- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.761
Patates puresi
pazar misafir gelcek menü hazırlamaya calışıyorumhadi baan fikir ver kuzu köftenin yanına pilav harici ne gider
Boğazlarım aciyo canim hala regl olmadim hic belirti de yok gelecek gibi degil dün cekirdek citledimmmmmSekerPancarii sen nasıl oldun
hay Allah nedenki acaba... hm ja bazen öyle duraksama oluo galiba, zaten kilo yerlesince zor gidio malesefYok kuzum nerdeeee valla 100 gr bile inmiyomtartilmicam artik regl olana kadar hafta ici doktora gidicem sinir oldum
kim gelcek tatlim ona göre düsünelim
pazar misafir gelcek menü hazırlamaya calışıyorumhadi baan fikir ver kuzu köftenin yanına pilav harici ne gider
Ayy ben yenice aldim kiz bu kilolarihay Allah nedenki acaba... hm ja bazen öyle duraksama oluo galiba, zaten kilo yerlesince zor gidio malesef
Dozunda çitlediysen neden bozsun ki çekirdekAyy ben yenice aldim kiz bu kilolaridün cekirdek citledim bozdum tartilmicam artikkkkkkkkk regl olunca yaparim diyet simdi 57yi korusam yeter zaten inmiyo
tamamdır teşekkürlerSpor Etabı Başlıyor
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
( )SekerPancarii
( )BitmeyenUmidim
( )SchonerDuft
( ) Buki_89
( )Favelayn
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
( ) keptinn
( ) Blacksee55
( )mihracee
( ) M Melekemal
( )Luluuu94
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
SekerPancarii SchonerDuft @keptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim
Bir bucuk kase kadardiDozunda çitlediysen neden bozsun ki çekirdek
@Blacksee55 kiz sen niye kilo bildirimi yapmadin esim cumaya gitmisken hesaplardim***14. TAKİM 541. ETAP***
lilipit (75.7/75.1 / 0.60/%0.79)
Blacksee55 (66.2// /%)
Nilar(63.6 / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
14. Takim ortalamasi: %
cok alem bi adam valla kp hayranim ona kuzus ahahahha orjinal adamahahahahah keşke pilciyi eve getirseymiş daha kolay olurmşbazzen öyle oluyo insana kendi kendine işini zorlastırıyosn
ama sanki aksam fazla cıkarsn sonucta yemek yiceksn yürüyüşe cıkınca eczane fln denk gelirse tartıl kuzuşş
Yarım kaptan yrdımcısı@Blacksee55 kiz sen niye kilo bildirimi yapmadin esim cumaya gitmisken hesaplardim
Listenın ıcleer acısı hali :)***14. TAKİM 541. ETAP***
lilipit (75.7/75.1 / 0.60/%0.79)
Blacksee55 (66.2// /%)
Nilar(63.6 / / % )bildirimsiz izne ayrıldı
14. Takim ortalamasi: %
Yiyim dimi bugun yemedim uzuntuden ya faydasini bu ay cok hissediyorum yumuoslarin calistigini kasiklarim da agri oldu bu ay..Yok kizz 7 zeytin 1 incir kilo yapar mi hic birakma sen onu yemeyi haptan olabilir belki hapini ic bebegimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?