- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.781
Kiz senin de kucuk bebisin vardi kac aylikTamam inşallah
Kız pancarın ben yaptım saniyom ahahaha***14. TAKİM 541. ETAP***
lilipit (75.7/75.1 / 0.60/%0.79)
Blacksee55 (66.2// /%)
Nilar(63.6 / / % )bildirimsiz izne ayrıldı
14. Takim ortalamasi: %
Ayy ben yenice aldim kiz bu kilolaridün cekirdek citledim bozdum tartilmicam artikkkkkkkkk regl olunca yaparim diyet simdi 57yi korusam yeter zaten inmiyo
Listeyi sen paylassana paylasim alaninaKız pancarın ben yaptım saniyom ahahaha
Canım bana şu pudingin tarifini yazarmisin dün anlatmistinya♡
Ayy insallah sevindirik oldum zayiflicummmhadi bakalim olmussun regl gitsin simdi kilocuklarrr
Canım yimirtayi nasil ekliyoruzListeyi sen paylassana paylasim alanina
Yazim cinimmmm1 bardak süt, 1 kasik tambugday unu, 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi(herhangi bi pekmez olur), 1 yumurta, 2 kare bitter bitteri puding pisince koy kuzum
Kiz oyle durmadan tartilmaYiyim dimi bugun yemedim uzuntuden ya faydasini bu ay cok hissediyorum yumuoslarin calistigini kasiklarim da agri oldu bu ay..
Sabah kahvaltimi yaptim 1lt su ictim tartildim ustumde giyinik vaziyette 82,5 ciktim zati ice canim sıkkın di öğleye ce 3 vc gittim ciplak vaziyet 81,2 gr ciktim sabahinkinden 200 gr eksik ciktim umarim pazartesi inmeyi umuyorum bundan sonra sık sık tartilacagim ..
Hepsini koy karıştır pisir canim en son pisince bitteri ekle ben bayildim vallaCanım yimirtayi nasil ekliyoruzteşekkürler bu arada
Liste yok oldu resmenListenın ıcleer acısı hali :)
Daha fazla aday bulalım cnm :)
Kiz tartilmadimda noldu bugun sok yasadim en azindan oncede habarim olsaydi sok.olmazdim yicegim kiz inciriKiz oyle durmadan tartilmaguzel beslen yeter inecek emin ol sabahki 7 zeytin 1 incire de devam et temem mi
Canım girdim baktim orayada nasil ekleyeceğimi anlamadim ahahhahListe yok oldu resmenhaftaya giren olcak listeye onlar bi girsin oyle cagiricam canim karisiyo o zaman cok da gelemiyorum ya takip edemiyorum
bekledikçede gelmez zaten hep öyle olurBoğazlarım aciyo canim hala regl olmadim hic belirti de yok gelecek gibi degil dün cekirdek citledimmmmmesim gece ise gitmedi keyif edek didi artik tartilmicam zaten veremiyom regl olana kadar 57 de kalsam yeter napimmmm
ooo gözün aydınRegl oldum kizlar sonundaayyy kilom artik iner inşallah diyete devammmmmm
Bir bucuk kase kadardi
Gözün aydınRegl oldum kizlar sonundaayyy kilom artik iner inşallah diyete devammmmmm
Uyumuşuz oğlumla@Favelayn kuzum aksam listeye bildirim yapmayi unutma
Luluuu94 ve @Melekemal kizlar bildirimler listenin içine yapilicak yoksa bildiriminiz sayilmaz hadi yazinnn
Dün tam 5 aylık olduk teyzesiKiz senin de kucuk bebisin vardi kac aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?