Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 541. ETAP***

lilipit (75.7/75.1 / 0.60/%0.79)
Blacksee55 (66.2// /%)
Nilar(63.6 / / % )kendi isteğiyle ayrıldı

14. Takim ortalamasi: %

trtılmayı unuttum desem çamaşır serecektim makinaya çamaşır atacam diye tartılmayı unuttum ama wc sıkıntıydı dün en az 200 gram gitse 70,90 ün altına düşmüşümdür
anladim canim olsun yarin Sabah bi tartilirsin merak ettim:) ben Sabah tam 66,0 ciktim ama artik cok cok cok az gidio yani gram gram farkindayim bundan sonrasi zorlar beni ama elimden gelen herseyi yapcam su 65 görmek icin

Senın yuzunden ısyerınde mal gıbı kendı kendıme guluyrm yaaa

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

( ) SekerPancarii
( ) @selcanmehmetcan
( ) denetim
( ) Buki_89
( ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

( ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
( ) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan

emziriyosun dimi canım sen ? akşamki lahmacunlar aşırı battı gözüme ama emzirdiğin için yorum yapamıyorum diğer kızlar bilir en iyisini
Emziriyorum kuzum ya cok küçüktü hic doymadim diye yedim 2 yiyecektim dayananadim tam bir findikti cunku

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

( ) SekerPancarii
( ) @selcanmehmetcan
( ) denetim
( ) Buki_89
( ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30 ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
( ) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii @denetim kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan

Ben suan yapıyorum sporumu

O kadar rahat olmaz gizim iyi olmaz 60 çıkıverin sonra
muhtemelen biraz aldım hissediyorum ama 60 olamam 60 oldun mu dobişko oluyom

Senın yuzunden ısyerınde mal gıbı kendı kendıme guluyrm yaaa
bende de durum aynı kovcaklar sonunda

Emziriyorum kuzum ya cok küçüktü hic doymadim diye yedim 2 yiyecektim dayananadim tam bir findikti cunku
biliriiiimmm bide onlar yedikce yediriyolar kendilerini tatlış tatlışşş canım lahmacun cekti

Benim morel sifir bir haftadir en az yarim saat yurudm yediklerimede dikkat ettim tartildim 71.7ciktim adet te olamadim karnim goguslerim davul gibi oldu kabizliik cekiyorum cok mutsuzum
bozma moralini canıııımmm haftaya güzel bi eksi olur hem ödeminide atarsn cumaya kadar oohhh miss gibi 70le gelirsin bize

Cocuk avutmak evde kucakta gezdirmek türlü sebeklik yapmak spora sayiliyo mu aplaaa

Naptin acaba 30 dk yalanı süyleme bahh

Yine de tikkatli olmah ilazimmm

Sagol destegin icin anlamadimki yemegi azaltinca bile tartida az biraz fark olur benim niye fazla cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…