadinin biri 183 kg dan 76 kg sunu vernis dr ameliyat olman lazim demiş ameliyattan korktuğu icin azim etmis 76 kg vermis ve tup bebek tedavisi gorcekmis bu 76 kg bir yil icinde vermiş valla bu kadindaki azim bende olsaydi ooo.. ama kararliyim..

@ParteMoralll kiz senin kiymetin bilinmezmi aklina bir sey gelmesin gelecegim die soz verdim ugrayamadim cok onemli mazeretim var arkadasin annesi bagirsak kanseri idi goguslerini aldilar ogluna bakacak kimse yok yoktu benim iki cocuk var bide arkadasin oglu baska okulda okula git gel yemek hazirla derken buraya oyle ugrayamadim uc cocukla ugrasmak beni yordu.. buraya ugramadigim yani diyetten vaz geçmiş degilim hep aklimdasiniz sadece bu ara sikintili donem bir sey demiyorumm..

Güzel :)

Menülere bakıyorum da herhalde ben çok yiyorum

Cok gecmis olsun
Aklima bisey gelmedi cnm ben kaptanlktan ayrildim sadece sen yine gelirsin istedigin zaman listeye insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…