- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.681
O kadar rahat olmaz gizim iyi olmazbnm evde tartı yok rahatım
Gunaydın
kaptinn nerde kız liste
Bu saat olmuş liste yok
Nereye kılo bıldırcsm ben he nereye
Saksıya mı
Sorma yaaa ben takip ettim ama konuşmalar araya girince yeniler bulamaz dedim. Ben paylaşmadan lilim söylenmiş
az tatlim onun kalorisi ben dün baktim benim yedigim daha fazla kaloriye sahip 150gr. 140 kalori civarinda galiba.Kalorisi yüksek gelmişti bana onun çok önceden bakmıştım ama öğlen için iyi olacaksa neden olmasın
Canim tartildigin zemin oynamamali düz olmali ve parkede tartil daha dogru olur kuzumGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Mermer zeminde ( bu arada mermer biraz tırtıklı) ve koridorda parkede 55.2... Odada ve düz başka zeminde 54.5... Üstümdekileri çıkarınca 54.1.. Hangisi doğru
Hee sonrada sohbet arasinda gayboluyiiiiSorma yaaa ben takip ettim ama konuşmalar araya girince yeniler bulamaz dedim. Ben paylaşmadan lilim söylenmiş
Yok kizz 7 zeytin 1 incir kilo yapar mi hic birakma sen onu yemeyi haptan olabilir belki hapini ic bebegimmAyy ben sokk noluyor bana yaa 81,4 ciktim allahım delircemmsabah 7 de yedigim 7 zeytin bir incirmi kg aldirdi ben napacagim noluyor şeker hapini biraktiydim ondanmi allahim ben nelere gidem
Tekrar hapa baslicam heral(
Eksi beklerken arti cikmak
trtılmayı unuttum desemaz tatlim onun kalorisi ben dün baktim benim yedigim daha fazla kaloriye sahip 150gr. 140 kalori civarinda galiba.
Bence yiyebilirsin ama ttadi nasildir bilmiorum:)
naptin Sabah kac kilo ciktin?
Tamam canım salon parkesiydi 54.1 :)Canim tartildigin zemin oynamamali düz olmali ve parkede tartil daha dogru olur kuzum
Kiz perşembe aksami boyle menü olur muKalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
8:45 kahvaltı
1yumurta
Domates, salatalık
Çok az peynir
1dilim tam buğday ekmeği
İki tane küçük krep ( tam buğday unuyla yapılmış)
Bir çay kaşığı kadar tahin pekmez
Bir tatlı kaşığı kadar karamel
10:45
Tarçınlı süt yanında 1ceviz 2fındık
13:10 öğle yemeği
Brokoli çorbası (1,5kepçe)
Bulgur pilavı (4-5 yemek kaşığı)
Patatesli taze fasulye (1tabak)
Salata
Ayran
14:30
Öğlen çayı misafirliğe gittik iki tane fırında pişmiş sigara böreği
2porsiyon meyve
18:45 akşam
2porsiyon balık
2kepçe çorba
Salata
Kavun
21:00
Bir dilim pasta
2bardak şekersiz çay
Hadi bildirimini adaylar listesine yap canimTamam canım salon parkesiydi 54.1 :)
Aksam olmamis canim lahmacunlar küçük bile olsa 4 tane cok fazlaMenüm
2 dilim ekmek
1 tatli kasigi kaymak
1 tatli kasigi bal
3 zeytin
1 yumurta haslama
1 cay
Ara
1 muz
Bi avuc findik
Ogle
Yesil fasulye
Yogurt
Aksam
4 fındık lahmacun
1 bardak ayran
1 tabak salata
Acıkırsam eger bir bardak süt
Haklısın farkındayımKiz perşembe aksami boyle menü olur muOglen bulgur pilavin fazla olmus canim çünkü patateste karbonhidrat emzirdigin icin 2 kaşık yiyebilirdin misafirlikte ayip olmasin diye boregi 1 tane yiyebilirdin aksamki pastayi da hic yemeyebilirdin
54,1.... Olsa ne yazar göbek ortada***ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (68.5///%)yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
Favelayn(68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
Melekemal( 71/ / /%) yeni uye baslangic tarihi 22 ekim 2017, başlangıç kilo:71, hedef kilo:60
Bir garib( / / /%) Yeni uye baslangic tarihi 24 ekim 2017, baslangic kilo 56 , hedef kilo 50
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerininhesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
Cumalari tarti gunu oldugundan persembeleri daha hafif besleniyoruz canimHaklısın farkındayımbilmiyordum perşembe kaçamak olmadığını özürrrrr
Daha bebis kucuk canim gider o gobek54,1.... Olsa ne yazar göbek ortada
Tamam inşallahCumalari tarti gunu oldugundan persembeleri daha hafif besleniyoruz canimbugun telafi edersin
Tamam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?