- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.801
Dur ben eklimm ama sana da anlatiyim cuma paylasim alanina gidicenCanım girdim baktim orayada nasil ekleyeceğimi anlamadim ahahhah
bekledikçede gelmez zaten hep öyle olur
kiloyu korusua yeter regli olunca iner bence hep regliden bu kilo
Ayy daha tam gelmiyo ama cogalir insallah rahatlarimooo gözün aydın
neler diyosun sen öyle bebeğimTamamdır
ahahah
barbunya pilaki yapabilirsin meze gibi olur önden bir çorba yap domates çorbası olabilir üstüne kaşar rendelersin birde pembe sultan yap yanına yada teretür salata içecek ile çok güzel bir sofra olur
galibaNazar degmistir düğünde
patates püresi yapcamm garnitürlü güveçte soslu köfte yapcam börek koyarım ortaya corba olur tavuklu bieşyde mi yapsam ki ayyPatates puresiveya firinda kekikli patates labneli makarna besamel soslu makarna
kv ler ve annemlerkim gelcek tatlim ona göre düsünelim
şükürRegl oldum kizlar sonundaayyy kilom artik iner inşallah diyete devammmmmm
cok orjinalmış ciddencok alem bi adam valla kp hayranim ona kuzus ahahahha orjinal adam
Tamam bebisim
Link lütfenYeni bir topik açtımdiyet gunluklerine keyifli diyetler adinda oraya denedigim diyet saglikli tarifleri yazicam kizlar
Kiz kakao demeyi unutmusumCanım girdim baktim orayada nasil ekleyeceğimi anlamadim ahahhah
Ayyy yerim ben fistigigi rabbim uzun omurler versin
Gözün aydın
Uyumuşuz oğlumla
Nasıl oluyor o biri anlatsın kafa basmadı hala benim
Dün tam 5 aylık olduk teyzesi
İvit acik cok oldu
Gözün aydın
Uyumuşuz oğlumla
Nasıl oluyor o biri anlatsın kafa basmadı hala benim
Dün tam 5 aylık olduk teyzesi
kilo bildirimi listesinde
Hee canım birkaç kişi paylaşmış bizimki en sonuncu grup olduğu icin en alta yazıyoruz dimi ahahaDur ben eklimm ama sana da anlatiyim cuma paylasim alanina gidicenorda liste paylasan varsa onu alinti yapip bizim listeyi yapistircan en sona bastaki sondaki yazilari silip paylascan eger daha liste paylasan olmadiysa direk yapistirip paylas
ooo büyük misafir deseneeeeeneler diyosun sen öyle bebeğimteretür ne pembe sultan ne
galibacok zayıf oldugum için hep bunlar
patates püresi yapcamm garnitürlü güveçte soslu köfte yapcam börek koyarım ortaya corba olur tavuklu bieşyde mi yapsam ki ayy
kv ler ve annemler
şükürverirsin artık
cok orjinalmış ciddenkökten çözüm
evet kuzumooo büyük misafir deseneeeee
iyiyim kuzum çay içiyorum şekersiz hemideiyiyim kuzumm sen nasılsın
nasıl bilmezsinneler diyosun sen öyle bebeğimteretür ne pembe sultan ne
galibacok zayıf oldugum için hep bunlar
patates püresi yapcamm garnitürlü güveçte soslu köfte yapcam börek koyarım ortaya corba olur tavuklu bieşyde mi yapsam ki ayy
kv ler ve annemler
şükürverirsin artık
cok orjinalmış ciddenkökten çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?