Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 541. ETAP***

lilipit (75.7/75.1 / 0.60/%0.79)
Blacksee55 (66.2/65.6/0.6 /0.90%)
Nilar(63.6 / / % )bildirimsiz izne ayrıldı

14. Takim ortalamasi: %

***14. TAKİM 541. ETAP***

lilipit (75.7/75.1 / 0.60/%0.79)
Blacksee55 (66.2/65.6/0.6 /0.90%)
Nilar(63.6 / / % )bildirimsiz izne ayrıldı

14. Takim ortalamasi: %0.563

kaptinn tatlim benim köfte yanina harika bi tarifim var cok basit ama acayip lezetli oluo...
Patatesleri ince ince yuvarlak dograyip firin tepsisine koy üstünede tuz ve aycicek yagi ekle baskada hicbirseye gerek yok ama acayip güzel oluo... gecen misafirlere yapmistim Tarif istediler icinde extradan bisey vardir diye

Kız pancarın ben yaptım saniyom ahahaha

Canım bana şu pudingin tarifini yazarmisin dün anlatmistinya♡
Listeyi sen paylassana paylasim alanina
Yazim cinimmmm 1 bardak süt, 1 kasik tambugday unu, 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi(herhangi bi pekmez olur), 1 yumurta, 2 kare bitterbitteri puding pisince koy kuzum

Kiz oyle durmadan tartilma guzel beslen yeter inecek emin ol sabahki 7 zeytin 1 incire de devam et temem mi

Boğazlarım aciyo canim hala regl olmadim hic belirti de yok gelecek gibi degil dün cekirdek citledimmmmmesim gece ise gitmedi keyif edek didiartik tartilmicam zaten veremiyomregl olana kadar 57 de kalsam yeter napimmmm
bekledikçede gelmez zaten hep öyle olur
kiloyu korusua yeter regli olunca iner bence hep regliden bu kilo

Bir bucuk kase kadardi

Regl oldum kizlar sonunda ayyy kilom artik iner inşallah diyete devammmmmm
Gözün aydın

@Favelayn kuzum aksam listeye bildirim yapmayi unutma
Luluuu94 ve @Melekemal kizlar bildirimler listenin içine yapilicak yoksa bildiriminiz sayilmaz hadi yazinnn
Uyumuşuz oğlumla

Nasıl oluyor o biri anlatsın kafa basmadı hala benim
Kiz senin de kucuk bebisin vardi kac aylik
Dün tam 5 aylık olduk teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…