Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladim canim olsun yarin Sabah bi tartilirsin merak ettim:) ben Sabah tam 66,0 ciktim ama artik cok cok cok az gidio yani gram gram farkindayim bundan sonrasi zorlar beni ama elimden gelen herseyi yapcam su 65 görmek icin
Tartılırım kız
bugünde muz süt ile kahvaltı yaptım öğlen ne yerim bilmiyorum seçim bana kalırsa kolay atlatırım

Cocuk avutmak evde kucakta gezdirmek türlü sebeklik yapmak spora sayiliyo mu aplaaa
keşkelerim sayılsa sporu aksatmıyoruz fit oluyoruz hadi bakalım dinamik aktif bir ki bir kiii

Naptin acaba 30 dk yalanı süyleme bahh
ikili spor asgshsgdhghsgdhgdhdgd
şaka tabi yürüyüş eve giderken 2 durak uzakta indm

Yine de tikkatli olmah ilazimmm
tikkat ediyim ben biliyon

Kv deyim kizlar tatisinin pili bitmis ya cikiyom lo yaziyo tartida, ne var lo dedim , pilim bitti lo dedi
yada bu ne kilo looo da olabilir mi o

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( ) @selcanmehmetcan
( ) SchonerDuft
( ) Buki_89
( ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30 ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
( ) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan

Sagol destegin icin anlamadimki yemegi azaltinca bile tartida az biraz fark olur benim niye fazla cikti
bazen öyle oluyo en ufak zararlı şeyde verdiklerimiz kat kat geri geliyo yada btün haftanın emegı boşa gidip sabit cıkabiliyoruz olan seyler bunlar dert etme
ama diyete yeni başladıgın için daha dikkatli olman lazım tabiki canım baştan sıkı tutarsan hızlıca gider ilk kilolar

İnanirim yapma ahaayaghahagahajahaga gahgahgahgahgah
inanma şaka baptım
Evet biliyrummm korkayrum ondan
uyyyy o videoyuda mı izledin

İzledim tabi ama her zaman favorim dedeye sahip çıkalım basganim size sahip sesleniyorum

anladim canim olsun yarin Sabah bi tartilirsin merak ettim:) ben Sabah tam 66,0 ciktim ama artik cok cok cok az gidio yani gram gram farkindayim bundan sonrasi zorlar beni ama elimden gelen herseyi yapcam su 65 görmek icin
Boy kaç canım

Şimdilik 20 dk oğlumla dansımız var

Tartılırım kız
bugünde muz süt ile kahvaltı yaptım öğlen ne yerim bilmiyorum seçim bana kalırsa kolay atlatırım
ooo süper muz ve süt tamamdir hem besin degeri yüksek hem kalorisi az bir Secim sevdim:)

ne yemeyi düsünüosun öglen?

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( ) @selcanmehmetcan
( ) SchonerDuft
(25) Buki_89
( ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30 ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
( ) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…