- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.641
Yok canım diyetisyen değil 21tane üzüm yemek sünnet miş diye duydum ordan kalma alışkanlık :)Canim sen diyetisyen menusumu uyguluyorsun 21 kuru uzum dedinya dur bi bende sayiyim ne kadar oluyor.
Sabah kreb yemissin ekmek yemesen iyi olurdu
Bide misafirlige gittiginde reddet menuyu :)) gecen arkadas oturmasi vardi yemekliydi patatesli borek yani onlar çörek diyor tavada pişen yani ag pancardan borek yaptimi bide sıkma peynirli durum yaptimi cay kola cekirdek hic birinden yemedim bana sen yemedin bir yere gittiginde diyeti mi olurmus dedi bende ;iyi valla oraya git ye misafirlige git yee misafir gelsin ye bu hayat bana ne zaman gulecek dedim hic kusura bakmayin ben diyette degilim saglikli besleniyorum dedim oyle baka kaldılar zati karnim cok ağrıyor du iyi firsat olduydu bana :))
Seninde menun dahada guzellesecek bir iki haftadan...
Canım çayı şekersiz içiyorum ben zaten şekerli içemem abur cubur tatlı ya çok düşkünüm ama gözüm görmedikten sonra da çok aramam da işte misafirlikte orda burda görüncede :) yerken ki vicdan azabımı hele anlatamamCanim ben burda nerden baksan 5-6 ay ara verdim ara vermeden once ekmek vs hic bisey yemiyordum aea verince izne ayrildiktan sonra tekrar ekmege basladim ama sadece sabahlari yiyordum ama vicdanen cok rahatsizdim yine nasıl birakacam die buraya tekrar yazmaya basladim guvenim geldi @ParteMoralll sayesinde ins gr grda gitse vereceğim kg
Cayda sekeride birak birden varya bana deselerki sen sekeri birakacan inanmazdim biraktim tas catlasa bir haftada alisin ve cayin.lezzetini mükemmel aliyorum..
:))Luluuu94 he saydim kuru üzümü tam yemek kasik kadarmis tane sayi yazinca merak ettim :))
Burda çekilmiş buğdaya deniyor göce :) aşurelik buğday la aynı herhalde tam bilmiyorum amaCnm sıfır cıkmamıs
10 leblebı :)
Göce ne bılmıyrm tam, çekılmıs bır tahıl, annem ondan corba yapıyor bende bılmıyrm :)
Bebıs 4.5 aylık cnm
Buyuk oglumda uc yasında
İnşallah canım bugün istemesem de öyle oldu ama daha disiplinli olucam inşallahDolu dolu cok guzel
Bıraz kaçamak var
Cnm persembe gunlerı kaçamak yapmıyrz
CUMA tartı gunu ya
Nasıl 2016 eylül doğumdan sonra olmadin mıCnm en son eylul 2016 olmuştum
Kalorisi yüksek gelmişti bana onun çok önceden bakmıştım ama öğlen için iyi olacaksa neden olmasınAnladim canim zor gercekten... vallah bana yetio... bak arastirdim sek quark var türkiyrde onu dene tatlim hic sekersiz
Çok kötü kokuyor ya bende aldım kokusundan tiksindim döktümNasilmi yiyorum valla cok lezzetli kiz haslasan yanik gibi kokuyor yogurtlayip yiyince mükemmel tadi.
Dolmaya karabugdaya iki yk kinoa kattim iki dis samirsak dogradim bi sogan ve kofte bahari, pul biber karabiber Salça bide yarim bulyon kattim has zeytin yag koy ben az koydum karistir doldur biberleri harika tadi vardi hic karabugdayi belli bile olmadi..
Bi zahmet acıkma daha yaa ne güzel yazmissin hele aksamMenüm
2 dilim ekmek
1 tatli kasigi kaymak
1 tatli kasigi bal
3 zeytin
1 yumurta haslama
1 cay
Ara
1 muz
Bi avuc findik
Ogle
Yesil fasulye
Yogurt
Aksam
4 fındık lahmacun
1 bardak ayran
1 tabak salata
Acıkırsam eger bir bardak süt
CildirdinmiRegl olmayi ozledim ya
Dıyıp dıyıp durmayın
Pasta yemiyeymişin iyiymiş canim yaKalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
8:45 kahvaltı
1yumurta
Domates, salatalık
Çok az peynir
1dilim tam buğday ekmeği
İki tane küçük krep ( tam buğday unuyla yapılmış)
Bir çay kaşığı kadar tahin pekmez
Bir tatlı kaşığı kadar karamel
10:45
Tarçınlı süt yanında 1ceviz 2fındık
13:10 öğle yemeği
Brokoli çorbası (1,5kepçe)
Bulgur pilavı (4-5 yemek kaşığı)
Patatesli taze fasulye (1tabak)
Salata
Ayran
14:30
Öğlen çayı misafirliğe gittik iki tane fırında pişmiş sigara böreği
2porsiyon meyve
18:45 akşam
2porsiyon balık
2kepçe çorba
Salata
Kavun
21:00
Bir dilim pasta
2bardak şekersiz çay
Emzirmeye kalkınca iciyorum sut kuzumBi zahmet acıkma daha yaa ne güzel yazmissin hele aksamen sevdiklerim
Emzirmeye kalkınca iciyorum sut kuzum
Şiştim doldum kızCildirdinmibaska seyler izle lilim sen. Okula gittiğin günleri özle. Denize girmeyı falan özle. Regl olmayı özleme ben ağrıdan sanrıdan yerimde duramiyoeum
Yaparsın yaÇok merak ediyorum benim Allah nasip ederse bebislerim olursa nasil kalkıp emziricem bakicam ne edicem ahahahaha siyirmazsam iyi
Kız bu neKizlar bende menumu yazayım
Gece coook uyandigim icin sabah geç kalktim
Geç kahvaltım
Omlet 2 yumurtadan
Soğanlı ve hindi fumeli
1 kupa çay
1 dilim ekmek
Ara
Elma
Akşam
Yayla corbasi
Cok guzelBugnku menum
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
2bardak cay
2 yemek kasigi menemen
Ara
Yarim armut yarim elma
Oylen 4 yemek kasigi kendi yaginda kavrulmus yurek
Iki sarma
Yarin dilim ekmek
Ara
Disardaydim
Kucuk paket kaysi suyu
Aksam
Balik
1 dilim ekmek
Bir kase corba
Turp bolca limon
Ara
Iki goftet hosbes adet olucam heralde canim acayip tatli cektigi icin
2 kuck bardak cay oda sekersiz
Calısıurm cnmAyyy bebisin cok kucukmus allah uzun omurler versin yavrularina yaa yinede iyi erkenden basladin diyete sen calisiyormuydun valla tebrik ederim..
Yok cnm olmadıkNasıl 2016 eylül doğumdan sonra olmadin mı
Kizlar bende menumu yazayım
Gece coook uyandigim icin sabah geç kalktim
Geç kahvaltım
Omlet 2 yumurtadan
Soğanlı ve hindi fumeli
1 kupa çay
1 dilim ekmek
Ara
Elma
Akşam
Yayla corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?