Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( ) @selcanmehmetcan
( ) SchonerDuft
( 25) Buki_89
( ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30 ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
(20 ) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan

ooo süper muz ve süt tamamdir hem besin degeri yüksek hem kalorisi az bir Secim sevdim:)

ne yemeyi düsünüosun öglen?
patates haşlıcam yada yumurtasız menemen yanına ayran büyük ihtimal ile patates olacak menemen uzun iş stajer geç geliyo patates koyar haşlarım 2 yk yerim yeter

bugünden başlıyoruz değil mi
@keptin sen ne ara yaptın kız 30 dk sporu

Kahvalti yapayım kizimla yürüyüş yapcazz

Aynen kuzum bi de ben cuma kilomu aksama soylesem olurr mu tarti pili btmis k.p almis aksam is cikisi getircekmis tartiyida götürmüş ya canim k.p
ahahahahah keşke pilciyi eve getirseymiş daha kolay olurmş bazzen öyle oluyo insana kendi kendine işini zorlastırıyosn
ama sanki aksam fazla cıkarsn sonucta yemek yiceksn yürüyüşe cıkınca eczane fln denk gelirse tartıl kuzuşş

tamam canim evet iyi olur öyle
Tamamdır

kız cuma başlıyomuş ya bu liste ben dün akşamki sporu yazdmdı D tm silin yaaaaa

eh öğrendik işte bişeyler ayıp denmez öyle şeyler
ahahah

pazar misafir gelcek menü hazırlamaya calışıyorum hadi baan fikir ver kuzu köftenin yanına pilav harici ne gider
barbunya pilaki yapabilirsin meze gibi olur önden bir çorba yap domates çorbası olabilir üstüne kaşar rendelersin birde pembe sultan yap yanına yada teretür salata içecek ile çok güzel bir sofra olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…