- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.741
Maşallah :) profildeki senmisin179 canim
ahahahha benimkide bitik önce lo diyo zorlarsam bi kaç kere tartıyoKv deyim kizlar tatisinin pili bitmis ya cikiyom lo yaziyo tartida, ne var lo dedim , pilim bitti lo dedi
yok tatlim degilim:)Maşallah :) profildeki senmisin
patates haşlıcam yada yumurtasız menemen yanına ayran büyük ihtimal ile patates olacak menemen uzun iş stajer geç geliyo patates koyar haşlarım 2 yk yerim yeterooo süper muz ve süt tamamdir hem besin degeri yüksek hem kalorisi az bir Secim sevdim:)
ne yemeyi düsünüosun öglen?
oyyyy minakimmmm
bende bi an anımsadımdıhahahahahahahahah bana biseyler hatirlattttiiii bu durummmmmmm
bugünden başlıyoruz değil miSpor Etabı Başlıyor
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
(20 )SekerPancarii
( ) @selcanmehmetcan
( )SchonerDuft
( 25) Buki_89
( )Favelayn
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
(30 )kaptinn
( ) Blacksee55
( )mihracee
( ) M Melekemal
(20 )Luluuu94
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 @selcanmehmetcan
tamam canim evet iyi olur öylepatates haşlıcam yada yumurtasız menemen yanına ayran büyük ihtimal ile patates olacak menemen uzun iş stajer geç geliyo patates koyar haşlarım 2 yk yerim yeter
hahahahahaah bak bak bak nelerde bilirmis artikinnnn
bende bi an anımsadımdıgüzel aktiviteler ahagahagahagh
kız cuma başlıyomuş ya bu liste ben dün akşamki sporu yazdmdıbugünden başlıyoruz değil mi
@keptin sen ne ara yaptın kız 30 dk sporu
eh öğrendik işte bişeylerhahahahahaah bak bak bak nelerde bilirmis artikinnnn
Kahvalti yapayım kizimla yürüyüş yapcazzkeşkelerim sayılsasporu aksatmıyoruz fit oluyoruz hadi bakalım dinamik aktif bir ki bir kiii
ikili spor asgshsgdhghsgdhgdhdgd
şaka tabiyürüyüş eve giderken 2 durak uzakta indm
tikkat ediyim ben biliyon
yada bu ne kilo looo da olabilir mi o
cok sahane bi fikirrr hem o hava alır hem sana spor olurKahvalti yapayım kizimla yürüyüş yapcazz
hahahaah tsmam tamam demedik biseycik sus bakimkız cuma başlıyomuş ya bu liste ben dün akşamki sporu yazdmdıD tm silin yaaaaa
eh öğrendik işte bişeylerayıp denmez öyle şeyler
Aynen kuzum bi de ben cuma kilomu aksama soylesem olurr mu tarti pili btmis k.p almis aksam is cikisi getircekmis tartiyida götürmüş ya canim k.pcok sahane bi fikirrr hem o hava alır hem sana spor olur
hahahaah tsmam tamam demedik biseycik sus bakim
ahahahahah keşke pilciyi eve getirseymiş daha kolay olurmşAynen kuzum bi de ben cuma kilomu aksama soylesem olurr mu tarti pili btmis k.p almis aksam is cikisi getircekmis tartiyida götürmüş ya canim k.p
Tamamdırtamam canim evet iyi olur öyle
ahahahkız cuma başlıyomuş ya bu liste ben dün akşamki sporu yazdmdıD tm silin yaaaaa
eh öğrendik işte bişeylerayıp denmez öyle şeyler
barbunya pilaki yapabilirsin meze gibi olur önden bir çorba yap domates çorbası olabilir üstüne kaşar rendelersin birde pembe sultan yap yanına yada teretür salata içecek ile çok güzel bir sofra olur
pazar misafir gelcek menü hazırlamaya calışıyorumhadi baan fikir ver kuzu köftenin yanına pilav harici ne gider
Nazar degmistir düğündeay internetim olaydı izlerdim şmdigözümde arpacık cıktı benim ya
Yok kuzum nerdeeee valla 100 gr bile inmiyomkiz kac kilo oldun de bakim 55 olmadiysan vay haline
Ahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahaah bak bak bak nelerde bilirmis artikinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?