Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anaaa boyun 1,80 ya la kiz simdi sen boyuna gore tiğ gibisin ya maşallah maşallah...

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Mermer zeminde ( bu arada mermer biraz tırtıklı) ve koridorda parkede 55.2... Odada ve düz başka zeminde 54.5... Üstümdekileri çıkarınca 54.1.. Hangisi doğru

Ayy ben sokk noluyor bana yaa 81,4 ciktim allahım delircemm sabah 7 de yedigim 7 zeytin bir incirmi kg aldirdi ben napacagim noluyor şeker hapini biraktiydim ondanmi allahim ben nelere gidem
Tekrar hapa baslicam heral (
Eksi beklerken arti cikmak

Iki haftada 2,5 kg almisim nasil ya nasil delircemm delircem

Iki gun biber dolması yedimdi oda odem yapabilirmi bulgur ya off hic biseyin bahanesi olamazz ben hep cabaladikca bir an önce bebegime kavusum dedikce ya kg sorun ya da baska birseyden engel çıkıyor rabbim kolaylastir işimi

Ayy kıyamam olsan da rahatlasan keşke çok rahatsız olur insan . Söktürücü içebiliyor musum emziryon ya sakıncası var mı

Iki gun biber dolması yedimdi oda odem yapabilirmi bulgur ya off hic biseyin bahanesi olamazz ben hep cabaladikca bir an önce bebegime kavusum dedikce ya kg sorun ya da baska birseyden engel çıkıyor rabbim kolaylastir işimi
Yapar kuzum bugün bol sebze tüket suyu 2.5 lt tamamla hemen verirsin kiloyu yeni aldığın için

Bu menu ne kiz perşembe diemi
Cok azz bende böyle beslensem cok kg veririm ama inan su kan değerlerinden biktigim icin korkumdan her seyden yiyorum valla bu menüyle senden 1-1,5 kg eksik bekliyorum
Yok kiz perşembe diye değil hiç aklımın ucundan bile gecmedi. Yiyemedim yani zamanim olmadi. Isyerindeydim geceyarısına kadar :/
Hiç sorma ahahaha

***ADAYLAR LİSTESİ***

Mihracee (68.5///%)yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,

Favelayn(68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55

Melekemal( 71/ / /%) yeni uye baslangic tarihi 22 ekim 2017, başlangıç kilo:71, hedef kilo:60

Bir garib( / / /%) Yeni uye baslangic tarihi 24 ekim 2017, baslangic kilo 56 , hedef kilo 50

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerininhesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

Menüm
2 dilim ekmek
1 tatli kasigi kaymak
1 tatli kasigi bal
3 zeytin
1 yumurta haslama
1 cay

Ara
1 muz
Bi avuc findik

Ogle
Yesil fasulye
Yogurt

Aksam
4 fındık lahmacun
1 bardak ayran
1 tabak salata

Acıkırsam eger bir bardak süt
emziriyosun dimi canım sen ? akşamki lahmacunlar aşırı battı gözüme ama emzirdiğin için yorum yapamıyorum diğer kızlar bilir en iyisini

Cok guzel
Hosbesı ılk mesaja goz gezdırırken hostes okudum
Hostes yasak yime
ahahahahha kızlar menülerinizde hostes görmek istemiyoruz hele bide perşembe günü yani lütfen bi hostes kim bilir kac kalori

Gunaydın
kaptinn nerde kız liste
Bu saat olmuş liste yok

Nereye kılo bıldırcsm ben he nereye
Saksıya mı
çüüüüğdürüver kenara : atara bak sabah sabaaahhh işe daha yenig elmişim çayımı daha yeni elime almışııımmm black paylaşmış zati hadi görelim kilonu

Ne merakliisin kg bildirmeye
Ben tartiya çıkmaya korkuyorum
Hadi bakalım seni merakla bekliyorum
bnm evde tartı yok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…