Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım girdim baktim orayada nasil ekleyeceğimi anlamadim ahahhah
Dur ben eklimm ama sana da anlatiyim cuma paylasim alanina gidicen orda liste paylasan varsa onu alinti yapip bizim listeyi yapistircan en sona bastaki sondaki yazilari silip paylascaneger daha liste paylasan olmadiysa direk yapistirip paylas

neler diyosun sen öyle bebeğim teretür ne pembe sultan ne
Nazar degmistir düğünde
galiba cok zayıf oldugum için hep bunlar

Patates puresi veya firinda kekikli patates labneli makarna besamel soslu makarna
patates püresi yapcamm garnitürlü güveçte soslu köfte yapcam börek koyarım ortaya corba olur tavuklu bieşyde mi yapsam ki ayy

kim gelcek tatlim ona göre düsünelim
kv ler ve annemler

Regl oldum kizlar sonunda ayyy kilom artik iner inşallah diyete devammmmmm
şükür verirsin artık

cok alem bi adam valla kp hayranim ona kuzus ahahahha orjinal adam
Tamam bebisim
cok orjinalmış cidden kökten çözüm

Spor Etabı Başlıyor

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20 ) SekerPancarii
( ) BitmeyenUmidim
( ) SchonerDuft
( ) Buki_89
(35 ) Favelayn

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30 ) kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) M Melekemal
( ) Luluuu94

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak

SekerPancarii SchonerDuft kaptinn @Blacksee55 Favelayn M Melekemal Luluuu94 mihracee Buki_89 BitmeyenUmidim

Gözün aydın

Uyumuşuz oğlumla

Nasıl oluyor o biri anlatsın kafa basmadı hala benim

Dün tam 5 aylık olduk teyzesi
İvit acik cok oldu
Canim adaylar listesini alintila cevapla yani orda adin yaziyo isminin olduğu yere kilonu yazip hesapla nasil hesaplicagin altinda yaziyo bastaki sondaki QUOTE yazilarini da sil paylas

Dur ben eklimm ama sana da anlatiyim cuma paylasim alanina gidicen orda liste paylasan varsa onu alinti yapip bizim listeyi yapistircan en sona bastaki sondaki yazilari silip paylascaneger daha liste paylasan olmadiysa direk yapistirip paylas
Hee canım birkaç kişi paylaşmış bizimki en sonuncu grup olduğu icin en alta yazıyoruz dimi ahaha eklemissin canım sagol

ooo büyük misafir deseneeeee

ooo büyük misafir deseneeeee
evet kuzum aklımdaki menüüüüü;
tavuk suyu corbası
güveçte köfte
garnitürlü patates püresi
ortaya börek
salata-turşu
tatlı yeterli olur mu ki yoksa bide tavuklu sulu yemek yapaym mı

yarın temizlik yapcam yaalncı su böreği yapcam onu dolapta bekletcm bi gece tatlıyı yaparım köfteyi yogururum o da bekler bi gece daha güzel oluyo patates haşlarım o da beklese sorun olmaz pazar günüde corba yemek patates püresi fln onları hallederm

[="SekerPancarii, post: 53276754, member: 599965"]***ADAYLAR LİSTESİ***

Mihracee(68,50/ 68,30/0,20 /0,291%
)
yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,

Favelayn(66.3 / / /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55

Melekemal( 71/ / /%) yeni uye baslangic tarihi 22 ekim 2017, başlangıç kilo:71, hedef kilo:60

Bir garib(56 / 54.1/ 1.849/%) Yeni uye baslangic tarihi 24 ekim 2017, baslangic kilo 56 , hedef kilo 50

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerininhesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
[/QUOTE]

nasıl bilmezsin
pembe sultn kırmızı lahana ile yapılıyor yoğur ve sarımsak sanırım mayonozde konuyor
teratür tahin limon sarımsak ve maydonoz ile yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…